Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tady to tehotneni jede, přemýšlím jestli zustat nebo se stáhnout 😀 sice si pořád rikam ze to dopadne, ze stačí vydržet až nastane za pravá chvíle ale jde mi to stále hůř...zvlášť když vidím jak těžko to nese manžel... ve čtvrtek se mi narodil synovec a manžela to vážně vzalo...
@tynka07 jeeeee měla jsem radost když jsem v upozorněních viděla, že přispělas.. A hned s takovou báječnou zprávou. Moc po tichucku gratuluju ❤ snad bude všechno tak jak má být 🙂
Ahojky holky,muzu se k Vam pridat?Jedno piskle už doma máme ale v květnu jsme se rozhodli,ze začneme pracovat na druhem.resp.manzel konečně souhlasil🙂 mám dost krátké cykly tak mi dr v červenci nasadila gynprodyl.zatim se nedaří a jsem z toho uz v depce i když vím ze to není zas tak dlouha doba
Dcera se povedla uplne omylem a teď stale nic:(dnes jsem to nevydržela a udělala test ale jsem teprve 10 dpo mam halucinace jelikoz něco tam vidím ze se rysuje😁
@darkwitch
@kristyn.g já to minulý týden obrecela a včera jsem potkala další známou těhotnou,pořád se chtějí sejít. Já to ale teď prostě nedávám😞 před 14 dny jsme byli navštívit známé,dlouho jsme se neviděli. Přijedeme tam a oba otevře jak jinak s bříškem... V tu chvíli jsem myslela jen na to,že se musim otočit a utéct! Je to hrozné. Teď navíc mám ze sebe hrozny pocit,co to jsem za člověka,když se ani upřímně nedovedu radovat z kamarádky...
@katkas75 Mam to uplne stejne, v patek jsme meli rodinnou oslavu a i kdyz narozeniny slavila tchyne a tchan, vse se tocilo kolem tehotne svagrove. V praci kolegyne taky tehotna, v nasi parte kamaradek jsem posledni bezdetna, dve jspu tehotne a samozrejme neresi nic jineho. Uz se snazim vsem temto setkani vyhybat, protoze me to fakt sere. Samozrejme to vsem preju, ale taky jim zavidim a zarlim na to, proc ony ano, vetsinou to vsechny jeste popisuji stylem, nechali jsme tomu volny prubeh a zadarilo se hned.
@apple_tree Ahoj, mám to samé... kolegyně v práci, kamarádky s kterýma jsem chodila dokonce do školy před 5 lety :D Kamarádky z dětství... Nejlepší kamarádka, a holka do které bych neřekla že by někdy mímo chtěla..a já ? Já to jen sleduji a poslouchám..:D
@apple_tree No, tak ta druhá a o dost horší fáze je, že ta švagrová porodí (v té jsem teď zrovna já). Jet k tchýni na oběd začíná být dost challenge, protože u oběda se neřeší nic jiného než novorozenec, u kafe se neřeší nic jiného než novorozenec a je mi z toho pak dost nanic, i když to samozřejmě chápu.
A přijdu si někdy strašně, nechci o něm nic vědět, je mi vcelku jedno jak se jmenuje, jak se mu daří a popravdě ho nechci vůbec vídat. Je mi líp, když okolo sebe žádné miminko nemám. Jenže pořád poslouchám - jdi se na něj podívat, jdi si ho pochovat, pořád mi ho strkají před obličej abych si jako fakt všimla. Já si všimla, ale pokud mám fungovat nějak rozumně dál, musím ignorovat. Měla jsem rodit cca tři týdny po švagrové, na náladě mi to fakt moc nepřidá.
Někdy se cítím strašně, že se tak chovám, ale asi je teď pro mě prioritnější, abych byla v klidu já a tak prostě neřeším co si o mě kdo myslí :-/
Moc dekuju holky, taky mam radost a hlavne sem se neudrzela a musela jsem to dat hned rano vedet muzi. Napsala ksem mu vzkaz (viz obrazky) a ta reakce holky, az se mi chce brecet. Ty jiskry v ocich sem uz dlouho nevidela. A na fotce je i TT a dost zesilil 🙂
Me nejdebposlat fotka :(
Holky,ja na vas naprosto chapu. V praci je tehotenstvi asi nakazlive,jen ja jsem imunni. Reditelka se porad pta,jestli uz jsem v tom. Vcera sraz ze stredni,dalsi tehotne..je mi z toho smutno.
taky to cítím dost podobně. V prosinci jsem měla dulit, ale já jsem se prostě musela omluvit,nemám teď na tom psych. abych někoho doprpvázela k porodu ( ale byl tam i důvod, že tam hrozil domácí porod a s tím nechci mít nic společného), ale bohužel pracuji i s novorozenci a matky těhule, které čekají druhé, jich tam je taky dost. Tak je to takové těžší, ale holky my to dáme. 😉
@apple_tree
@kristyn.g
@journals ještě jsem u té známé poslouchala,jak jim to vyšlo až po pár měsících! Takova hruza...Ne hned,jak začali zkoušet a jak to šlo u prvního...já potratila před rokem a půl,od té doby nic,jen špatné výsledky spermiogramu a obtížně průchodný zbylý vejcovod😢 a pak přišla ta otázka - a co vy? Snad taky plánujete ne?? Musíte se snažit... Tam jsem to ustála,zrovna vybalila,že děti mít nemůžeme,ať mi dají pokoj. A rvala doma další 2 dny...

@karolly jeeee a jo 😂😂😂❤❤❤❤ to je bozi