Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@anetka9 dekuju, do lepsi nevim :D tady s vami bylo vazne fajn a klidne budu dal chodit a tmelit 🙂 vy za to stojite ❤ bez vas bych stejne to stesti nemela 🙂 moc jste mi tu pomohli
A vzdy mne tu muzete oznacit a ja nakouknu 🙂
Moc drzim palecky, at se i tobe zadari co nejdrive, ted se fronta posunula vpred 🙂
Jo a mimi je fakt vymodleny, od ovu kazdy vecer motlidby, at si prijde k nam 🙂
Drzim pesticky 🍀🍀🍀
@janapuma moc dekuji :* sem koukala ze tobe tez 🙂
@fanunka a chlap??
@tynka07 počkej, k čemu mi gratulujes, to je ovulacni test :/ me zjistili zvýšeny prolaktin, dostala jsem hormony a jsem prozatím neplodna :/ takže nic moc. Tobě moc gratuluju!
@kockakacka jo takhle :(, promin, nekoukala jsem a mela jsem z tebe obrovskou radost, moc se omlovam :(
Zvyseny proklatin, co to??
@tynka07 to nic... Prolaktin blokuje otěhotnění a zabraňuje zraní vajíček :/ zabehla jsem po tim pulroce snažení ba gyndu s testy ze spermia, popsala svůj cyklus, doktor rekl, ze mi udělají hormonální profil a vyslo tohle.. Normalni hladina je 59-600 jednotek me naměřili 1300... Poslali me na endokrinologii, kde jsem dostala hormony Dostinex a ty ted beru, maji ten prolaktin snížit. Nikdo šle nedokáže rict jak dlouho to bude trvat...dnes jsem ale byla na kurzu hormonální jogy a bylo to super, tak budu každy večer cvičit a uvidime. Ovuluji nejspis dnes. Milování bylo vcera a predevcirem...ale stejne se myslim, ze diky tomu prolaktinu k ničemu :/
@kockakacka to je jedno, nehazej flimtu do zita a tam ze s tim nepocitas a odreagovavas se, tak tim treba zvysis sance ;)
@tynka07 teploty mám dole celý cyklus, a i jiné příznaky, ale tak co, tělíčko si odpočine. Já mám teď stejně nějakou laryngitidu a ani to nehne s teplotou. 🙂
Jinak gelik Conceive používám už půl roku a zatím taky nic. Na příští cyklus mám jen jednu tubičku a pořád se rozmýšlím, zda koupit, či nekoupit další. Gynex si dám teď pauzu do dalšího cyklu.
Pokud máš náročnou práci, já bych šla určitě na riziko, popř.zda tě můžou přeložit na jinou pozici.
@tynka07 mas pravdu. Dokonce jsem si koupila i kolobezku a začala s nasi fenku a je to bezva, totalne vypnu!
@fanunka :( tak za sebe jen doporucuji ten drmek na udrzeni vajicka
@katmir a jestli je mas tak nizko, nemas neco se stitnou zlazou?? To sem taky nekde cetla.
Gynex jsem vysadila dva dny pred OVU (nekde jsem neco cetla) a pak ten drmek, ale o tom nas tu psalo uz hodne.
a skrze praci, nejak to asi zkusim, ale jsem zvedava. Zase nechci na rizikovku :/
@kockakacka skvele!!!!
@fanunka nee, vubec.
Spousty zen pocne, jenze nemaji dostatecne prokrvenou sliznici. Drmek ji uzasne doprokrvi a tim pomuze se vajicku udrzet 🙂
A jeste upravuje o trosku hormony, aby byla lepsi ovulka ;) takze ovu muzes mit super, ale hlavne ta sliznice.
Proto se i stava ze jsou testy falesne pozitivni. Embryo se hold neudrzelo

@monikafrystakova
@tynka07
Holky skupinka už je, nás tam už asi 7
https://www.modrykonik.cz/group/8140/