Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@1306 Moc me to mrzi :( Vim, ze ted zadna slova nemuzou utesit bolest, kterou citis :( Drz se, 4 mesice utecou jak voda a uvidis, ze ono si teto mimco nakonec najde 🙂
@petronelle Huraaaaaa,huraaaaa,huraaaaaaa!!!Velikanska gratulace
Dekuji moc. Ja to vubec necekala! Tento tyden to bylo jak v mixeru, minuly vikend jsme bylj na vode, od pondeli dobstredy jsem litala na masine a ve ctvrtek 40 km na kole a vcera pres 60. To jsem prokladala behanim... Ja bych ted uz asi moc behat nemela ze? Smarja silene se bojim. Ja vubec nejsem pripravena...
Pockala bych jak to bude probihat dle dalsich vysetreni...ja bych neriskovala,ale z radosti si poskocit...proc ne 😉😉raduji se s tebou🙂
@petronelle moc gratuluji 🙂 pokud si zvykla na aktivni zivot, prestavat s tim asi zatim nemusis, ale asi vseho s mirou. Nedoporucuje se v tehotenstvi zacinat myslim akorat🙂
@petronelle juuuu gratuluji moc
@slayc jak pises.Neprehanet a nebat se...vseho s mirou.kdyz je vse v poradku,tak proc ne...spis bych se bala kola,ze tam se spadne ani nevis😔
Dekuji. No, hodne aktivni. To jsem si tak vzdycky rikala, ze budu muset zvolnit. Ve stredu jsem obednana na gynekologii ze se domluvime na ten profuk... no, na ten ted uz pravdepodobne nepujdu 😁 tak to proberu s doktorkou 🙂 Celkove jsem z te informace uplne mimo, at neco nepose*u 🙄
@boukalinka Nez to kolo tak si rikam ta motorka... Ja bych asi i litala, ale az to reknu manzelovi, tak asi na ni dostanu zamek 🙂
@petronelle gratuluju to je úžasný 🙂 🙂 🙂 🙂
@petronelle Moc gratuluji!!!! 🙂 A držím moc palce, aby bylo všechno v pořádku ❤
@petronelle No, to se nedivim, přeci jen, člověk je tam moc na ráně. I na tom kole 🙂, ale v běhání problém nevidím, pokud to nebude 30 kilometrů denně :D🙂 Profuk je už asi zbytečný no, miminko ti to tam teď protáhne :D🙂
@karolly Děkuji. Já jsem stresoň, aby to bylo vpořádku bych si moc přála... to je teď můj největší "strašák"
@petronelle Neboj, všechno bude v pohodě 🙂 Musíš myslet pozitivně a ne se stresovat 🙂
@slayc 😀
@petronelle velká gratulace, super, že ses k testu odhodlala a příznaky nelhaly... přeji, aby se vše vyvíjelo tak, jak má 🙂 🙂
@karolly ty děti :D naprosto to znám. S manželem máme většinou ranní a čekáme, než malá usne, což začít třeba v deset :D a máme to většinou dlouhý, takže času na to taky moc není. Oba věčně unavení. Teď jsme využili dovolené, ale minulý měsíc jen jednou :O ... uuu, jak kdyby nám bylo 70 :D
Tak držím palečky, ať se povede co nejdřív.
@darkwitch hold každý odpočívá po svém viď :D tak si to užij bez dětí. Moji holku nikdo nechce :D :/ :D ... jo a hlavně se tulte a tulte :D
@malinkaelinka No, já se brzo ráno vzbudila a zkusila si jen tak změřit zas teplotu, měla jsem 37,3 a to už jsem si řekla, že to fakt není možné. Vstala jsem, zjistila která lékárna má otevřeno už v 7 a stepovala před ní s plným močákem (abych nepřišla o raní moč protože do druhého dne už bych fakt nevydržela). A pak rychle domů 😀 Když jsem to doma uviděla, myslela jsem, že to nerozdýchám, strašně se mi zamotala hlava. Dýchala jsem nahlas a řvala jak tur 😀 Už jsem se trochu uklidnila ale takový šok jsem v životě asi ještě nezažila.
@petronelle krása! A ty ses tak bála to zjistit 😁😁moc gratuluju a držím pěsti ať je vše v pořádku 🙏
@petronelle Supeeeeer 🙂 S tou lekarnou a mocakem me fakt pobavilas :D Moc gratuluju, krasna novina a drzim palce, at je vse v poradku 🙂 A doufam, ze nas tu vsechny nakazis tehotenskym bacilem :D
@apple_tree Pokud to tak funguje tak veri ze jo, ten bacil musi byt ale fakt sakra silny kdyz jsem mu tak dlouho odolavala 😀
@volfici Bala jsem se hrozne, kdybych jen trochu tusila jaky to bude sok 🙂
@tynka07 proc ji nikdo nechce?
@petronelle potichu gratuluju urcite to bude vše v poradku 🙂 hlavně zadne strachy i kdyz to se snadněji řekne nez udela 😀
Dekuji holky 🙂
@petronelle no super! Kč gratuluji 😀 užij si to štěstí a buď opatrná 😉
@petronelle moc moc moc gratuluju <3 ted kontrola na gynde a at uz jen krasne rostete. Po takove dobe moc gratuluji. Cim myslis ze se to ppvedlo?
@darkwitch no protoze jsou prarodice moc jednoduchy a nic se jim nechce, nebo zdravotni stav. Ale me to nejak extra neva 🙂 je to moje smudlina a dlooouho jsem ji nikomu nepujcila. Tak mi to vracej :D
@tynka07 Netuším ale moje babička mi nějaký ten rok zpětně říkala, teď to neřeš, to je vpohodě, já jsem přesvědčená, že to má být až v roce psa (podle čínského horoskopu) 😀 😀 😀 Jinak nemůžu říct, že bych byla ten typický příklad, že bych začala žít aktivně a přestala na to myslet. Vesměs se nic nezměnilo a nemyslela jsem na to v průběhu dne nikdy. Jen když mi to někdo připomenul nebo jsem viděla nějakou těhotnou známou, to mi nedělalo dobře. V tomto měsíci mě tak rozhodily dvě...to jsem brala docela blbě, přitom to už jsem pravděpodobně taky byla (teda snad to nezakřiknu) 😀
Tak dneska 18dc vypada na ovu ms za 11dni to jsem na ten konec mesice zvedava jak dopadnu

Holky a Prosím má někdo zkušenost s depoprovedou (antikoncepce)? Jak dlouho po nepichnuti nastal MS? Mame doma sice již tři děti, ale chtěli bychom ještě jedno. A ne a ne menstruovat. . Doktor říkal, že se mužem začít snažit až po 1. MS. .. Mezi 2. A 3. Dítkem jsme to uspechali a potratila jsem cca 10. Tt. Tak máme strach riskovat.. a pokaždé na záchode očekávám aspoň špinění. .ma někdo zkusenost prosim. . Diky