icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

pavlina30
13. lis 2017

Tak já měsíčky měla sice slabé ale přišli sami.Ale hrozně mě poslední dobou pobolívají prsa a i v podbřišku.Piju kontryheloví čaj

brokovich
13. lis 2017

To nevypada na nidacni pokles, ze. Ach jo.

rianka001
13. lis 2017

@bajunka Můžu se zeptat, proč nízkosacharidovou?

rianka001
13. lis 2017

Já taky měla Clostilbegyt na stimulaci a pak injekci. A navíc mi dle UZ Clostilbegyt zabíral hezky, tak snad se poštěstilo.

roxyinka
13. lis 2017

Ahojte🙈 Po roce a půl snažení partnerovi vyšel špatný spermiogram a jako nejpravděpodobnější možnost početí u nás je IVF. Paradox je, že mám dnes 10tý den zpoždení. Bývá mi nevolno, jako kdybych měla furt prázdný žaludek nebo co... Test negativní (teda včera ne z ranní moči, po zachnutí "duch"). Dnes ráno v limitu nic, po limitu nevím, spěchala jsem do práce😅 Cyklus mám pravidelný, tak mě právě zaráží takové zpoždění a negativní testy. Stalo se vám někdy něco podobného?

pavlina30
13. lis 2017

Ale pokud byl duch tak těhu jste mohla být pozdější ovulka.Měla jsem to tak u třetí dcery spoždění 19 dní a na testu byl jen duch

roxyinka
13. lis 2017

@pavlina30 nepřijde mi to moc pravděpodobné, i když bych teda byla nejšťastnější na celém světě😍 no budu testovat dál a uvidím

lucy4444
13. lis 2017

Ahoj,procetla jsem si hromadu diskuzi a nikde jsem nenasla nic,co by mi odpovedelo.12 let jsem brala HA,cyklus 35 dni,pravidelny...z noveho platicka jsem vzala pouze 4 tabletky a pak vysadila 12.10.(zapomnela jsem si dve dny vzit a pak jsme se na to vykaslali uplne), za 3 dny 15.10 jsem zase opet dostala menzes,od vysazeni se snazime o mimi...ja ted ale diky vysazeni v prubehu platicka nevim,kdy mam ovulaci,kdy ma prijit menzes a kdy tedy odhadovat tehu apod,chaos...TT jsou zatim negativni :( ,ale miminko bych si moc prala

bajunka
13. lis 2017

@rianka001 protoze mam PCO syndrom a tam se diky hormonum nejak spatne stepi cukry,takze se jim.ma vyhybat.Jenze dnes jsem si stoupla na vahu a zas 2 kg hore uz nevim co ubrat,jim jen zeleninu a bilkoviny :/,bohuzel po clostilbegytu se taky pribira

bajunka
13. lis 2017

@lucy4444 pri HA telo neovuluje.Ted jak zacne zas pracovat jak ma tak sleduj priznaky,hlen, cipek bazalni teplota bolesti v podbrisku neboj s troskou praxe to poznas 🙂

lucy4444
13. lis 2017

@bajunka hodně jsem četla,že holky hned po vysazení HA otěhotněly, takže menzes ani nedostaly... moc bych si přála, aby to byl i můj případ... tak mám prostě čekat, kdy přijde menzes a sledovat se... nic jiného mi zřejmě nezbývá...od vysazení jsem v jednu chvíli-zhruba po 2 týdnech asi 5 dní po sobě měla těžké migrény- jindy na ně netrpím,taky hleny, slabost, únavu...může to být projev ovu nebo rovnou těhu?

aklin
13. lis 2017

@lucy4444 zkusila bych bylinky. Napr. kontryhel.

lucy4444
13. lis 2017

@aklin děkuji za tip, zaměřím se na to

luuucatko
13. lis 2017

Ahoj holky, stalo se vam ze byste měli ovulaci 12 dc a cyklus 28 dni? Mívám vzdy dobu 14 - 15 dc a cyklus prave 28 dni.. Nekde jsem četla ze v tomto případě by měla ms prijit driv a sice 24 až 25 dc.. Dneska jsem 25 dc a nic.. Jen uz treti den spinim.. Tt neg.. Hormony mam pry ok :/

katkas75
13. lis 2017

Ahoj,říká se,že luteální fáze,od ovu do ms,bývá většinou stejná.cili pak přijde ms o něco dřív. Já to tak mívám

kassenkaaam
13. lis 2017

Ahoj holky myslíte že můžu nedělní test brát jako pozitivní? Podle bazalky se řídit nemůžu měla sem 3 noční směny tak měřím mnohem déle

pavlina30
13. lis 2017

@roxyinka Tak duch na testu značí přítomnost HCG tedy bych řekla že těhotná jste.Nebo špatný test.Já i když měla ducha těhotná jsem byla.A i čárka sílila

roxyinka
13. lis 2017

@pavlina30 Ale duch po limitu? Po zaschnutí? To už asi ne...

pavlina30
13. lis 2017

A předtím nebyl?Ani náznak?A co další testy?

tynka07
13. lis 2017

Berušky, co na mne myslí, tak čárky sílí, Clear Blue to dopotvrdil a příští týden ve středu jdu na první prohlídku 🙂
Jo a přidávám ten vzkaz pro manžela a vážně, ten jeho pohled <3

Tak vám to holky moc přeju 😘

volfici
13. lis 2017

@tynka07 krása 😍😘

tynka07
13. lis 2017

@volfici že jo :D ... ale teda ta únava a bolesti :D už aby jsme byli dál a bylo lépe 🙂

roxyinka
13. lis 2017

@pavlina30 na tom z dnešního rana vubec nic

baraskaska
13. lis 2017

@tynka07 parádní 🙂 👏❤

tynka07
13. lis 2017

@kassenkaaam určitě bych tu něděli jako pozitivní brala. Přímo do pozitivního se trefit nemusíš, protože LH není vyločuván dlouho (takto silný) a buď už pozitivní v tu dobu byl a slábnul, a nebo byl třeba za dvě tři hoďky (proto i doporučují ho dělat třeba 2x denně, aby byla vyšší šance že ho zastihneš).
Pro oba dva důvody byl pak další den test slabý, držím pěstičky 🙂

tynka07
13. lis 2017

@brokovich no vypadá, proč ach jo? :(

janajens
13. lis 2017

@tynka07 moc moc gratuluji a myslim na tebe

luuucatko
13. lis 2017

@katkas75 aha, tak ze by to znamenalo, ze mam nyní uz zpoždění .. Člověk se raduje jak to ma vse presne jak hodinky, ze jedina chyba je jen ve spermiich a ted se k tomu přidám jeste ja :( .

tynka07
13. lis 2017

@janajens děkuju 🙂 já na tebe taky ... hele a rovnou se asi blbě zeptám, ale měla jsi na začátku vážně silné bolesti podbřišku, jako u MS?? Já jen sedím a snad umřu, jak to bolí :O

lucy0511
13. lis 2017

Děvčata tak to začíná vypadat že už se něco chystá sem zvědavá jestli zítra bude silnější ale pro jistoti to zjistíme už od víkendu 🙂 🙂 🙂

Strana