Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky, u me je dobra zprava, ze jsem konecne prestala 10 dni pred ms spinit, muzu vdecit ascorutinu. Pristi tyden ve ctvrtek jdu na gyndu - rocni kontrola. Ovu nevim kdy byla a ms nevim kdy bude. Opet nepravidelna ms. Momentalne jsem spokojena, ze mam aspon vyreseny jeden problem. To druhe prijde casem 🙂
Ahoj holky, já se k vám přidám 🙂 Už od ledna se s mužem snažíme o miminko a stále nic. Je pravda, že to bylo s mým tělem a cyklem jak na houpčce a až teď došlo trochu k ustálení. Před 2 lety jsem přišla o MS. V září už jsem měla dost "péče" od mého tehdejšího gynekologa a změnila jsem ho. Nový doktor mi doporučil IVF Olomouc (nemyslím hned vykonání IVF), kde mi pomůžou. Paní doktorka mi nasadila Norethisteron a pak došla dlouho vytoužená MS. Pak následoval Clostilbegyt, na který (díky bohu) reaguju dobře. Moje délka prvního vyklu po dvouleté pauze byla 23 dní. V sobotu jsem si píchla Ovitrelle a teď jsem ve vyčkávací fázi. Dle posledního cyklu bych to měla dostat zítra, tj. v sobotu. Zatím nemám žádné příznaky MS, ale ani nic jiného. Sem tam mě píchne v podbříšku, ale je to spíše jako u namoženého bříška. Já bych tak už moooooooooc chtěla překvápko...
Jo a na posledním UZ jsem měla sliznici 8 mm a folikul 17 mm. Takže si myslím, že by to teď mohlo klapnout, ale pořád se bojím, že to bude opět bez výsledku :(.
@rianka001
@kockakacka tak asi nejsem blázen 😀 tak uvidíme,co z toho bude....
Zdravím 🙂 také se k vám přidávám, zatím se snažíme 2. měsíc, ten první jsme to jen tak zkusili během ovulace, zda se zadaří či ne, kromě 5 denního zpoždění nic, i když jsem tak trochu doufala, co kdyby to vyšlo hned na poprvé 🙂 zkouším teď pít od MS kontryhelový čaj, ale nevím jestli dělám dobře, jelikož už 6. den mestruuju a nějak to nevypadá, že by to mělo končit 🙄 normálně jsem MS měla pravidelně vždy 6 dní, přičemž poslední 3 dny už jen fakt lehké špinění a teď s kontryhelem pořád krvácím. Máte někdo zkušenost? Nerada bych si rozházela cyklus...
@monikafrystakova
Super, zrovna jsem si říkala, jestli se s někým ze srpnovek sejdu v červencovkách 😉
Tak držím pěsti nám oběma. Já jdu 20.11. k doktorce jestli už bude srdíčko.
@anyza uvidime, jak se to bude vyvijet 🙂 jeste se zatim neraduju, je to jen dusik 😉 Tobe drzim palce, at je vse ok 🙂 a pssst, jeste to nikdo nevi 😀
@monikafrystakova já myslím, že bude sílit, říkala jsem si to už jak jsi sem dávala ty ovu testy 😉
Já vzhledem k tomu potratu minulý měsíc a že jsem před Matoušem měla zamlklého těhu, tak jsem taky napjatá jak kšandy a zatím vyčkávám.
Takže mlčím jako hrob😀
Ahoj holky jsem cca 7dpo a uz 2 dny me picha na prave i leve strane v podbrisku. Ale spise nejvice na te prave. Je to vetsinou takove neprijemne dloubnuti. Nevite co by to tak mohlo byt? Pms takove nemam to vim jiste

@lucy0511 Ahoj,tak podle mě k prasknutí dojde nejdřív v neděli. .... Vím,ne každá to musí mít stejně,ale za každý den si přičti 2mm. Folikuly většinou praskají od 22-24mm. Mě dorůstaly i 26mm a to byla bolest jako prase.