Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lucy0511 To mi povídej. Snažím se nenervovat a nemyslet na to. Chci být co nejvíc v pohodě. Ale stres mám každodenní a ten to asi zřejmě dost ovlivňuje. Já si test zkusím budto v pátek a nebo zkusím vydržet do pondělí, to už by mohlo ukázat. Holky a jak spolehlivé jsou výpočty plodných dní na internetu? Žádné ovu testy jsem si ještě nekupovala a na sobě to také moc pozorovat neumím. Podle netu mi plodné dny vycházely na 13 - 17.11., tak snad jsme se trefili 🙂
Ahojky holky tak jsem si dnes zas skusila udělat test ( jak kdybych nevěděla jaký bude výsledek) a samozřejmě /.Ale nějak mě to rozsekalo.Vůbec si připadám poslední dobou divná.Přítel chudák co mi je a já na něj vrčím že nic.Bože mám 3 děti nemám co řešit narozdíl od vás které nemáte ještě ani jedno dítko,ale stejně jsem z toho v prčicích
To já nevím právě dr mi zjistil policistické vaječníky předtím jsem ms neměla 3 měsíce ani nevím jestli byla ovulace.Ms minulí měsíc sice přišla,ale hodně slabá.Piju kontryheloví čaj a modlím se v zázrak
Jinak já dnes na testu taky sněhobílo,ale jsem pořád jen 8DC, můj vnitřní pocit, že bych mohla být těhotná asi klame 🙂, ale kupodivu z toho nejsem nijak rozhozená. Ráno jsem řekla že zkusíme ještě jeden cyklus s pomocí hormonu a po Novém roce to nechám v rukou přírody, prostě buď to příjde nebo holt budeme mít jen ty naše tři princezny 🙂
@pavlina30 jsem v úplně stejné situaci jako ty, Jen jsem starší a stres prožívám ten běžný okolo práce domácnosti a rodiny... Pokud nechceš zkusit hormonální léčbu, tak musíš holt radikálně změnit jídelníček, tam je šance se toho zbavit a zkusit třeba nějaké bylinky jako třeba Drmek nebo ještě gynex atd...
Aha děkuji zase jsem o něco chytřejší 🙂
Tak uz je mi jasné proč mi zase všechny nove tehule a mimina vadí, prichazi dalsi ms... no tak darek pod stromecek nebude...
Ahoj holky 🙂 po dlouhe dobe jsem se na vas prisla mrknout 🙂 jak se vsem dari? U me je faze cekani, jsem 6 DPO..
Tak jsem si myslela, že otěhotnět podruhé bude brnkačka 😢 Od srpna nic a opět jsem to dneska dostala.. Já se snad budu muset naučit pracovat s těma ovu testama kurňa.. 😎
@kristyn.g tak cely zivot clovek na neco ceka. Ale bohuzel tohle je snad to nejhorsi cekani jake muze byt. Navic me dnes cely den lehce poboliva tupe v podbrisku a jsem z toho trochu nervozni, ale radsi ani nedoufam ze by mohlo jit o nidaci abych pak nebyla zklamana kdyz se nepovede..
@kristyn.g ja to mela bohuzel minuly nebo predminuly cyklus. Mela jsem priznaky jako je bolest podbrisku, zaludek na vode a podobne a nakonec z toho nic nebylo. Proto se snazim to neresit, i kdyz mnohdy vecer nez usnu, potaji doufam a rikam si jaky by to byl zazrak kdyby se konecne povedlo.. To proste nejde na to vubec nemyslet..
@mimiveru já mám dvě děti a dokonce přes antiko a teď se snažíme rok a pořád nic. Je pravda, že předtím mi bylo 20 a 23 let, teď je mi skoro 37.
a jak máš staré dítko ?
@kaitinka tak uvidíš, držím palečky
teplotu mám pořád vysokou, ale další test už jsem nedělala, když v neděli byl neg.a dnes jsem 28.dc, prsa jsou opět připravené k explozi a už začínám být protivná, tak snad dorazí.
Přesně ten věk hraje docela velkou roli, vidím to na sobě, první mimčo se narodilo chvíli před 26 druhé 28 vše v pohodě ani strie se mi neudělaly, že kůže byla ještě mladá a elastická, v 30 mimoděložní i přes tělísko a třetí dítko v 34 už udělalo trochu binec na břiše a taky jsme si na něj museli počkat 4 měsíce než se zadařilo a teď po 35 od května nic a zjištění PCO :/, holt jsou těla naprogramovaný na rozmnožování na mladší věk, tak v tom pozdějším to jde bohužel hůř...
no každopádně všem přeju ať se dočkaji toho svého zázraku a co nejdříve 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=GZk4hT7ncv0
@kockakacka Téměř bez naděje? Nezlob se na mě, mě ty tvoje příspěvky prostě nedají. Snažíte se 5 měsíců! Ne 5 let. Uklidni se, jinak to půjde hodně, hodně těžko. 5 měsíců není nic. Svým pesimistickým pohledem na celou tuhle věc škodíš jen sama sobě. Je ti 25, doktoři zjistili v čem je problém, nesnažíte se dlouho. Trochu trpělivosti a optimismu by ti možná neuškodilo. Na ty nejlepší věci se vyplatí si počkat 😉