icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

brokovich
19. lis 2017

@lola88 Jasne, ze se podari. 🍀

katkas75
19. lis 2017

@bajunka nic... Teplota klesla a v noci se mi rozjela MS... Není mi souzeno...

bajunka
19. lis 2017

@katkas75 to me mrzi,vypadalo to tak madejne.A preju ti at ppd stromeckem najdes 2 carky.

kristyn.g
19. lis 2017

já jsem dobrala clostil, ve středu jdu na kontrolu zda bude folikul... dneska se mi v noci zdálo že dr viděla žluté tělísko že ovu už byla. Trošku mi z toho hrabe 😀

katkas75
19. lis 2017

@bajunka díky... Ale příští měsíc mám ovu na špatné straně,to už nestihnu.dalsi šance je za 2 měsíce... Toto já už dal nevydržím,ten smutek je hrozný...musím přestat doufat,ničí mě to.

apple_tree
19. lis 2017

@katkas75 Fakt me to mrzi, moc jsem ti to prala :( Proto kaslu na nejake mereni a podobne, clovek si pak dela nadeje a pak prijde mrcha. I kdyz muj minuly cyklus se zpozdenim mi dal taky zabrat. Musime dal doufat, jednou to urcite vyjde ;)

bajunka
19. lis 2017

@katkas75 kaci ono se to muze povest i z te strany kde chybi vejcovod,zivy dukaz se ke mne zrovna tuli,taky jsem si rikala hmm tenhle mesic mame smulu o to vic jsem pak byla prekvapena 🙂

darkwitch
19. lis 2017

Ty tehotne jsou vážně všude... s bojím koukat na sociální sítě, vždy tam na mě vybafne nova tehule nebo čerstvá matka... a to jsem si myslela ze nejhorší bylo jaro...

katmir
19. lis 2017

Tehu test bily,tak u nas taky nic. Ale ja jsem s tim pocitala a tentokrat jsem i rada,jak jsem byla marod. Tchyne dost topila,tak je mozne,ze jsem byla pekne nahrata. 😂

ladyhacek
20. lis 2017

Vím, že je tu spousta z Vás co se snaží opravdu dlouho. My 4 měsíce a řekli jsme si že tomu necháme volný průběh, ale dnes když MS přišla mě to zasáhlo. Syn se nám povedl hned jsem zvědavá kdy si nás najde to druhé. Hodně úspěchů při snazeni

tynka07
20. lis 2017

@ladyhacek ahojky, ja bych na tohle nedavala a spis se soustredila na tu druhou stranku. Kdy je ovulace a soustredit se na to datum. Nejsem sama, kdo se spise zameril na nacasovani a zavedlo se. Pred tim jsme to vsemozne zkouseli tez 4mesice a az ted, kdy jsme si vse poradne ohlidali, tak se zavedlo.
Drzim palecky, at se zadari co nejdrive.

ladyhacek
20. lis 2017

@tynka07 kdy mám ovulaci vím - tedy neměřím, ale odhadem dle výpočtu vím a v tom datumu mám i hlen (tak předpokládám, že to je ovu. Do konce roku tomu prý necháme volný průběh a pak budeme řešit.

katmir
20. lis 2017

Ahojky,tak nevim,uz jsme doma,spali jsme ve studenem odchovu jako vzdy a moje teploty se zblaznily. A ja bych tak potrebovala ms,aby se mi to uplne neposunulo.

lucy0511
20. lis 2017

Ahoj děvčata. Sem zvědavá jestli clostrik pomohl ta křivka zas vypadá zajímavě tak uvidím jak se bude vyvíjet dál 🙂 🙂 🙂

bajunka
20. lis 2017

hehe já dnes zkusila test a samozřejmě sněhobílý,ale jsem 7DPO a pravděpodobnost je mizivá i když jsme se trefili ve správnou chvíli.

bajunka
20. lis 2017

@lucy0511 a bolí tě taky podbřišek, mně skoro pořád,ale řekla bych že to bude spíš lékama...

lucy0511
20. lis 2017

@bajunka mě bolelo břicho jen před ovu jinak pohoda teda krom toho že sem byla unavená. No a teď spíš pobolivaj občas prsa tak uvidím co z toho bude ale nějak tomu moc nadějí nedávám

kristyn.g
20. lis 2017

@bajunka 7dpo ještě bude bílej 😉 zkusit později

brokovich
20. lis 2017

@bajunka Ještě vydrž, na test je brzo. Zkus tak za 2 dny (spíš později). Já měla slabou čárku 9DPO, což byl 2. den po nidačním poklesu teploty.

kockakacka
20. lis 2017

Ahoj holky, tak ja jsem dnes 10dpo a uz jsem se dostala do stavu, ze mi je jedno, jestli dite bude nebo nebude...co jedno, neni mi to jedno, ale smířila jsem se s tim, ze ted nebude. Navic ted se začínáme nečekaně stěhovat, dosla nam trpělivost a chceme klid. Tak si rika , ze treba tady v tom byte miminko žít nechtelo a ze jakmile budeme v klidu v novém, tak k nam bude chtit..no nevim..za 10 dni mam jit na další testy, zda se snížil prolaktin nebo ne... Jinak o tom veku..věřte, ze i v 25 jsem témeř bez nadeje...zvlast, kdyz s vysokým prolaktinem nejde ani umělý...

aklin
20. lis 2017

@kockakacka ve tvem veku jsem take ztracela nadeje. Pocala jsem az v dobe, kdy jsem se dala do naprosteho klid. Nejdrive jsem mesic byla hospizalizovana v nemocnici, psychika byla uplne v haji (syndrom vyhoreni zpusobene praci, rodinne problemy a v posledni rade neschopnost pocit). Vsechno se hodne nakupilo az jsem to nezvladla. Dalo by se rict, ze i ted cekam na nehaky impuls.

baroma
20. lis 2017

ahoj holky, taky se snažíme o miminko, měla jsem moc krátký cyklus 21-23 dní a nyní beru gynprodyl na prdloužení cyklu. Dnes jsem byla u doktorky a hormonalni profil mam ok a merila mi folikuly a na 1. strane byl 20mm a na druhe 22 mm. To bude ovulace asi tak zítra, že?

katmir
20. lis 2017

@baroma to vypada dobre. Odedneska ,max zitra. Tak poradne makejte 😉

baraskaska
20. lis 2017

@kockakacka nevzdavej se. Ja si pamatuju jak jsem rezignovala po pul roce dokonce se priznam ze jeste po ovulaci v ten osudny mesic byla dost casto na akcich a rikala ze muzu vesele pit pac uz tomu neverim a ono buch byli tam //. A ma znama bydleli v dome kde se akorat stresovali, proste vsechno je tam stvalo a furt nevedela ptoc nemuze otehotnet a kdyz se odstehovali otehotnela hned. Stres dela strasnou paseku vnasem tele a v nemalo pripadech je strujcem rozhazenych hormonu. Je tezky neresit ze chcete miminko ale to neznamena ze se clovek nemuze odreagovat trochu vypnout najit si konicek. 🙂

misule512016
20. lis 2017

Holky, kdy nejdřív před menstruací jste zkoušely ten obyč test a ukázal, že jste těhotné? Mám to dostat až 30.11., ale nejradši bych si test už udělala 🙂

lucy0511
20. lis 2017

@misule512016 ani to nedělej mám to úplně stejně jako ty a dnes snad ani bělejší být nemohl

brokovich
20. lis 2017

@misule512016 4 dny a byl pozitivni. Bylo to 9 dpo.

misule512016
20. lis 2017

@lucy0511 Tak zkusím holt vydržet :-/

lucy0511
20. lis 2017

@misule512016 taky budu muset ale sou to fakt nervy 🙄

littleannie
20. lis 2017

Já to mám dostat až 2.12. a závidím Vám i ty dva dny 😅 stejně to nevydržím a příští týden už to zkusím... třeba mě aspoň ten negativní test pomůže tolik neřešit 😂

Strana