icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katmir
10. lis 2017

@monikafrystakova super.👍

tynka07
11. lis 2017

@kockakacka parada gratuluju, strasne moc ❤❤❤ a taky jsem ten mesic vypustila a ... 🙂

lucy0511
11. lis 2017

@tynka07 jee ahoj tak co jak se vede??? 🙂 🙂 🙂

karolly
11. lis 2017

@tynka07 A je to tam Týnko???? 🙂

tynka07
11. lis 2017

@lucy0511 ahojky, už sem po měsíci a zase tu :D a vede se skvěle <3 . Co ty??

tynka07
11. lis 2017

Holky, já nebudu napínat, sama jsem napnutá, ale po tom měsíci je to tam :D
Je to duch, ale fakt dobře viditelnej 🙂 Dnes 2den zpoždění 🙂 ale teda ten cyklus mi dal zabrat :D
Vezmu tel a pošlu graf, celou dobu jsem jela s tím, že mám anovulák, protože jsem měla strašně nízký teploty :D ale už stoupají <3
Já sem nadšená jak nevím co :D sama tomu nevěřím, nebo věřím ale víte jak :D

tynka07
11. lis 2017

A co vy?? Nejak zatim nesriham docist zbytek :D

monikafrystakova
11. lis 2017

@brokovich 31.10. jsem mela ovu 🙂

tynka07
11. lis 2017

@monikafrystakova 🙂 gratuluji 🙂 ja 29.10. :D

tynka07
11. lis 2017

Manželovi jsem to ještě neříkala, čekám až budu mít pořádnou dálnici a nemusí to hledat :D

lucy0511
11. lis 2017

@tynka07 gratuluju to je úžasný tak ať jen sílí 👍❤

tynka07
11. lis 2017

@lucy0511 moc děkuju, taky jsme se načekali :D ale konečně jsme jednou vychitali sex před ovu :D
A v jaký fázi jsi teď ty??

lucy0511
11. lis 2017

@tynka07 my se máme podle doktora snažit teď. Sem zjistila že sice sem měla pěkný grafy atd ale vejce žádný tak že mi nasadili clostrik a hurá folikuli na obou vaječnících. Tak doufám že se tenhle měsíc zadaří 🙂 🙂 🙂 🙂

ennyvux
11. lis 2017

@tynka07 Jejjda gratuluju Týnko 😍 Tak jen tak daál ať to jen sílí!

ennyvux
11. lis 2017

Holky 😎 Na tu 1. kontrolu k dr. mám jít až 23.11 😉 Do té doby se asi zblázním. Dnes bych měla být dle poslední MS 5+1tt. Teď jsem si pro jistotu udělala další TT a výsledek. takto ;) testovací už je silnější než kontrolní. 💃 Snad je vše v pořádku!

monikafrystakova
11. lis 2017

@tynka07 super, taky gratuluji a at sili 😉

brokovich
11. lis 2017

@monikafrystakova @tynka07 Holky, co máte za značku těhutestů? Díky.
@ennyvux Tak to je ovšem krááása 🙂 Gratuluji!

monikafrystakova
11. lis 2017

@brokovich ja mam tehu test comfort

lola88
11. lis 2017

@tynka07
@monikafrystakova
Holky, mely jste i nejake "tehu" priznaky, proc si udelat test? Nebo jen zpozdena ms? 🙂

tynka07
11. lis 2017

@lucy0511 fakt i grafy bez ovu co vypadali jako ovu jo??? :O

@ennyvux moc děkuju, ale věřím že ano 🙂 vážně je to vymodlený poslední týden každý večer :D
a to na sobě i cítím, tak spíš ať se udrží a tobě též gratuluji <3 ať je vše, jak má. Já se budu objednávat v pondělí 🙂 a snad to stihneme do ježíška... boží dárek pro rodinu <3
Jo a jinak já dle ms dnes 4+3 a dle ovulace 3+6 a řídím se tedy spíš tou ovulkou, ta je nejjistější. Měla jsem tenhle cyklus nějak dlouhou FF :D
A já značku nevím, ale kupovala jsem v Benu 6 OT +2TT :D a za týden tu mám ještě Clear Blue na potvrzení :D

@brokovich a
@monikafrystakova
By jsme pomalu mohli založit novou skupinku ;) TP červenec 2018

monikafrystakova
11. lis 2017

@lola88 ani jedno 🙂 zkusila jsem tt, protoze jsem tusila, ze by to mohlo vyjit, kdyz jsme to planovaly 🙂

bajunka
11. lis 2017

@tynka07 Jé návštěva 🙂 a ještě s tak úžasnou novinou, to hned udělá ráno pěknější 🙂

baraskaska
11. lis 2017

@tynka07 juuu to mam velkou radost 🙂 tak at uz jen sili ❤

tynka07
11. lis 2017

@lola88 ahojky 🙂 jak mi tady je hodně holek svědkem, tak já na příznaky nedávám. Už sem si prošla třema měsícema pseudotěhu a prostě jsou pro me příznaky vedlejší.
Jinak já sem měla strašně nízké teploty po ovu a myslela jsem si, že mám anovulák. Pak mě napadlo si zkusit OT jestli teprve nebudu ovulku mít, nechtěla jsem se cyklu vzdát. Tak jsem si ho udělala a byl téměř pozitivní, druhý den testovací silnější jak kontrolní. Ale teploty stejně ničemu nenasvědčovali, tak jsem si psala o radu na wz. Tam mi napsali, že budu asi těhu, že OT to taky může ukázat. Tak za dva dny, kdy mi stoupla teplota, jsem to zkusila a už tam byl duch.
Jinak mezi příznaky můžu asi zařadit unavenost, ale nehorázná (přisuzovala jsem vysazení gynexu, ten mi dobíjel baterky) a třeba 2 dny zpět příšerná nevolnost dopoledne.
Jinak nic, čekala bych prsa, nic. Jo ale co pro mne bylo jakože jisté, tak čípek. Mám ho hooodně dole a strašně tvrdej. Jak kámen :D Zpoždění mám až dnes druhý den
Držím palečky, ať se též zadaří 🙂

tynka07
11. lis 2017

@bajunka
@baraskaska
Holky moc děkuju, vážně je to vymodlený 🙂 mám takovou radost že se mi chce pořád brečet a smát :D se těším až to řeknu manžovi, schválně strašně mlžím :D
@baraskaska a co ty?? Jak to jde?? Koukám že už 12tt :D to to letí :D

brokovich
11. lis 2017

@tynka07 To bude mýlka, já teprve čekám, jestli budeme úspěšní. ale jestli ju, ráda se k vám pak přidám 🙂

bajunka
11. lis 2017

@tynka07 mám fakt velkou radost, já mám po poslední návštěvě chuť to taky zabalit, doufala jsem ,že s hormonama to aspoň pomůže a místo toho to vypadá, že z toho nebude nic :( ...jsem si představovala jak bych z toho udělala vánoční dárek (nafouknout balonek heliem a jak by to otevřeli vyletěl by s pozitivním testem a obrázkem z gyndy, tak to už je pasé)...ještě musím držet nizkosacharidovou dietu a to je peklo, když si na splín nemůžu dát ani čokoládku :D

darkwitch
11. lis 2017

@tynka07 tak to je super, gratuluji 🙂

apple_tree
11. lis 2017

@tynka07 No hura hura 🙂 Ja jsem si rikala, kdy se tu ukazes s pozitivnim testem :D Velka gratulace 🙂

baraskaska
11. lis 2017

@tynka07 verim, ale koukam ze mesic klidu fakt skvele pomohl takova chvilka a je to tady to je parada 🙂 doufam ze nam tu posles i ty dalnice. Takova pekna zprava pri sobotnim ranu. To by skoro chtelo natocit manzelovu reakci vid, u nas manzel tak normal reakce ale rodice bych klidne taky natocila, oba meli v rijnu narozky tak jsem jim udelala video s prvni dcerkou od pozitivniho testu ultrazvuku atd atd a na konci pridala ze je to tu znova a pridala test a utz no ty byli totalne namekko. Ja uz mam i prvni fotecku je to bobecek podle posledni kontroly dokonce o den vetsi. A za dva tydny ani ne prvni screening. 🙂

Strana