icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

anyza
11. lis 2017

@monikafrystakova
@tynka07
Holky skupinka už je, nás tam už asi 7
https://www.modrykonik.cz/group/8140/

tynka07
11. lis 2017

@anyza a když to ještě nevím přesně?? :D

fanunka
11. lis 2017

@tynka07 jo resime to uz 3 roky oba jsme zdravy moje gynekolozka to komentovala tak ze mi zacala vypravet osudy zen co změnili po letech snazeni partnery a tu ranu byly tehotne ale tohle ja uz mam za sebou a konecne mam toho praveho a nehodlam ho menit

anyza
11. lis 2017

@tynka07 jsme tam na tom všechny stejně neboj.

kristyn.g
11. lis 2017

@bajunka ne asi si ho pořídím 🙂

tynka07
11. lis 2017

@fanunka :D tak to bych ji asi poslala někam :D ještě mi radit ať jdu za jiným , pche :D ani za mák :D
A BT měříš?? Aby si přesně věděla. Vím že jsme se o tom určitě bavili, ale fakt si to nepamatuju :D

anetka9
11. lis 2017

@tynka07 Juuuuuu gratuluju!🙂 Mě drmek nezabral..:( Akorát teď se to tu celý zhroutí, ty takovej tmel tady a rádce🙂 Ale samozřejmě je moc fajn, že se stěhuješ do lepší skupinky🙂

janapuma
11. lis 2017

@tynka07 moc moc gratuluji <3 brzy budou krásné //

fanunka
11. lis 2017

@tynka07 jojo merim i ted jsem byla na fokikulimetrii ovulace je pravidelna a probiha

tynka07
11. lis 2017

@anetka9 dekuju, do lepsi nevim :D tady s vami bylo vazne fajn a klidne budu dal chodit a tmelit 🙂 vy za to stojite ❤ bez vas bych stejne to stesti nemela 🙂 moc jste mi tu pomohli
A vzdy mne tu muzete oznacit a ja nakouknu 🙂
Moc drzim palecky, at se i tobe zadari co nejdrive, ted se fronta posunula vpred 🙂
Jo a mimi je fakt vymodleny, od ovu kazdy vecer motlidby, at si prijde k nam 🙂
Drzim pesticky 🍀🍀🍀
@janapuma moc dekuji :* sem koukala ze tobe tez 🙂
@fanunka a chlap??

fanunka
11. lis 2017

@tynka07 do ted byl v cajku ted byl na spermiografu po 10ti mesicich a v pondeli budou vysledky ale rekla bych ze se po 10mesicich nic nezmenilo

tynka07
11. lis 2017

@fanunka tak pak tezko rict, kde je ten zakopanej pes. Pouzivate klasickej lubrikant? Kdy kolem ovu spolu spite?

kockakacka
11. lis 2017

@tynka07 počkej, k čemu mi gratulujes, to je ovulacni test :/ me zjistili zvýšeny prolaktin, dostala jsem hormony a jsem prozatím neplodna :/ takže nic moc. Tobě moc gratuluju!

tynka07
11. lis 2017

@kockakacka jo takhle :(, promin, nekoukala jsem a mela jsem z tebe obrovskou radost, moc se omlovam :(
Zvyseny proklatin, co to??

aklin
11. lis 2017

@tynka07 gratuluji. U me zadna zmena, ale jedna mala by byla. Prestala jsem pred ms spinit. S tim modlenim, taky se modlim, ale jeste nebylo vyslyseno. Asi si tam nahore dava nacas 🙂

kockakacka
11. lis 2017

@tynka07 to nic... Prolaktin blokuje otěhotnění a zabraňuje zraní vajíček :/ zabehla jsem po tim pulroce snažení ba gyndu s testy ze spermia, popsala svůj cyklus, doktor rekl, ze mi udělají hormonální profil a vyslo tohle.. Normalni hladina je 59-600 jednotek me naměřili 1300... Poslali me na endokrinologii, kde jsem dostala hormony Dostinex a ty ted beru, maji ten prolaktin snížit. Nikdo šle nedokáže rict jak dlouho to bude trvat...dnes jsem ale byla na kurzu hormonální jogy a bylo to super, tak budu každy večer cvičit a uvidime. Ovuluji nejspis dnes. Milování bylo vcera a predevcirem...ale stejne se myslim, ze diky tomu prolaktinu k ničemu :/

tynka07
11. lis 2017

@aklin parada, kazda sebemensi zmena k dobremu je fajn 🙂
Tak jsem byla vyslysena a treba bude rada na tobe 🙂
A moc dekuju, jsem stestim bez sebe, ted jen at sili 🙂

tynka07
11. lis 2017

@kockakacka to je jedno, nehazej flimtu do zita a tam ze s tim nepocitas a odreagovavas se, tak tim treba zvysis sance ;)

fanunka
11. lis 2017

@tynka07 lubrikant ani nepouzivame spis po ovulaci kdyz uz nemam ten hlen a mame ten lubrikant co nezabiji spermie ovulaci krasne poznam takze sex mame v dobe ovulace pred ovu i po ovu tak ruzne ale max ob den viz tento cyklus.asi nam neni pomoci

darkwitch
11. lis 2017

@fanunka nakonec to dopadne, musíme věřit... taky věřím i kdyz je to někdy těžké...

katmir
11. lis 2017

@tynka07 teploty mám dole celý cyklus, a i jiné příznaky, ale tak co, tělíčko si odpočine. Já mám teď stejně nějakou laryngitidu a ani to nehne s teplotou. 🙂
Jinak gelik Conceive používám už půl roku a zatím taky nic. Na příští cyklus mám jen jednu tubičku a pořád se rozmýšlím, zda koupit, či nekoupit další. Gynex si dám teď pauzu do dalšího cyklu.
Pokud máš náročnou práci, já bych šla určitě na riziko, popř.zda tě můžou přeložit na jinou pozici.

kockakacka
11. lis 2017

@tynka07 mas pravdu. Dokonce jsem si koupila i kolobezku a začala s nasi fenku a je to bezva, totalne vypnu!

tynka07
11. lis 2017

@fanunka :( tak za sebe jen doporucuji ten drmek na udrzeni vajicka
@katmir a jestli je mas tak nizko, nemas neco se stitnou zlazou?? To sem taky nekde cetla.
Gynex jsem vysadila dva dny pred OVU (nekde jsem neco cetla) a pak ten drmek, ale o tom nas tu psalo uz hodne.
a skrze praci, nejak to asi zkusim, ale jsem zvedava. Zase nechci na rizikovku :/

tynka07
11. lis 2017

@kockakacka skvele!!!!

fanunka
11. lis 2017

@tynka07 ale drmek je pro ty co ovulaci nemaji ne? Kdyz ja ji mam i potvrzenou lekari tak zase do srbe nechci rvat neco co by me i mohlo rozhodit ja mam bylinky primo na miru chodim i k cinanum a na akupunkturu

hlasimse
11. lis 2017

@tynka07 Moooc gratuluju!!!

karolly
11. lis 2017

@tynka07 Týnko mám z Tebe opravdu radost, že se konečně povedlo <3

tynka07
11. lis 2017

@hlasimse
@karolly
Holky, moc dekuju 🙂 ale tak porad cekam na poradny carky :D zatim to je jen asi ... ale i tak, uz tohle je velkej pokrok 💕💕💕
A jak jsze na tom vy?? 🙂 urcite na vas taky uz dojde ;)

karolly
11. lis 2017

@tynka07 U nás je to tak, že dneska brutální nevolnost. Teď teda skoro každý den. A začínám 8tt...

tynka07
11. lis 2017

@fanunka nee, vubec.
Spousty zen pocne, jenze nemaji dostatecne prokrvenou sliznici. Drmek ji uzasne doprokrvi a tim pomuze se vajicku udrzet 🙂
A jeste upravuje o trosku hormony, aby byla lepsi ovulka ;) takze ovu muzes mit super, ale hlavne ta sliznice.
Proto se i stava ze jsou testy falesne pozitivni. Embryo se hold neudrzelo

Strana