icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
13. lis 2017

@kkacca tak to buď úplně v klidu u mě to doktorka začala řešit po roce co se nám nepovedlo otěhotnět a to sem pomalu ještě musela škemrat aby semnou něco začala dělat

kkacca
13. lis 2017

@lucy0511 no já zatím řeším vůbec dostat MS, ne že nejsem těhotná, doktor podle ultrazvuku usoudil, že tělo spí a je třeba ho probudit, pže jenom Norithesteron se mnou nehnul...

roxyinka
13. lis 2017

@pavlina30 Taky si myslím, že byl vadnej👎
Každopádně přeji hodně štěstí, ať brzy najdeš // ❤

lucy0511
13. lis 2017

@kkacca aha no tak to by u mě bylo stejně jedno já mám pocit že co si u gyndařů nevyštěkám to nemám

tynka07
13. lis 2017

@ifetka84 dekuji. Hele my byli mimo 2 mesice, prptoze jsem si myslela jak vim. Pak dva co jsem spis zkousela, ale nejak jsem to nechtrla ,,nasilne,,. Predposledni jsme zkusili nasilne, ale proste to neslo. No a ted jsem si rikala, ze by to slo ale nechtela jaem ho premlouvat a sam pridsel jestli je ten spravnej cas a nebylo to niceny, ale chteny a krasny 🙂
A s tim urychlenim, jsem rada ze to nekdo chape, je to fakt tezky. Jako musime se sejit, aby jsme oba meli druhej den volno a nejlepe dva dny, co ze stava tak jednou za 3mesice. Ted jsme meli s chlapem dovcu 😂😂😂
Drzim palce, by to ted vyslo. Taky zasluhu prisuzuji i tomu drmku

kkacca
13. lis 2017

@lucy0511 Tak to je smutný, já to zatím nechávám na něm, věřim, že má víc zkušeností než já po přečtení pár diskuzí, ale možná taky přijde čas mu poradit :D

lucy0511
13. lis 2017

@kkacca no já mám štěstí že dělám ve zdravotnictví a když si člověk není jistej je vzdycky někdo kdo poradí a když už si fakt člověk neví rady jdevza těmi nejpovolanějšími a to sestrami na gyn 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kkacca
13. lis 2017

@lucy0511 tak to si skoro u zdroje 🙂

aklin
13. lis 2017

@tynka07 nechava me to chladnou. Moc si nadeje nedelam.

tynka07
13. lis 2017

@aklin ono je to lepsi, ale rozhodne hodne stesti

lucy0511
13. lis 2017

@kkacca skoro jo 🙂 🙂 🙂 🙂

pavlina30
14. lis 2017

@roxyinka Děkuji moc 🙂

bajunka
14. lis 2017

Tak carka na Ovu testu uz slabme,takze to uz je dalsi "snazeni"asi zbytecne,ze?

rianka001
14. lis 2017

@kkacca Měla jsem úplně to stejné, ale naštěstí jsem na Norethisteron reagovala a už jsem měla MS, ale bojím se, že když to mám podpořeno uměle, tak potom bude tam, kde jsem byla. :(

ifetka84
14. lis 2017

@tynka07 I když to nevyjde, vím, že jsem pro to udělala max. Zatím čekám na ovu jsem 14 DC, někde se fláká, ale mívám občas delší cykly. Měla by si pospíšit, máme tři dny volno 😀
A ten Drmek jen do OVU?
Děkuji za rady.

brokovich
14. lis 2017

To telo me napina teda. Tak sup teplotko nahoru, sup. 🙂

katmir
14. lis 2017

@brokovich to vypada velmi zajimave 🙂

@bajunka asi je lepsi pred,ale kdyz je chut,jistime to stejne.
A jak jsi ted domluvena s mudr. ? Po ms ji mas zase volat a opet te bude kontrolovat UZ ?
U me teplota stale stejna,trochu zacinam citit prsa,tak snad ms dorazi a my pojedeme novy cyklus. Je zajimave,ze i pres to,ze jsem nemocna,tak teplota nehapruje.😀

bajunka
14. lis 2017

@katmir jojo mám si pak zavolat, od zítřka mám začít brát gynprodyl na 10 dnů a pak bych to měla dostat, pokud ne tak TT a pokud bude negativní tak zas na vyvolávačku, no a pak zas clostilbegyt a UTZ kolem 10 DC

kkacca
14. lis 2017

@rianka001 no já po něm cca 2dny úplně slabě, ale další už se nic nedělo 🙂

brokovich
14. lis 2017

@katmir Viď? 😀 Jsem zvědavá, co bude zítra teda. Napnutá jak kšandy. 🙂

katkas75
14. lis 2017

@kristyn.g špinění včera ustalo jak když utne...jsem zvědavá,co se z toho vyvine😉

brokovich
14. lis 2017

Holky, říkám si, jestli to byl implantační pokles na tom mym grafu, tak už by 2 dny potom muselo být zvýšené hcg. Tak jsem si teď udělala těhutest......

No, musim se jít někam uklidnit. 😲 Po dvou cyklech s falešnými duchy, tam je zas! Protože falešný byly na mamatestu, tak ten jsem tentokrát vyloučila a zkusila nějakej jinej. Ježiš, já to jdu rozdejchat.... @katmir...mysli na mě, ať mě neklepne pepka 😀

katkas75
14. lis 2017

@brokovich my chceme fotku! My chceme fotku!!!😁😁😍😍😍

karolly
14. lis 2017

@brokovich Ukaž ukaž ukaaaaaaž!!!!! 🙂 Držím palce

karolly
14. lis 2017

Jinak ahoj holky,
já Vám jdu jen ukázat naše malé druhátko. ❤
Pokud Vám to nebude vadit, ráda bych se na Vás i dál koukala a občas přispěla názorem 🙂

brokovich
14. lis 2017

Tak jo, devcata, uz jsem se malicko uklidnila. 🙂 Jen mi ted hlavne nereknete, ze tam nic nevidite 😂

karolly
14. lis 2017

@brokovich Tohle už není duch. Ale regulérní slabá čárka!!!!! 😍😍❤

rianka001
14. lis 2017

@brokovich Ano, opravdu je tam! Hm vypadá to nadějně!

apple_tree
14. lis 2017

@brokovich Na ducha je to uz dost viditelne :D Moc drzim palce, at to dobre dopadne ;)

brokovich
14. lis 2017

@karolly
@rianka001
@apple_tree
Holky, moc dekuju. ❤ Jsem dnes teprve 9 DPO, takze se nechci radovat predcasne.

Strana