icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

dasa.77
10. lis 2017

@lucy0511 Ahoj,tak podle mě k prasknutí dojde nejdřív v neděli. .... Vím,ne každá to musí mít stejně,ale za každý den si přičti 2mm. Folikuly většinou praskají od 22-24mm. Mě dorůstaly i 26mm a to byla bolest jako prase.

lucy0511
10. lis 2017

@dasa.77 jj to sme s doktorem usoudili oba že ovulace nebude dřív jak v neděli 🙂 🙂

lucy0511
10. lis 2017

@kristyn.g jo tak tyhle slzavý zpoždění znám sem takhle obrečela každej druhej měsíc

bajunka
10. lis 2017

@lucy0511 jojo Niki je taky z toho vaječníku kde mi chyběl vejcovod 🙂,

@katmir dnes jsem 12 DC, takže včera 11DC, i test LH je úplně negativní, :( asi se to nějak zaseklo... a dnes tam taky není moje mudra až v pondělí, no mužu jí v pondělí ráno brnknout... a uvidí se,ale moc šancí tomu nedávám...

aklin
10. lis 2017

Ahoj holky, u me je dobra zprava, ze jsem konecne prestala 10 dni pred ms spinit, muzu vdecit ascorutinu. Pristi tyden ve ctvrtek jdu na gyndu - rocni kontrola. Ovu nevim kdy byla a ms nevim kdy bude. Opet nepravidelna ms. Momentalne jsem spokojena, ze mam aspon vyreseny jeden problem. To druhe prijde casem 🙂

rianka001
10. lis 2017

Ahoj holky, já se k vám přidám 🙂 Už od ledna se s mužem snažíme o miminko a stále nic. Je pravda, že to bylo s mým tělem a cyklem jak na houpčce a až teď došlo trochu k ustálení. Před 2 lety jsem přišla o MS. V září už jsem měla dost "péče" od mého tehdejšího gynekologa a změnila jsem ho. Nový doktor mi doporučil IVF Olomouc (nemyslím hned vykonání IVF), kde mi pomůžou. Paní doktorka mi nasadila Norethisteron a pak došla dlouho vytoužená MS. Pak následoval Clostilbegyt, na který (díky bohu) reaguju dobře. Moje délka prvního vyklu po dvouleté pauze byla 23 dní. V sobotu jsem si píchla Ovitrelle a teď jsem ve vyčkávací fázi. Dle posledního cyklu bych to měla dostat zítra, tj. v sobotu. Zatím nemám žádné příznaky MS, ale ani nic jiného. Sem tam mě píchne v podbříšku, ale je to spíše jako u namoženého bříška. Já bych tak už moooooooooc chtěla překvápko...

rianka001
10. lis 2017

Jo a na posledním UZ jsem měla sliznici 8 mm a folikul 17 mm. Takže si myslím, že by to teď mohlo klapnout, ale pořád se bojím, že to bude opět bez výsledku :(.

monikafrystakova
10. lis 2017

Holky,vidíte tam ducha nebo,už bláznim.... 😲

rianka001
10. lis 2017

@monikafrystakova Ano, já ho tam vidím 🙂!

kockakacka
10. lis 2017

@monikafrystakova vidim 👍🏻 potichu gratuluju

monikafrystakova
10. lis 2017

@rianka001
@kockakacka tak asi nejsem blázen 😀 tak uvidíme,co z toho bude....

katkas75
10. lis 2017

@kristyn.g vydrž,jednou se to musí povést 😉

karolly
10. lis 2017

@monikafrystakova Vidím a držím palce, aby vše šlo jak po másle dál 🙂

monikafrystakova
10. lis 2017

@karolly dekuji 🙂

dasa.77
10. lis 2017

@monikafrystakova úplně nepatrný,ale je 😉

garalela
10. lis 2017

@lucy0511 můžu potvrdit, otěhotněla jsem na straně, kde nemám vejcovod

tercula
10. lis 2017

Zdravím 🙂 také se k vám přidávám, zatím se snažíme 2. měsíc, ten první jsme to jen tak zkusili během ovulace, zda se zadaří či ne, kromě 5 denního zpoždění nic, i když jsem tak trochu doufala, co kdyby to vyšlo hned na poprvé 🙂 zkouším teď pít od MS kontryhelový čaj, ale nevím jestli dělám dobře, jelikož už 6. den mestruuju a nějak to nevypadá, že by to mělo končit 🙄 normálně jsem MS měla pravidelně vždy 6 dní, přičemž poslední 3 dny už jen fakt lehké špinění a teď s kontryhelem pořád krvácím. Máte někdo zkušenost? Nerada bych si rozházela cyklus...

lucy0511
10. lis 2017

@bajunka
@garalela
No docela mě to dnes překvapilo jeden doktor mi ve středu řekne no adeptka na mimoděložní a druhý mi dnes popřeje příjemný víkend 😀 😀 😀

katkas75
10. lis 2017

@garalela vážně? Určitě šli tenkrát ovu na té straně? Také jen jeden vejcovod...

garalela
10. lis 2017

@katkas75 Ano, rozhodně na 100% dle žlutého tělíska

katkas75
10. lis 2017

@garalela to je úžasné... Slyšela jsem,že se to stává,ale každý konkrétní případ povzbudí 😀 přeju ti hodně štěstí a gratuluji!😉

garalela
10. lis 2017

@katkas75 Taky že chci povzbudit!

anyza
10. lis 2017

@monikafrystakova
Super, zrovna jsem si říkala, jestli se s někým ze srpnovek sejdu v červencovkách 😉
Tak držím pěsti nám oběma. Já jdu 20.11. k doktorce jestli už bude srdíčko.

monikafrystakova
10. lis 2017

@anyza uvidime, jak se to bude vyvijet 🙂 jeste se zatim neraduju, je to jen dusik 😉 Tobe drzim palce, at je vse ok 🙂 a pssst, jeste to nikdo nevi 😀

anyza
10. lis 2017

@monikafrystakova já myslím, že bude sílit, říkala jsem si to už jak jsi sem dávala ty ovu testy 😉
Já vzhledem k tomu potratu minulý měsíc a že jsem před Matoušem měla zamlklého těhu, tak jsem taky napjatá jak kšandy a zatím vyčkávám.
Takže mlčím jako hrob😀

kacenka0705
10. lis 2017

Ahoj holky jsem cca 7dpo a uz 2 dny me picha na prave i leve strane v podbrisku. Ale spise nejvice na te prave. Je to vetsinou takove neprijemne dloubnuti. Nevite co by to tak mohlo byt? Pms takove nemam to vim jiste

dasa.77
10. lis 2017

@kacenka0705 bakteriální infekce (výtok být nemusí)

aklin
10. lis 2017

@kacenka0705 toto mivam normalne pred ms. Takove dedukce uz neresim.

brokovich
10. lis 2017

@monikafrystakova Vidim!! Kolik jsi dpo?

lucy0511
10. lis 2017

@monikafrystakova taky vidím ducha tak ať jen sílí 🙂 🙂

Strana