icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
17. lis 2017

@apple_tree asi za 3 dny. Maximální luteální fázi jsem měla za poslední rok měla max 14 dní,spíš 12. Ještě ani nespinim jako vždy pár dní před MS. A otřesně mě bolí prsa...ale hrozně,každý krok je utrpením 😁 a to mám asi jedničky. Jenže tak mě bolely už v některých cyklech dřív,tak z toho nedělám závěry.

apple_tree
17. lis 2017

@katkas75 Moc ti to preju a doufam, ze to klapne. Vim, ze clovek si nechce delat zbytecne nadeje a pak byt zklamany. Ale vypada to nadejne, drzim pesti, at to konecne vyjde. Zaslouzis si to 🙂

kaitinka
17. lis 2017

@kockakacka taky me to pak napadlo, ze by to mohla byt ovulka, protoze na ten den mi ovulku hlasila i jedna aplikace 🙂 no uvidim, jestli se podarilo nebo ne, ten den rano jsme se vic mazlili s manzelem. Bohuzel jsme to nemohli vecer pojistit, musela jsem do prace na nocni a s manzelem jsem se ten den uz nevidela.. :(

katkas75
17. lis 2017

@apple_tree děkuju,si moc hodná...ty si na tom jak?
Jsem moc ráda za tuto skupinu. Přestože se to tu zdánlivě řeší všechno dokola,nejsou tu hádky,jak všude jinde. Kam nahlédnu,všude se to po čase začne handrkoval! Přece nás vsechny spojuje touha po miminku 😍

apple_tree
17. lis 2017

@katkas75 Ja jsem dnes teprve 8dc. Popravde uz ani neverim, ze se nam to povede prirozene. Ja vim, ze 9 mesicu snazeni neni v porovnani s tim, jak dlouho se snazi jine holky, zas az tak moc, ale stejne z toho uz nemam dobry pocit. Prestala jsem to resit. Teplotu jsem nemerila nikdy, ovu testy jsem delala naposled nekdy v lete, ted jeste douzivam drmek, co tu mam a kaslu na to. V lednu zacnu resit doktora. Je mi z toho smutno, hlavne prasky jsem vysadila na zacatku unora, naivne si myslela, ze behem dvou mesicu otehotnim, a ted je prave to obdobi, kdy uz jsem si malovala, ze budu rodit. Misto toho je dite v nedohlednu a behem tech deviti mesicu, co se snazime, otehotnely 4 holky z meho blizkeho okoli, samozrejme vsechny jen tak mimochodem.
Tady jsou moc fajn holky a pokazde, kdyz tu nektera otehotni, tak si rikam super, nadeje tu porad je. Jen spousta z vas uz tu alespon jedno ditko ma, je nas tu jen par, kterym se jeste vubec nezadarilo amyslim, ze pro nas je to o to tezsi. S pritelem jsme si rikali, ze bychom chteli tri deti, ted budem radi, kdyz stihnete alespon to jedno.

fanunka
17. lis 2017

@apple_tree :( taky jsem vždycky chtěla 3 deti:( a taky nejde ani jedno achjo a kolem me uplne vsichni deti maji a ja jsem pro vsechny totalni exot kdyz nemam ani jedno. Je to smutne :(

darkwitch
17. lis 2017

@apple_tree když jsme se snažili o první, tak kolem nás taky všichni pořád těhotněli, než mě se povedlo první sestře se narodily dvě a ted jsem na tom stejně, než se mi povede druhé, lidi kolem nás stihli dvě děti... a nejhorší jsou ty, co se jim povede nečekaně a pak jen řeší jak to dítě vlastně nechtěli a neplánovali...
taky jsem chtěla tři děti a zatím se snažím smířit s tím, že jedno stačí... i když nestačí...

brokovich
17. lis 2017

@apple_tree Určitě to u vás dobře dopadne. My se o první snažili rok. Už jsem se na to pak vykašlala a domluvili jsme se s mužem, že po Vánocích to budeme řešit s doktorama. A co myslíš. Lup ho a v lednu už ms nepřišla. Já z toho byla úplně mimo, vůbec jsem nechápala a už máme doma dvouletýho raráška. Chtěli jsme druhý, v březnu jsem otěhotněla a v 6tt zamlklý potrat. Začátkem června na revizi.Psychicky jsem byla hodně na dně. A teď mám čerstvě //. Naděje fakt umírá poslední. Vždy to přijde, když to člověk nejmín čeká. Moc moc držim palečky, ať to jsou ty 3. 😉

katkas75
17. lis 2017

@apple_tree mluvíš mi z duše.... Také jsem chtěla velkou rodinu. S mojí rodinou máme dost špatné vztahy,o to vic toužím po vlastní rodině,kde nechci dělat ty samé chyby,aby se rozestvala kvůli malichernostem. Přála jsem si mít kolem sebe děti, vnoučata,všem pomoct jak to jen půjde. Nechci tu nic pro sebe... Ale teď? 9 měsíců je taky hodně,když to nejde.doufala jsem už na minulé Vánoce,že bude mimi na cestě. Teď přicházejí další a ??? Roky utíkají... Nechtěla jsem čekat do 30 na děti,prostě jsem do té doby nenašla jejich tatínka 😉
Já jen měřím teplotu. Přijde mi,že aspoň něco dělám. Musíme věřit. Ty taky! Zajděte k těm doktorům,ať aspoň víte. A zkus se co to jde odreagovat. My máme aspoň psa,je s ním radost.😀

apple_tree
17. lis 2017

@katkas75
@brokovich
@darkwitch
Holky diky, ja verim, ze nakonec alespon to jedno mit budeme 🙂 Jen proste za mesic je mi 33, tak to clovek uz vic hroti nez v 25 letech. Taky jsem potkala toho praveho az ve triceti, ale stalo za to pockat si prave na nej, tak ted spolecne budem cekat na toho naseho vysneneho prcka 🙂

darkwitch
17. lis 2017

@apple_tree urcite budete 🙂

katkas75
17. lis 2017

@apple_tree přijde to😀 a mně je za měsíc 32😉

ferdi
17. lis 2017

Já se snažím otěhotnět už 28 měsíců, a stále nic. I doktorka se mě ptala, zda to chceme s manželem zkoušet přirozeně dál, nebo.... Popravdě, momentálně jsem došla tak daleko, že už vlastně ani žádné dítě nechci.... Už ani nechci spát se svým mužem. Když totiž spolu máme sex, pak čekám, zda náhodou nejsem těhotná a když menzes přijde, dostávám se do deprese....

fanunka
17. lis 2017

@katkas75 přesně taky jsem neplanovala mit deti po 30 a ted mi je skoro 40 a porad nic :( taky jsem nemohla najit tatinka svych deti samy hajzlove a ted uz konecne mam chlapa se kterym chci zestarnout a ono to xakru zase nejde no tak mi tedy reknete kde je ta spravedlnost

fanunka
17. lis 2017

@ferdi panejo to jsou mi osudy

aklin
17. lis 2017

@dasa.77 ahoj, byla jsem v praci. Nezkousela jsem a ani nebudu. Vim, ze ms prijde. Jen me stve ze pms ma nove priznaky, dlouhodobe bolesti hlavy, silena unava, pocity stesti a euforie.

aklin
17. lis 2017

@katkas75 drzim ti palecky. Moje telo za kazdou cenu nechce abych byla v tom. Pms zase ukazalo novou tvar - dlouhodobe bolesti hlavy, pocity stesti a euforie. Nechapu proc se tak brani. 😀. A vcera mi doktor rekl, ze ma zrejme podezdreni na chronicky zanet cipku. Dalsi vada na me je, ze spineni mi zpusobuje zlazka, ktera vylezla z delohy do cipku, a ten je drazden. Ale je propojen s menstruaci. Takze pokud spinim vim ze ms prijde. Nema vliv na otehotneni. Konec zpravy.

aklin
17. lis 2017

@katkas75 tobe drzim palecky. 🙂

brokovich
18. lis 2017

Tak holky, pro zajimavost pridavam grafik. Ze zacatku to nijak nadejne nevypadalo, a to merim poctive rano v pet.

tynka07
18. lis 2017

@brokovich krásný, moc moc moc ještě jednou gratuluji 🙂
by mne zajímalo, co to je. To už je teď x-tý graf, který je trošku netypický, ale přesto těhu :D asi nějaké erupce na slunci :D

brokovich
18. lis 2017

@tynka07 Moc děkuji. 🙂 No, jako fakt je totálně divnej. Ze začátku hodně podobnej mému "obyčejnému" grafu., jen pak na konci se teplota drží kolem 37. Ale vzhledem k té sestupné tendenci ve druhé fázi jsem tomu fakt nevěřila. Asi fakt ty erupce 😀

tynka07
18. lis 2017

@brokovich asi 😂 vzdyt ja u svyho silence celou dobu taky myslela, ze mam proste anovulak 😂
Na kdy ti vychazi cca TP?? Pujdes k nam cervencovkam?

katkas75
18. lis 2017

@ferdi to je mi moc líto,že ses dostala až do takového stavu... Nevzdávej to! Zkus s manželem na vztahu pracovat,někam si zajděte.. určitě to přejde! 😉

katkas75
18. lis 2017

@fanunka je to nespravedlivé... Někdo to má všechno nějak snazší 😞

katkas75
18. lis 2017

@aklin to je zvláštní... A jde to nějak řešit? Ta zlazka a čípek.

kristyn.g
18. lis 2017

@ferdi to je hrozny... Taky to tak mam i kdyz jsme skoro rok se jako ze nesnažili stejnak sem čekala ... Jak píšeš.. Už nesnáším radu že na to nesmím se upínat najit si jiný cíl atd protože rok jsem to dělala a nikam to nevedlo. Sex taky na houby. Snažíme se skoro dva roky. Tak ted beru hormony, přemýšlím co budu delat kdyz to stejně nevyjde... Snažím se nezblaznit.

brokovich
18. lis 2017

@tynka07 No vsak, grafy blaznivy a mimi je na miste. 😁 Termin mi vychazi 31.7.2018. 😀 Uz jsem se k vam pridala. 😉

katmir
18. lis 2017

Ahojky.
Blaznivy grafy? Taky jeden posilam. Posledni dva dny jsme na Vysocine,tchyne topi,ale nejake vedro mi nebylo. Cas dodrzuji.
Rada nemysli na to,to bych vrazdila.

brokovich
18. lis 2017

@katmir Tak to je hodne zvlastni graf.

katkas75
18. lis 2017

Tak já dnes takto.

Strana