icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

bajunka
8. lis 2017

@lucy0511 takže pak žádné ovitrelle na vyvolání ovulace?

aja55
8. lis 2017

@baraskaska tak pokud si dělá s toho legraci tak vůči druhým které to mysli vazne je to nefér.snad si tady chceme vyměnit zkusenosti a rady. Ať v tom případě jde k doktorovi a bude mít jistotu na čem je tam by se mela trochu poptat na některé věci. Člověk by mel tady některé věci prehlizet protože co jsem tady četla není jediná tady kdo by něco nevěděl. A hlavně to chce tady klid a pohodu.

katmir
8. lis 2017

@aja55 souhlasím, moc pěkně napsané. 😉

kristyn.g
8. lis 2017

@lucy0511 moc tomu nevěřím spíš mám jen zpoždění

lucy0511
8. lis 2017

@bajunka nee nic jen ten ultrazvuk a uvidí se nám už se to jednou s clostrikem povedlo ale uhnizdilo se to ve vejcovodu a v operačním protokolu psali o endometrioze 🙂 🙂

lucy0511
8. lis 2017

@kristyn.g čárky nikde žádný? Jak dlouho máš zpoždění?

kockakacka
8. lis 2017

Tak ja se chci milovat s manželem a on mi řekne:ne, zitra bude čárka na testu silnější. 😂 No, tak kde to sakra jsme 😂😂😂😂😂😂😂

katmir
9. lis 2017

Krasne rano.
U me to vypada na anovulacni cyklus. Teplota porad nizko. Tak nevim,jestli je to mozne,kdyz 11.dc mam folikl 19-20 mm (praska pri 21-22 mm),takze svsgrova rikala cca 1-2 dny,ze by nakonec vubec ovulka nebyla???
Je pravda,ze ani ovu testy nebyly zbarveny,jako obvykle,a ani me to tolik nebolelo pri styku jako vzdycky pri ovulce. Cely cyklus me ale poboliva podbrisek jako na ms ( pri ,,ovulce,,byly horsi),tak nevim. Vzdy 3.den po ovu me zacinaji bolet prsa,ted jsou uplne v klidu...tak +/- mi to svedci,ze ovulka nebyla,ale UZ rika neco jineho. Posilam foto i ovu testu.

fanunka
9. lis 2017

@katmir hmm taky tam v tech teplotach ovilaci nevidim :( ale tak treba dnes vyskoci. Me dr rikala ze dnes (patek)ovulujete a teplota mi hopsla nahoru az v nedeli....

katmir
9. lis 2017

@fanunka to uz je strasne dlouho,kdyz v sobotu uz jsem mela skoro folikl k prasknuti.
Zkusim zavolat svagrove. Ach jo.☹

dasa.77
9. lis 2017

@katmir UTZ říká co? Že folikuly už tam nejsou a praskly?
mimochodem můžou dorůst klidně 26mm

katmir
9. lis 2017

@dasa.77 volala jsem svagrove,tak to vypada,ze anovulacni cyklus. ☹
Ja se ted na Uz nedostanu. Uvidime jak prijde MS,rikala,ze kdyby bylo zpozdeni,tak UZ nutny,kvuli cyste,ale ted to musime nechat bezet. Je to pry naprosto normalni,ze si da takhle telo pauzu,bohuzel to prislo nevhod. Ale neni konec snazeni. 🙂

apple_tree
9. lis 2017

Tak to vypada, ze ms se uracila po 6 dnech dorazit. Zrovna, kdyz jdu vecer na bowling a to jsem to mela naplanovane tak krasne, ze mi puvodne mela ms vcera koncit :D No nic, vzhuru do dalsiho mesice snazeni.

bajunka
9. lis 2017

Tak dnešní návštěva gyndy mně moc nepotěšila, byla tam zastupující doktorka, nikdo přede mno a stejně jsem 25 min čekala než mně vzala,. Ale nějak z toho nejsem chytra, na ovitrelle byly folikuly moc male 14 a 16 mm, tak nevím proč si mně nepozvala znovu, pak zas cosi rikala, ze tam vidi tekutinu ze to by nasvedcovalo, ze uz nějaký folikul praskl, no pak rekla ze asi léky nezabraly a ,ze to se holt stava, ze se muzeme pokouset,ale moc sanci tomu nedava a uz mi napsala clostibegyt na další měsíc :(

kristyn.g
9. lis 2017

no tomu tedy nerozumím, takové protichůdné informace... prostě zkoušejte a uvidíš 🙂 já furt čekám až to dostanu ale asi se moje tělo bojí toho clostilu nebo co 😀

katmir
9. lis 2017

@bajunka to je jednání. A kolikátý jsi den ? Nechceš ještě zavolat svojí doktorce, třeba se vetřít na zítřek ?

kockakacka
9. lis 2017

14.DC 🙂 ovu test, takže dnes hezky večer

anetka9
9. lis 2017

@kockakacka Ten je krásnej🙂

kockakacka
9. lis 2017

@anetka9 no, uplne jsem koukala jak se vybarvil :D a to jsem byla ve stresu, ze jedeme po-ut ke kamarádovi a ze to vyjde tam :D tak naštěstí ne. Uz jsem si vzala dva dostinexy za tu dobu, tak treba to snížilo te prolaktin..

anetka9
9. lis 2017

@kockakacka Tak třeba to zrovna půjde🙂

kockakacka
9. lis 2017

@anetka9 uvidime :D ale spis tomu jeste dávám 2-3mesice nez se to srovná

anetka9
9. lis 2017

@kockakacka Tak mazlit se můžete, tím se nic nezkazí a v podstatě to může bejt jen příjemný překvapení🙂

darkwitch
9. lis 2017

Já jan dnes 13dc a muz odpadl s rymickou... Tak tento mesic to asi zase nevyjde 😀

brokovich
9. lis 2017

Tak ženy, u mě po ovulaci a začátek "oblíbeného" čekání. Tak jsem zas napjatá jak kšandy, co bude. 🙂

katmir
9. lis 2017

@brokovich vypadá pěkně.Držím palečky.
Já tento měsíc čekat nemusím, tak se těším na příští cyklus.
@darkwitch Je toho strašně moc. Starší dcerka má taky rýmičku a mě začíná škrábat v krčku, sníženou imunitu mám normálně a do toho si ji snižuju Prednisonem, tak uvidíme, co z toho bude. Ale ordinace se nám dost zaplnila 😕

katkas75
10. lis 2017

My teda s manželem pracujeme na vztahu.jen mě mrzí,že jsme prosvihli další ovulaci... Tento měsíc byla nějaká "ukázková". Super teploty,hlen který někdy ani nepostrehnu..Tak jsem doufala😞 příští měsíc bude ovu zas na blbé straně,mám o polovinu min šanci než zdravá ženská,z každé promarněné jsem smutná.no nedá se.ale touha po miminku se mnou nějak mele 😀

katmir
10. lis 2017

@katkas75 to mam radost,ze takhle pracujete. Pak bude i to mimi. Neboj.🙂

darkwitch
10. lis 2017

@katmir je toho strašně no... Doufám že si to zas nebudeme měsíc předávat tam a zpět...

lucy0511
10. lis 2017

@kristyn.g
@bajunka
Tak podle dnešního ultrazvuku na pravým 18mm a na levým sou taky ale jen 15 a vůbec nevadí že napravo nemám vejcovod prý si příroda dokáže poradit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a dostal mě doktor když mi řekl tak si o víkendu dejte něco dobryho a můžete se začít snažit 🙂 🙂 🙂

kristyn.g
10. lis 2017

@lucy0511 super tak hodně štěstí!

holky já mít bělejší tt dneska ani nemohla... tak čekám na ms až se tedy uráčí abych mohla začít s clostilem... jsem to obrečela

Strana