icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
14. lis 2017

@brokovich krásná čárka 😀 gratuluji 😍

lucy0511
14. lis 2017

@brokovich jee to je úžasný 🙂 🙂 🙂

baraskaska
14. lis 2017

@brokovich mne uz to prijde skoro jak slabsi carka. A kdyz i teplota vypada pekne. Proc tomu aspon trosku neverit. 😉

pavlina30
14. lis 2017

@brokovich Vypadá to hodně nadějně 😉

tynka07
14. lis 2017

@brokovich tak to uz je krasny 🙂 gratuluji <3
@karolly ❤❤❤ jeeee, to je tak krasny. Moc vam to preji ❤

darkwitch
14. lis 2017

@brokovich myslim ze v tuhle chvíli jsi těhotná, ted jen aby se mini udrželo, ale ono se urcite udrží 😉

kristyn.g
14. lis 2017

@karolly nádhera

@brokovich kráásné 🙂 taky chci ducha 🙂

brokovich
14. lis 2017

@katkas75
@lucy0511
@baraskaska
@pavlina30
@tynka07
@darkwitch
@kristyn.g
Holky, moc moc děkuji. Teď jen, aby se to udrželo a čárka sílila. Jsem po zamlklým těhu letos na jaře, tak by bylo skvělé, kdybychom si nadělili k Ježíšku bijící srdíčko. 🙂

lucka00024
14. lis 2017

Ahoj,snažíme se o dítě ale stále ještě kojim.... teď mám 4den zpoždění ale test negativni☹ pořád ještě doufám ale pochybuju... v září to samé 9dni zpoždění a nic,jinak to mám pravidelně co 33dni.

brokovich
14. lis 2017

@lucka00024 Ahojky. A kolik jsi DPO?

lucy0511
14. lis 2017

@brokovich to víš že to teď dopadne a bude to úplně v pohodě 🙂 🙂 🙂 🙂

lucka00024
14. lis 2017

@brokovich jak se to počítá?ode dne po ovulaci?V tom případě jsem cca 15DPO nevím kdy jsem ji přesně měla.... 9.10. poslední ms,5dni a ciklus mám co 33dni,vím vkládám jako blbec ale první byl náhodou takže jsem to nikdy nehlídala.....

brokovich
14. lis 2017

@lucka00024 Jojo. No 15 dpo už by mělo být něco vidět, aspoň dušík, protože mimi už by v tu dobu mělo být uhnízděné a tělo by mělo začít vylučovat hcg, na které jsou těhutesty citlivé. Ale nesčetněkrát jsem tu četla, že holky měly testy pozitivní později (to ale mohlo být z části způsobeno i pozdější ovulací).

lucka00024
14. lis 2017

@brokovich chjo☹ už tomu moc nevěřím.... ale děkuji,zkusím ještě v neděli nebo v sobotu,pokud to do té doby nedostanu....

kristyn.g
14. lis 2017

@lucka00024 nic není ztraceno, ale šance je malá 🙂 já doufám každý měsíc

brokovich
14. lis 2017

Holky, jeste jsem si udelala jeden, abych vyloucila vadny test. Nahore jsou ovutesty z tohoto cyklu.

brokovich
14. lis 2017

@lucka00024 Já zpoždění neznám, spíš naopak mi MS vždy přišla o den dva dřív. Naděje umírá poslední, budu držet palečky.

rianka001
14. lis 2017

Holky mně ještě nedorazila MS (ťukám to, abych to nezakřikla). Takže když mě nenavštíví, tak v pátek testuju! Už se těším!

pavlina30
14. lis 2017

@brokovich To teda to by byl úžasný dárek.Taky bych takový přítelovi chtěla dát,ale bůh ví jak já to teď budu vše mít 😢

brokovich
14. lis 2017

@pavlina30 A s těmi polycyst. vaječníky nelze vůbec otěhotnět?

pavlina30
14. lis 2017

No prý jde,ale já se i tak bojím.Piju teda kontryheloví čaj,ale poslední dobou mě pořád bolí prsa píchá mě v nich dole mě taky pořád pobolívá.Já tedy doufám že se to všechno samo zpraví a budu zas ok protože nikdy předtím jsem na polycistické vaječníky netrpěla.Ale i tak se bojím

pavlina30
14. lis 2017

Navíc se už druhý měsíc snažíme o mimi a nic.Je to asi i kvůli těm vaječníkům,ale předtím jsem vždy po měsíci byla těhu

dasa.77
14. lis 2017

@katkas75 já myslím že těhotenství

katmir
14. lis 2017

@brokovich no jasne,je tam.😀
Ja jsem delala rano,ale spise z duvodu,ze si jdu pro Atb,tak abych neco nezkazila,ale pri anovulaku neni co kazit.

dasa.77
14. lis 2017

@brokovich Na 9DPO je to víc než dobré,řekla bych že úžasné,brilantní....jasné jako facka. 👍👏
Gratuluji..... sice nevím,co je to za test,ale tohle rozhodně není falešně pozitivní výsledek. Testuj Maxem, pokud máš tu možnost a není to on. 😉

dasa.77
14. lis 2017

@brokovich vidím to na ten nejkrásnější dárek k vánocům

brokovich
14. lis 2017

@pavlina30 To mě mrzí. :(

pavlina30
14. lis 2017

Ale nestrácím naději vždy jsem byla v pořádku a asi se na mě podepsali nervy a stres z rozvodu.Ale věřím že se vše zpraví.Musí je mi teprve 28

brokovich
14. lis 2017

@katmir Vůbec tomu nemůžu uvěřit. Udělám dnes "kontrolní" nákup testů 😀 Termín na MS mám az v sobotu, takže ještě je spousta času, kdy se může něco pokazit. Ale jestli MS v sobotu nedojde, udělám hromadnej test 😀

@dasa.77 Moc děkuji. Jsi zlatá. Dole je fotka těch testů. Dr. Maxe jsem chtěla koupit před týdnem a neměli je. Zkusím dnes a v týdnu ještě ověřím. Nejhorší jsou mamatesty. V minulých 2 cyklech jsem na nich vždy měla duchy. I opakovaně. A samo falešné.

katkas75
14. lis 2017

@dasa.77 si milá 😀 ale z jediného sexu den po ovu?? No staly se i divnější věci že 😉

Strana