Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@bajunka to je mi strasne lito :( ale tak treba se jeste povede. Dejte si na vanoce chvilku oddych a treba na novy rok. Nehazej zatim flintu do zita. Nam ppmohlo nacasovani, drmek a zadnej lubrikant. Ale vim ze to mas tezsi no :(
@apple_tree moc moc dekuju, doufam, ze se taky nejdriv ukazes s // 🙂
@baraskaska no asi jo, ale fakt za pul roku jsme to poprve trefili den pred ovu. Driv vzdy driv ci ppudeji, ale opet pomohlo STM 🙂
A ted jen at sili. Dneska jsem delala znovu a byl silny stejne, ale teplota vzrostla, tak snad se udrzi bublinka <3
A manzovi chci udelat darek ... Balicek posledni zachrany. S energetakama, kondomem prp priste, cokolady,polstarek apozitivni test 🙂
@katmir dekuji 🙂 jak se muzes ppdivat, tak se mi taky drzela nizko :D az divne ... ale uvidis. Ja gynex brala az do konce, jen sem kapala 4-4-4 a pak se mi v praci rozbil, tak ze si koupim novy na dalsi cyklus a nemusim. A teda sem pouzivala drnek, ten asi hodne prispel.
@katkas75 diky diky, jasny ze pisnu 🙂 ale to stejne vidim tak za tejden, ale to nevydrzim :D nvm co delat. Uz ted si prijdu jak blba, ze to vim a on ne :D
@volfici moc moc mpc dekuju ❤ snad jo a co ty, jak je??? 🙂
@tynka07 Jeste par dnu a budou dalnice 😉 juu tak to bude peknej darecek. Tak preju moc moc stesticka at se bublinka drzi jako kliste. 🙂
@baraskaska no doufám, že se udrží 🙂 jsem úplně nesvá :D
ale holky, jak jste to udělali třeba v práci??? :O
Mám docela fyzicky náročnou, ale nechci to tam ještě říkat, ale mám strach, kdyby náhodou :/ vůbec nevím co s tím teď :D Nebo jestli dělat že nic a kdyby bylo nejhůř a cítila jsem že už nemůžu, tak dát vědět ...
@tynka07 to v pohode zvladnes uvidis spousta zenskejch to treba dva mesice nevi a delaji vsechno 🙂. Ja to rekla hodne brzy pri prvni, jak to mas ty no, pomerne narocna prace takze mi nic jinyho nezbyvalo, ale taky jsem tam delala jeste ve tretim mesici. Ale to uvidis podle kontroly taky, ja ted sice jsem jeste na rodicovske ale hned od 10. Tydne by mi psala neschopenku, ptala se me jestli chodim do prace proto to vim pry kvuli hematomu neni to nic vaznyho ale zatez by nemusela byt pro to male dobra 🙂
Holky,koukám,že byl zase nějaký plodný měsíc. Tak Vám všem moc gratuluji a snažilkám držím palce, ať taky brzy najdou //.
Celkově tento rok byl úspěšný,protože se dočkaly i opravdu "dlouhočekatelky" 😉
já jsem se ještě nedočkala, doufám že se do konce roku ještě dočkám ☹ ale to by ta ms potvora musela přijít ať můžu začít zase
holky nebojte, ono to přijde... taky sem tomu nevěřila, teď sem tomu tuplem nevěřila a ejhle ;) určitě to přijde ;)
@tynka07 a ten lubriákační gel to jste zkoušeli tento? https://www.otehotnet.cz/e-shop/podpora-plodnos...
@bajunka nene vůbec, řekli jsme si že klasickej nechceme a nakonec mě to asi vzrušilo víc, než bych čekala a nebyl zapotřebí :D a to jsem měla nějakej slabší cervikální hlen. A asi to stačilo :D
Ale jinak jsem četla hodně o tomto: https://www.benu.cz/conceive-plus-gel-pro-podpo...

@tynka07 tak to je skvela zprava. 👍🙂v tak at sili.
U me stale 36.5,36.4,zazraky se nedeji a ja se zacinam tesit na clostik.
Uz jsem vypila Gynex a nevim,zda kupovat novy...