icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katmir
16. lis 2017

@brokovich chtela jsem tenhle 👍

brokovich
16. lis 2017

@katmir :D 😉

katmir
16. lis 2017

@brokovich to te obdivuju. Na pulku prosince bych nevydrzela,ale je to fajn,uz bude vsechno videt. Neboj,bude to o.k.

brokovich
16. lis 2017

@katmir No právě. V dubnu jsem našla //, objednala jsem se hned a ještě nebyl vidět plod, jen žloutkový váček. Na další kontrole už sice byl plod, ale srdíčko mu bilo moc pomalu, takže pan doktor mě velmi citlivě připravil na nejhorší. Dopadlo to špatně a musela jsem pak na revizi. Tak ted radši půjdu později, ať se tolik nestresuju.

aklin
16. lis 2017

@katkas75 jsem na tom uplne stejne. V pondeli jsem merila 37, v utery 36,9, streda a ctvrtek 37. Porad pocitam s tou horsi vyriantou, at nejsem nestastna. 🙂.

apple_tree
16. lis 2017

@katkas75 Moc, moc drzim palce, at to klapne. To by byla pecka, kdyby vam to ted vyslo 🙂

katkas75
16. lis 2017

@apple_tree no to by byla fakt haluz!😀😀

katkas75
16. lis 2017

@aklin já se snažím počítat s neúspěchem,ale nedaří se. Tak to bude čekat spolu! Jsem napnuta z každého ranního měření 😉

bajunka
16. lis 2017

Ja mam dva digitalni teplomery na bazalni teplotu z alika,ale po ranu mam takovej srumec ze merit stejne nestiham 🙂

tynka07
16. lis 2017

@katkas75 🍀🍀🍀

aklin
16. lis 2017

Holky vidíte něco? Když jsem to dala do negativu, nešlo mi to tu vložit. Na negativu jsem viděla i tu druhou čárku, ale je opravdu hodně slabá.

brokovich
16. lis 2017

@aklin Mžouram na to fakt poctivě, ale nic nevidim. Kolik jsi dpo?

aklin
16. lis 2017

@brokovich 11 dpo. Jen jsem zkusila. Jeste udelam rano a koncim s testovanim.

brokovich
16. lis 2017

@aklin To znám, já testovala furt. Nevětší vtip, ráno testovala a odpo to dostala. :D Já jsem dnes taky 11 dpo a čárku mám hodně silnou. Kdy máš dostat ms?

aklin
16. lis 2017

@brokovich pravdepodobne v nedeli.

aklin
16. lis 2017

@brokovich odpoledne jsem byla na gynde rocni kontrola a nerikal zadna zmena. Jednu zmenu objevil, pricinu meho spineni.

brokovich
16. lis 2017

@aklin tak to jsme na tom podobně, já mám termín ms v sobotu. Můj test jsem sem dávala. Já měla dušíka v obou předchozích cyklech, takže na duchy už nevěřim moc. Buď čárka a jinak nemá cenu duchařit. Lépe počkat. Ale tak nemyslím, že je vše ztraceno. Máš jistotu ohledně data ovu? Možná je to těhotenství mladší o nějaký den.

dasa.77
16. lis 2017

@aklin ani já nic nevidím,řekla bych negativní

kockakacka
16. lis 2017

@kaitinka asi ovulace 🙂 bývá zhruba kolem poloviny cyklu

aklin
16. lis 2017

@brokovich tentokrat jsem nic neresila. Ovu mela probehnout 3.11. Vim, ze to jednoho dne prijde. Jen nechapu proc mam bazalku 37.

brokovich
16. lis 2017

@aklin Hod sem graf teplot. Zalezi na celkovem prubehu. Ja mam uz 3. den pozitivni testy, ale teplotu 37 jsem mela od ovu jen 2x. Jinak teda z mamatestu mam prave ty duchy vsechny.

sladis
16. lis 2017

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s Guna progesteronem? Je to přírodní progesteron.

katkas75
16. lis 2017

Holky,jak sem mám vložit můj graf? Jsem technicky dost debilní... Mám ho vyfoceny v mobilu jakože snimek obrazovky a teď nevím,jak to vložit sem😞

aklin
16. lis 2017

@brokovich ja jsem nemerila od pocatku. Nechtela jsem se stresovat, ale v pondeli jsem chtela jen ze zvedavosti zkusit a pokracuji. Jenze jsem z toho akurat ve stresu.

brokovich
16. lis 2017

@aklin Já měla i v neúspěšném cyklu dvakrát teplotu 37, takže to vůbec nic neznamená. Přesně jak říkáš, zbytečnej stres. Je třeba měřit celý cyklus. Někdo má teploty vysoko i nad 37 a pak to padne a dojde MS, někdo má nízké, třeba já a pokles na MS je úplně nepatrný. A stejně tak v těhu, někdo se 37 v luteální fázi vůbec nedočká a někdo naopak má teploty hodně vysoko. To je individuální.
@katkas75 pokud je to podobné jako na tablotu, tak to budeš mít ve složce "printscreen" nebo tak něco. Pak v odpovědi zde klikneš na fotoaparát a vybereš. v té složce tu fotku

katkas75
16. lis 2017

Tak můj graf😀

katkas75
16. lis 2017

@brokovich děkuju moc😉

katkas75
17. lis 2017

@aklin já dnes opět naměřila 37. Už je mně to podezřelé..

dasa.77
17. lis 2017

@aklin Tak jak? Zkoušela jsi další test? Pokud možno jinou značku 😉

apple_tree
17. lis 2017

@katkas75 Kdy mas termin ms?

Strana