icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
12. lis 2017

@kristyn.g ani nepůjdem... Rozhodli jsme se tomu nechat volný průběh. Otehotnely i beznadějnější případy. Tak pokud to tak má být,bude. Necháme to na Panu Bohu. Tím vůbec nechci říct,že to nějak neuznávám nebo neberu jako pomoc v nouzi! Vím,kolika lidem to k miminku pomohlo... Jen my to tak vnímáme,to jsme si s mužem řekli hned.
Vy jste byli?

journals
12. lis 2017

@katkas75 Jsem na tom podobně - jeden potrat za sebou a okolí se na nás dívá jak na ty věčné kariéristy, kteří už snad konečně dostanou rozum. Je to těžké, myslím, že je to těžší "startovací" pozice než mají ty, kteří to nezažily, ale věřím, že pozitivní myšlení a naděje která neumírá, je to důležité. Když vidím, jak se tu holky hroutí po třech, čtyřech měsících, tak si tu popravdě trochu klepu na čelo :-/

katkas75
12. lis 2017

Holky,jsem 5DPO,jak jsme s mužem řešili ty naše problémy,tak jsme ještě stihli i sex,to bylo 1dpo. Dva dny po tom jsem malinko spinila,dnes už víc,i trochu krve... Jako pokaždé na WC krvavý papír,když to teda řeknu naplno. Nechci zas panikařit,ani nic podceňovat.. ale to mi to zas je?😞 MS má přijít cca za týden,tak nevím,jestli hned letět k Dr. Mívá to tak některá?

dasa.77
12. lis 2017

@journals Pozitivní myšlení je hodně důležité. Snažit se být co nejvíc v pohodě.Vím,je to těžké,hlavně když si okolí,nebo rodina myslí,že upřednostňujete kariéru před rodičovstvím. Ale určitě nechcete vykládat lidem na počkání,jak moc si miminko přejete,ale že to nejde. Já ty otázky nenáviděla.Časem se lidi přestali ptát.
Věř tomu,že i ty holky, které se tady (jak jsi nazvala) hroutí po pár měsících neúspěchu na to časem dojdou. Ty,které otěhotněly jen co chlap sundal kalhoty tohle trápení nepochopí,ale čekatelky,kterým se zadaří třeba po roce,dvou se nad tím vším nakonec usmějou,a řeknou si,že ta cesta nebyla zase až tak dlouhá.
Vše má svůj důvod a na každou z nás tam někde to miminko čeká.Musíme jen věřit....

kristyn.g
12. lis 2017

@katkas75 nemůže to být nidace?

dasa.77
12. lis 2017

@katkas75 Nemohla jsi mít ovulaci malinko dřív?
Na 5.DPO bych řekla že může být brzy,ale nemusí. U každé doba od oplodnění do uhnízdění trvá jinak dlouho. Ale oplodněné vajíčko je schopné urazit tuto cestu už takhle brzy. Já jsem takhle špinila necelé dva týdny po ovulaci a prvně jsem si myslela,že MS přišla dřív. Bylo to 22.DC a cykly jsem mívala dost dlouhé. To,že jsem měla ovulaci pár dní po MS mě ani ve snu nenapadlo.Na TT se ukázal první duch.😉

katkas75
12. lis 2017

@kristyn.g
@dasa.77 no to nevím jestli nidace...ledaže by vajíčko den po ovu už bylo "na půl cesty" a netrvalo by mu to do dělohy tak dlouho😉 už víckrát mě napadlo,že když má muž trochu marné spermie,byl by lepší sex těsně u ovu. Tu teda sleduju podle teploty. A upřímně nemyslím si,že by to byla nidace. Ale netuším,co jiného...na nějaký zánět se mi to nezdá

kristyn.g
12. lis 2017

@katkas75 tak o je divné :-/

mandarinka90
12. lis 2017

Holky dneska manžel přišel sám od sebe s tím, že chce jít na spermiogram a úplně se těší 😀 prý ať jsem v pohodě já, že to může být i něco s nim a ze se přece musí dát všechno řešit..tak ze hned začal googlit 😀 tak se chci zeptat jestli se může objednat normálně nebo potřebuje doporuceni, nějaký předpis? Já si myslím, že tam je rozdíl v tom, že si to buď sám zaplatí nebo to proplati pojišťovna?

darkwitch
12. lis 2017

@apple_tree to je na zabití, my se tahle snažili několik let o první, ja po několika ivf a kamarádka těhotná celý oběd mluvila jen o tom ze vlastně ještě dítě nechtěla a ono to hned vyšlo a co ted bude s její kariérou... jsem to fakt těžce rozdychavala

@journals me se ted taky narodil synovec... ale snáším to kupodivu docela dobře i kdyz líto mi to je...

katkas75
12. lis 2017

@mandarinka90 my měli zadanku od mojí dr.chteli jsme jít sami po roce neúspěchu. A platili jen asi 150 Kc.ale mělo by to jít i na vlastní žádost.

aklin
12. lis 2017

@katkas75 mela jsem to taky. Narozdil od tebe jlvubec nevim kdy jsem mela ovu. Myslim si, ze mozna, ze 2. 11. nebo 3.11 byla ovu. Ale v utery jsem zacala spinit, byla jsem dost nastvana, kazdy mesic to resim. Nasadila jsem ascorutin, druhy den jsem jen trochu rano zaspinila a konec. Od te doby nic. Ale s tim spinenim prisli priserne bolesti hlavy, ktere trvaji do dneska, coz jsem nikdy nemela, a jeste mam bolesti v podbrisku, ale nejsou neprijemne jen takove lechtani a obcasna bolest na obou vajecnicich. Bolest bricha mivam kazdy meaic, takze nic noveho. Ale ta hlava me je neco hodne noveho.

bajunka
12. lis 2017

Tak Lh test tmavne,ale nevim,jestli ten folikul zvladne prasknout bez ovitrelle,me stve ta mudra,ze si mne nepozvala znovu na patek ci pondeli...

bajunka
12. lis 2017
ladyhacek
12. lis 2017

Tak přesně týden do MS prsa mirne natekle a citlivé a přidal se i podbřišek tak jsem zvědavá. Test nemám doma a zarekla jsem se že nekoupím až v pondělí když MS nepřijde 🙂

katkas75
12. lis 2017

@aklin mě dnes děsně bolí hlava! Netrpím na to,max někdy od krční páteře když dlouho vysivam,ale dnes bezdůvodně... Ascorutin mám,dám si. Diky

darkwitch
12. lis 2017

@katkas75 a mela si ted ten clostil, něco si to pletu? Me začala bolet hlava při ms po ivf a vzdy to trvalo tak rok nez jsem se z toho dostala a pak zase po porodu...

katmir
12. lis 2017

@bajunka já bych ji zavolala, ať jukne. A nenechala bych se odbýt.

katkas75
12. lis 2017

@darkwitch neměla jsem žádný clostil. Ovuju prý normálně,hormony též ok.

kassenkaaam
12. lis 2017

@tynka07 gratuluji ať je vše v pořádku a hlavně na sebe buď opatrná 🙂

bajunka
13. lis 2017

Pozitivnejsi uz byt asi nemuze 🙂, jen na tuleni se dostane az nekdy v noci :(,neni to pozde?No jsem zvedava,by mne zajimalo co tam ta doktorka videla,uz na zaskok nepujdu.

katmir
13. lis 2017

@bajunka tak k vlastni ovu teprve dojde. Rika se 12-36 hod. Vypada moc pekne.

kristyn.g
13. lis 2017

@bajunka není pozdě, ovu teprve bude

bajunka
13. lis 2017

Děkuju, ted jen,aby fakt něco prasklo 🙂 a taky si to našlo tu správnou cestu 🙂

rianka001
13. lis 2017

@bajunka Také jsem takové hezké dvě čárky měla, ale možná jsem to měla ovlivněno Ovitrelle, ale co je hlavní, že čekám do pátku a bude TT 🙂

bajunka
13. lis 2017

no mně ho práve doktorka na zaskoku nedala s tím, že ovu už asi proběhla nebo jsou na to vajíčka ještě mala a že spíš zaniknou...takže uvidím...🙂 moc šanci tomu nedávám,ale snaha bude 🙂

rianka001
13. lis 2017

@bajunka Ale podle testu tov ypadá, že byste to mohli hezky chytnout. Takže hodně štěstí!

pavlina30
13. lis 2017

Také se s přítelem snažíme o miminko.Mám sice už tři děti z předchozího manželství,ale teď mám nejůžasnějšího chlapa pod sluncem a oba bychom si společné miminko moc přáli

pavlina30
13. lis 2017

Jo jinak na poslední kontrole mi dr řekl že mám policistické vaječníky což jsem nikdy předtím neměla.I otěhotnění bylo hned.Za to teď to asi budu mít zajímavé

bajunka
13. lis 2017

@pavlina30 jsem v naprosto stejné situaci, jen teda partnera mám stále toho samého 🙂, a ještě mám o vejcovod méně, nasadila jsem nízkosacharidovou dietu a dostala jsem clostilbegyt na stimulaci vaječníků...

Strana