Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@ifetka84 dekuji. Hele my byli mimo 2 mesice, prptoze jsem si myslela jak vim. Pak dva co jsem spis zkousela, ale nejak jsem to nechtrla ,,nasilne,,. Predposledni jsme zkusili nasilne, ale proste to neslo. No a ted jsem si rikala, ze by to slo ale nechtela jaem ho premlouvat a sam pridsel jestli je ten spravnej cas a nebylo to niceny, ale chteny a krasny 🙂
A s tim urychlenim, jsem rada ze to nekdo chape, je to fakt tezky. Jako musime se sejit, aby jsme oba meli druhej den volno a nejlepe dva dny, co ze stava tak jednou za 3mesice. Ted jsme meli s chlapem dovcu 😂😂😂
Drzim palce, by to ted vyslo. Taky zasluhu prisuzuji i tomu drmku
Tak carka na Ovu testu uz slabme,takze to uz je dalsi "snazeni"asi zbytecne,ze?
@brokovich to vypada velmi zajimave 🙂
@bajunka asi je lepsi pred,ale kdyz je chut,jistime to stejne.
A jak jsi ted domluvena s mudr. ? Po ms ji mas zase volat a opet te bude kontrolovat UZ ?
U me teplota stale stejna,trochu zacinam citit prsa,tak snad ms dorazi a my pojedeme novy cyklus. Je zajimave,ze i pres to,ze jsem nemocna,tak teplota nehapruje.😀
Holky, říkám si, jestli to byl implantační pokles na tom mym grafu, tak už by 2 dny potom muselo být zvýšené hcg. Tak jsem si teď udělala těhutest......
No, musim se jít někam uklidnit. 😲 Po dvou cyklech s falešnými duchy, tam je zas! Protože falešný byly na mamatestu, tak ten jsem tentokrát vyloučila a zkusila nějakej jinej. Ježiš, já to jdu rozdejchat.... @katmir...mysli na mě, ať mě neklepne pepka 😀
@brokovich Na ducha je to uz dost viditelne :D Moc drzim palce, at to dobre dopadne ;)
@karolly
@rianka001
@apple_tree
Holky, moc dekuju. ❤ Jsem dnes teprve 9 DPO, takze se nechci radovat predcasne.

@kkacca tak to buď úplně v klidu u mě to doktorka začala řešit po roce co se nám nepovedlo otěhotnět a to sem pomalu ještě musela škemrat aby semnou něco začala dělat