Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
tak já jsem dnes po kontrole folikulů a pichli mi poprvé Ovitrelle, tak snad po těch 15 měsích už se na nás usměje štěstíí!
@kachnicka25k dnes je středa, to už poběžíš na gyndu, když máš zpoždění 3 dny ??? Tam se většinou volá, cca 10 dní zpoždění.
@kachnicka25k oni tam úplně nic neuvidí, jediné co ti nabídnou, bude, že ti píchnou Agolutin, ale cpát to do sebe, když máš 3 dny zpoždění, mi přijde dost zbytečné a zatěžující, ale to záleží na tobě
@kachnicka25k nechci bejt hnusná ale dr. z tebe musí mít radost lítat takhle 3 dny po ms já teda nevim ale podle mě se může čekat až 14 dní, a navíc si moc dobře pamatuju jak jsi tu tak před měsícem a půl, že jsi měla dostat ms a hned si letěla k dr. a pak to byla ovulace. Jako z třídenního spoždění bych nebyla na větvi ani já a to mám ms jak hodinky. zkoušej po dvou dnech test a let až už to bude fakt podezřelý.
@kachnicka25k Ja uz mam zpozdeni sesty den a to jsem nemela zpozdeni nikdy ani jeden den a taky hned neletim k doktorovi. Test samozrejme negativni, ale doktora budu resit az v patek/pondeli.
@katmir
@baraskaska
@apple_tree
To že tam doktorka nic neuvidí,je sice pravda, ale nenapadlo Vás,že třeba mohla být už dřív objednaná na běžnou kontrolu a takhle to vyšlo? Napsala jen,že tam zítra jde.Tak bych z toho nedělala závěry.
Dobře se čtou pozitivní příspěvky,ale s takovou,to aby se ty méně informované měly strach na cokoliv zeptat. 😉
Ať už to zpoždění má ze stresu,nebo jen pozdější ovulací.... třeba bude vědět na čem je.Zda se vůbec něco chystá
@apple_tree já jsem to takhle měla minulý měsíc, zrovna mi měl doktor dělat hormonální profil, byla jsem objednaná na 3. den cyklu a měla jsem 6 dní zpoždnění..
@dasa.77 Ono holky tady rady poradi vsem a nemusi se nikdo bat na nic zeptat. Ale tady ta holcina tady pise natolik zmatene prispevky, ze tady fakt neni co radit. Minule vysilovala, ze na tt testu nic nevidi, taky hned bezela k doktorovi a ten zjistil, ze ma teprve pred ovulaci. Pak tu hned zase psala, kdy si ma udelat tehotensky test, ze ma teda tu ovulaci nebo co, pak tu nekdo psal, ze ma od doktora napsane nejake hormony na neco, tak se hned hlasila k tomu, ze je chce taky, aniz by vedela, na co nebo proc, atd... Tezko se radi nekomu, kdo je natolik mimo, ze ani neda dohromady srozumitelnou vetu.
@evabeda Jo no, ja uz jsem kvuli tomu rusila uvolnovani kostrce, ktere jsem mela objednane na pondeli, plus jsem rovnou musela zrusit termin i na prosinec, kdyz ted nevim, kdy to budu mit.
Je to snad její věc jestli půjde je svobodna aby se rozhodla. A doktor je od toho aby ji rekl i kdyby šla den po vynechani jak na tom je nejhorší je nevědomost chce od vás psychicky podpořit a ne strazet. Bež k doktorovi kdy uznas za vhodné ty a přeji aby ti to vyslo já šla 5 dni povynechani a vyslo to a hned jsem byla klidnejsi.
@apple_tree souhlasim. Jakejkoliv problem se tu resi ale tohle je fakt extrem. Nikdo nerika, kde kdo tu testuje treba tyden po ovulaci vsak kdo by nebyl zvedavej ze jo. Al e teto pani nebo slecne bych v prve rade doporucovala nejakou knizku o reprodukcnich organech cloveka a reprodukci jako takove aby se trosku orientovala.
Tady jde o to ze chce radu od normálních žen. A každá se chce podělit o to ze se to snad povedlo. A jestli něco neví tak chce radu na tom nic neví, vsechny nejsou zkušené.
@aja55 Tak tohle uz neni uplne o zkusenostech, ale o zcela zakladnich vecech z biologie a fungovani lidskeho tela. A pokud clovek tyto znalosti nema, mel by aspon byt schopny si je vyhledat a pak se treba doptat na doplnujici informace. Ale cokoliv sem ta holcina napise, tak je uplny vystrel do tmy a k tomu mimo. A verim, ze holky ty rady minily dobre, jen uz dochazi trpelivost.
Ale to je fuk, neresme, kdo jaka jsme, resme to, ze budem vsechny uz brzo tehotne 🙂
@aja55
@dasa.77 jenze kdyby jste si precetly prispevky od slecny dozadu a hodne dozadu a jeste dal... .Jako dotazy typu..."myslis ze muzu byt tehotna?" Aniz by k tomu cokoliv napsala,myslim,ze kristalovou kouli tu nikdo nema🙂 No a spoustu podobnych dotazu. Na zacatku jsme odpovidaly mile a snaha radit byla,ale znate to...chytremu napovez...
@bajunka já jsem byla na měření folikulů a zeptal se mě, jestli tu injekci tam mám s sebou že už mám foliky akorát, ale já ji měla doma, tak jsem pro ni zaběhla a sestřička mi to píchla, je to do břicha nebo do přední strany stehen, brala jsem břicho🙂 ted se máme snažit zítra, pátek, sobota a nasadit Utrogestan..
@apple_tree ale je jedno jaká ta holka jestli je jednoduchá všem jde o jedno mít dítě ne. když to někomu vadí ze chce radu,tak ať na to nereaguje a zprávu prehlidne, ale nemusíme se tady urážet a ponizovat jaký kdo je. To není zase tak těžké trochu tolerance k druhým.
@aja55 nemyslím, že by tu někdo chtěl záměrně ponižovat, ale kdyby jsi četla ty konverzace dopředu tak uvidíš že ji radno moc není. Dobře tak nepozná ovulaci a menstruaci, ale neumí si přečíst jestli kupuje tt nebo ot,, nebo se mě zeptá jestli si myslím že je těhotná, to si myslím, že tu opravdu od založení nikdo nevyslovil aniž by napsal důvod. Ale jak říkám o tomhle se nedá hádat, to chce si přečíst od začátku... Prostě z těch nesmyslů tady hodně z nás pojalo podezření, že si z nás někdo jaksi střílí.

Pondeli jsem to mela dostat a nic