icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
18. lis 2017

@katmir to vypada hodne dobre ❤ tt sis zkousela?? Jsem to mela dost podobne 🙂 taky jsem mela takhle nizky a poradne se mi zacali zvedat az 11DC (1 den so MS) a az jakoby 4 dny po nidaci. Tfuj tfuj tfuj, ten vypada vazne skvele 🍀🍀🍀
@katkas75 aspon 1 normalni graf 🙂 kolik dni mas do MS??

bajunka
18. lis 2017

@katkas75 já už bych čůrala na test :D

katkas75
18. lis 2017

@tynka07 dnes jsem 25 den cyklu. Mívám tak 25,26,27... Ovu byla 14dc,tak počítám že by to mohlo být těch 27. Tak za 2 dny? Zatím teda ani nespinim,a to vždy spinim 2-3 dny před MS. Bojím se doufat....test zkusím až po neděli,pokud nepřijde ms

katkas75
18. lis 2017

@bajunka nemám tam žádný nidacni pokles...ale toho 12.11. jsem dost zakrvacela.pak už nic. Mám doma jen jeden test a tato nejistota je o něco lepší než vidět,že na testu nic není... Ještě zkusím počkat.

katmir
18. lis 2017

@tynka07 delala ve ct,ale kvuli lekum,ale ono to spise vypadalo na anovulacni cyklus. Prijedeme az zitra odpo,tak se uvidi,moc tomu neverim. Ale treba...

tynka07
18. lis 2017

@katkas75 🍀🍀🍀🍀 moc drzim pesticky 💕 a pojles byt nemusi. Ja zase nespinila, ale pokles mam. I kdyz celej graf je jeden velkej pokles 😂😂
Holka, myslim na tebe
@katmir jo jo a prpste jo 😂 to bude 💕 uvidis. Stejne i tobe, spousty 🍀🍀🍀
A holky, dejte mi vedet, sem napnuta jak ksandy 😂

katmir
18. lis 2017

@tynka07 urcite dam. 🙂

brokovich
18. lis 2017

@dasa.77 Dala jsem na tvoji radu a dr. Max v den, kdy mela dojit ms, rika toto: ☺

nudusak
18. lis 2017

Ahoj, neni tu nekdo z Hradce Kralove nebo mel by nekdo zajem i postou o ovulacni testy + kyselinu listovou (tablety na 2 mesice uzivani)? Dal to nevyuziji. Vse bych nechala za 250,-.

aklin
18. lis 2017

@katkas75 zlazka ne. Doktor mi rikal, ze to nektere zeny mivaji (podle nej zcela bezny jev). A s tim zanetem se uvidi, zda ho mam. Odebral vzorek z cipku. Pokud bude, resime. Cim nevim, ale asi antibiotiky.

katkas75
18. lis 2017

@aklin to mrzi... Pořád něco 😞 třeba to zrovna může pomoct,co víš 😉

tynka07
18. lis 2017

@brokovich moc moc moc gratuluju, to jsou slusne // :D vis kdy byla ovu??
Holky nejakej plodnej mesic opet 🙂

dasa.77
18. lis 2017

@brokovich No paráda!!!!!!! A jaký to byl pocit,když se začal vybarvovat?

brokovich
18. lis 2017

@tynka07 Moc dekuji. 😊 Jj, vim, byla 5.11. Uz 9 dpo jsem mela slabou carku na testu. ... Je tu nejak plodno😀, mas pravdu. ☺
@dasa.77 Naprosto luxusni! 😍 A prvne jsem si koupila takovy paradni plastovy test, jakoze kdyz uz, tak uz. 😀

hlasimse
18. lis 2017

@tynka07 Čauky, my se zatím o mimi nesnažíme, ale ani se nehlídáme. Teď ale rozjíždíme nějaké podnikání, tak by to ani nebylo momentálně ideální. Třeba tak za rok, doufám že ve 31 letech ještě nejsem moc stará 😝

lola88
18. lis 2017

@brokovich ahoj, muzu se zeptat, jestli jsi mela nejake priznaky, ze jsi delala tt? Ja premyslim, ze zitra bych mohla zkusit, ale samozrejme se bojim zklamani...tak nevim zda nepockat do uterka na ms 😒

brokovich
18. lis 2017

@lola88 Ahoj. Vubec nemela. Mě napadlo si udelat test, kdyz jsem videla pokles bazalni teploty v grafu, tak jsem si rikala, jestli nahodou nebyl nidační. A zjevne byl. Prikladam graf...... A kolik jsi dpo?

lola88
18. lis 2017

@brokovich ahaa, ja teplotu nemerim, delam jen ovu testy. Jsem 10-11 dpo, tak nevim jestli by to melo smysl. Ovu byla 7.11.

brokovich
18. lis 2017

@lola88 Myslim, ze neco by tam uz byt mohlo, zalezi, jak moc umis cekat. Ja moc ne. 😁 Jen varuji pred gs mamatest, mne udelal ve dvou predchozich cyklech falesne duchy.😕

lola88
18. lis 2017

@brokovich no mam doma prave ten gs mamatest a pak z drogerie dm nejaky obycejny. Tak uvidim jak se vyspim a jestli vydrzim cekat 😀

brokovich
18. lis 2017

😁😁 Tak jo, tak pak hod foto, jak jsi to vydrzela 😀😉

lola88
18. lis 2017

@brokovich dam vedet, ale at to bide zitra nebo pristi tyden, tak beztak opet negativni vysledek ☹ no uvidime 😉

aklin
18. lis 2017

@katkas75 v nejhorsim pripade podstoupim iui. Aspon budu hlidana.

brokovich
18. lis 2017

@lola88 Nehazej flintu do zita. Ja to necekala a lup ho, je tam. 😉

tynka07
19. lis 2017

@hlasimse jo taaaak 🙂 to je hezke, tak drzim palce at vam to vyjde 🙂
A na mimi stara nebudes 🙂 jen aby jste ho pak nevynechali, byla by to skoda 🙂

bajunka
19. lis 2017

@hlasimse stara na dnesni dobu ne,biologicky uz jo,ale nastesti doktorska pece moc pokrocila,drzim pesti,aby se zadarilo dle planu 🙂
PS:Is mimcem se da podnikat 🙂

bajunka
19. lis 2017

@katkas75 tak co,tak co?Jsem napnuta jak ksandy. 🙂

lola88
19. lis 2017

@brokovich tak jsem nevydrzela a zkusila tt. Negativni, co se da delat...v utery prijde ms ☹

brokovich
19. lis 2017

@lola88 To me moc mrzi 😕 Ani dušík malinkej tam nekde nestraší?

lola88
19. lis 2017

@brokovich nee, nic nevidim. Nevadi, tak jedeme daal, snad se brzy podari 🙏

Strana