icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katmir
11. lis 2017

@tynka07 tak to je skvela zprava. 👍🙂v tak at sili.
U me stale 36.5,36.4,zazraky se nedeji a ja se zacinam tesit na clostik.
Uz jsem vypila Gynex a nevim,zda kupovat novy...

katkas75
11. lis 2017

@tynka07 no bomba!!! Včera jsem na tebe myslela,kdy se zas objevis s s jakou zprávou,nekecám!!😀 Moc gratuluji.pak napiš,co manžel na to😍

lucy0511
11. lis 2017

@tynka07 no jo aplikace krásně vyznačovala ovu i na testech se to ukazovalo na ultrazvuku jen hodně malý folikuly. Ale včera po clostriku na pravým 18mm a na levým 15mm tal nám pan doktor popřál příjemný víkend a hodně štěstí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

volfici
11. lis 2017

@tynka07 to je boží! Já na tebe pořád myslela, a doufala že se brzy přijdeš pochlubit 😍🍀😘😘😘, tak teď ať se hlavně drží a všechno je v pořádku, moc ti to přeju ❤️

tynka07
11. lis 2017

@bajunka to je mi strasne lito :( ale tak treba se jeste povede. Dejte si na vanoce chvilku oddych a treba na novy rok. Nehazej zatim flintu do zita. Nam ppmohlo nacasovani, drmek a zadnej lubrikant. Ale vim ze to mas tezsi no :(
@apple_tree moc moc dekuju, doufam, ze se taky nejdriv ukazes s // 🙂
@baraskaska no asi jo, ale fakt za pul roku jsme to poprve trefili den pred ovu. Driv vzdy driv ci ppudeji, ale opet pomohlo STM 🙂
A ted jen at sili. Dneska jsem delala znovu a byl silny stejne, ale teplota vzrostla, tak snad se udrzi bublinka <3
A manzovi chci udelat darek ... Balicek posledni zachrany. S energetakama, kondomem prp priste, cokolady,polstarek apozitivni test 🙂

tynka07
11. lis 2017

@katmir dekuji 🙂 jak se muzes ppdivat, tak se mi taky drzela nizko :D az divne ... ale uvidis. Ja gynex brala az do konce, jen sem kapala 4-4-4 a pak se mi v praci rozbil, tak ze si koupim novy na dalsi cyklus a nemusim. A teda sem pouzivala drnek, ten asi hodne prispel.
@katkas75 diky diky, jasny ze pisnu 🙂 ale to stejne vidim tak za tejden, ale to nevydrzim :D nvm co delat. Uz ted si prijdu jak blba, ze to vim a on ne :D
@volfici moc moc mpc dekuju ❤ snad jo a co ty, jak je??? 🙂

volfici
11. lis 2017

@tynka07 u nás dobrý, už jsem po prvním screeningu, všechno v pořádku, ale stejně mě poslali na triple testy, tak snad to bude v pohodě. Takhle vypadal prcek minulý týden

tynka07
11. lis 2017

@volfici ježiškote ... to je naprosto úžasný <3 až mi vjely slzy do očí 🙂 to je nádhera, hlavně že to IVF pomohlo a můžete být 3 🙂 mám z vás strašnou radost 🙂
Sama se už těším až budu mít takovou tu jistotu z gyndy :D V pondělí se musím objednat a snad nebudu dlouho čekat <3

baraskaska
11. lis 2017

@tynka07 Jeste par dnu a budou dalnice 😉 juu tak to bude peknej darecek. Tak preju moc moc stesticka at se bublinka drzi jako kliste. 🙂

tynka07
11. lis 2017

@baraskaska no doufám, že se udrží 🙂 jsem úplně nesvá :D
ale holky, jak jste to udělali třeba v práci??? :O
Mám docela fyzicky náročnou, ale nechci to tam ještě říkat, ale mám strach, kdyby náhodou :/ vůbec nevím co s tím teď :D Nebo jestli dělat že nic a kdyby bylo nejhůř a cítila jsem že už nemůžu, tak dát vědět ...

baraskaska
11. lis 2017

@tynka07 to v pohode zvladnes uvidis spousta zenskejch to treba dva mesice nevi a delaji vsechno 🙂. Ja to rekla hodne brzy pri prvni, jak to mas ty no, pomerne narocna prace takze mi nic jinyho nezbyvalo, ale taky jsem tam delala jeste ve tretim mesici. Ale to uvidis podle kontroly taky, ja ted sice jsem jeste na rodicovske ale hned od 10. Tydne by mi psala neschopenku, ptala se me jestli chodim do prace proto to vim pry kvuli hematomu neni to nic vaznyho ale zatez by nemusela byt pro to male dobra 🙂

dasa.77
11. lis 2017

Holky,koukám,že byl zase nějaký plodný měsíc. Tak Vám všem moc gratuluji a snažilkám držím palce, ať taky brzy najdou //.
Celkově tento rok byl úspěšný,protože se dočkaly i opravdu "dlouhočekatelky" 😉

kristyn.g
11. lis 2017

já jsem se ještě nedočkala, doufám že se do konce roku ještě dočkám ☹ ale to by ta ms potvora musela přijít ať můžu začít zase

tynka07
11. lis 2017

@dasa.77 to jo, hodně plodný rok i kolem sebe to dost vnímám 🙂 a koukám ty už máš půlku za sebou 🙂 a 21tt ... víte co čekáte??

@kristyn.g uvidíš, dojde na tebe ;) ... z mého pohledu jen si vážně přát a maličko dopomoci :D

fanunka
11. lis 2017

@dasa.77 jaa se taky jeste nedockala :( achjooo

fanunka
11. lis 2017

@volfici nadhera!!!! Achjoo :"(

tynka07
11. lis 2017

holky nebojte, ono to přijde... taky sem tomu nevěřila, teď sem tomu tuplem nevěřila a ejhle ;) určitě to přijde ;)

fanunka
11. lis 2017

@tynka07 v mem pripade maximalne menstruace prijde jako vzdy uplne presne , bych si podle ni mohla ridit hodinky

tynka07
11. lis 2017

@fanunka ale už tohle je zkvělá zpráva ;)
A zkoušela jsi třeba nějaké bylinky??

dasa.77
11. lis 2017

@tynka07 Jj,víme. Je to chlapeček

tynka07
11. lis 2017

@dasa.77 na tom teď prej zapracoval chlap, tak jsem zvědavá :D já bych brala klíďo další pipinku <3 :D se kluků bojim :D

bajunka
11. lis 2017

@tynka07 a ten lubriákační gel to jste zkoušeli tento? https://www.otehotnet.cz/e-shop/podpora-plodnos...

tynka07
11. lis 2017

@bajunka nene vůbec, řekli jsme si že klasickej nechceme a nakonec mě to asi vzrušilo víc, než bych čekala a nebyl zapotřebí :D a to jsem měla nějakej slabší cervikální hlen. A asi to stačilo :D
Ale jinak jsem četla hodně o tomto: https://www.benu.cz/conceive-plus-gel-pro-podpo...

bajunka
11. lis 2017

@tynka07 aha mně se zdálo, že jsi psala, že jste gel použili, neumím číst :D,

tynka07
11. lis 2017

@bajunka tak jsem to možná blbě napsala :D ale právě že nee :D ale před tím ano, tak jsme je vysadili :D
Ale věřím, že mi dost pomohl drmek

bajunka
11. lis 2017

@tynka07 no ten mám na liště k objednání už měsíc, tak ho asi fakt objednám 🙂 jen nevím jestli jedno balení nebo s míma predispozicema rovnou to zvýhodněné trojbalení 🙂

fanunka
11. lis 2017

@tynka07 jo primo na miru od cinanu i akupunkturu i IVF ja proste deti mit nemam :(

tynka07
11. lis 2017

@bajunka v tom, co jsem měla já, tak bylo 90pilulek a ještě mi zbylo, ale to mám zatím pro strýčka náhodu a když tak to předám švagrový, ta chce taky :D
A víč v čem je tak dobrý?? Důvod mě dohnal ke koupi :D

tynka07
11. lis 2017

@fanunka ale takhle to neber ... co na gyndě?? Řešili jste to??

fanunka
11. lis 2017

@tynka07 jee ten mame taky ale pouzili jsme ho tak 3x

Strana