Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katmir No právě. V dubnu jsem našla //, objednala jsem se hned a ještě nebyl vidět plod, jen žloutkový váček. Na další kontrole už sice byl plod, ale srdíčko mu bilo moc pomalu, takže pan doktor mě velmi citlivě připravil na nejhorší. Dopadlo to špatně a musela jsem pak na revizi. Tak ted radši půjdu později, ať se tolik nestresuju.
@katkas75 Moc, moc drzim palce, at to klapne. To by byla pecka, kdyby vam to ted vyslo 🙂
@apple_tree no to by byla fakt haluz!😀😀
Ja mam dva digitalni teplomery na bazalni teplotu z alika,ale po ranu mam takovej srumec ze merit stejne nestiham 🙂
@aklin tak to jsme na tom podobně, já mám termín ms v sobotu. Můj test jsem sem dávala. Já měla dušíka v obou předchozích cyklech, takže na duchy už nevěřim moc. Buď čárka a jinak nemá cenu duchařit. Lépe počkat. Ale tak nemyslím, že je vše ztraceno. Máš jistotu ohledně data ovu? Možná je to těhotenství mladší o nějaký den.
@kaitinka asi ovulace 🙂 bývá zhruba kolem poloviny cyklu
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s Guna progesteronem? Je to přírodní progesteron.
Holky,jak sem mám vložit můj graf? Jsem technicky dost debilní... Mám ho vyfoceny v mobilu jakože snimek obrazovky a teď nevím,jak to vložit sem😞
@aklin Já měla i v neúspěšném cyklu dvakrát teplotu 37, takže to vůbec nic neznamená. Přesně jak říkáš, zbytečnej stres. Je třeba měřit celý cyklus. Někdo má teploty vysoko i nad 37 a pak to padne a dojde MS, někdo má nízké, třeba já a pokles na MS je úplně nepatrný. A stejně tak v těhu, někdo se 37 v luteální fázi vůbec nedočká a někdo naopak má teploty hodně vysoko. To je individuální.
@katkas75 pokud je to podobné jako na tablotu, tak to budeš mít ve složce "printscreen" nebo tak něco. Pak v odpovědi zde klikneš na fotoaparát a vybereš. v té složce tu fotku
@katkas75 Kdy mas termin ms?

@brokovich chtela jsem tenhle 👍