icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

journals
20. lis 2017

@kockakacka Téměř bez naděje? Nezlob se na mě, mě ty tvoje příspěvky prostě nedají. Snažíte se 5 měsíců! Ne 5 let. Uklidni se, jinak to půjde hodně, hodně těžko. 5 měsíců není nic. Svým pesimistickým pohledem na celou tuhle věc škodíš jen sama sobě. Je ti 25, doktoři zjistili v čem je problém, nesnažíte se dlouho. Trochu trpělivosti a optimismu by ti možná neuškodilo. Na ty nejlepší věci se vyplatí si počkat 😉

misule512016
20. lis 2017

@lucy0511 To mi povídej. Snažím se nenervovat a nemyslet na to. Chci být co nejvíc v pohodě. Ale stres mám každodenní a ten to asi zřejmě dost ovlivňuje. Já si test zkusím budto v pátek a nebo zkusím vydržet do pondělí, to už by mohlo ukázat. Holky a jak spolehlivé jsou výpočty plodných dní na internetu? Žádné ovu testy jsem si ještě nekupovala a na sobě to také moc pozorovat neumím. Podle netu mi plodné dny vycházely na 13 - 17.11., tak snad jsme se trefili 🙂

pavlina30
21. lis 2017

Ahojky holky tak jsem si dnes zas skusila udělat test ( jak kdybych nevěděla jaký bude výsledek) a samozřejmě /.Ale nějak mě to rozsekalo.Vůbec si připadám poslední dobou divná.Přítel chudák co mi je a já na něj vrčím že nic.Bože mám 3 děti nemám co řešit narozdíl od vás které nemáte ještě ani jedno dítko,ale stejně jsem z toho v prčicích

kristyn.g
21. lis 2017

@pavlina30 a kolik jsi dc nebo do ms?

pavlina30
21. lis 2017

To já nevím právě dr mi zjistil policistické vaječníky předtím jsem ms neměla 3 měsíce ani nevím jestli byla ovulace.Ms minulí měsíc sice přišla,ale hodně slabá.Piju kontryheloví čaj a modlím se v zázrak

bajunka
21. lis 2017

@pavlina30 přestaň se modlit a zajdi k doktorovi ať ti dá něco na stimulaci vaječníku a hlídá tě a pozve si tě na folikulometrii, a taky změň stravu u PCO to může hodně pomoci, jen vydržet nízkosacharidovou dietu je krapet peklíčko 🙂

bajunka
21. lis 2017

Jinak já dnes na testu taky sněhobílo,ale jsem pořád jen 8DC, můj vnitřní pocit, že bych mohla být těhotná asi klame 🙂, ale kupodivu z toho nejsem nijak rozhozená. Ráno jsem řekla že zkusíme ještě jeden cyklus s pomocí hormonu a po Novém roce to nechám v rukou přírody, prostě buď to příjde nebo holt budeme mít jen ty naše tři princezny 🙂

pavlina30
21. lis 2017

@bajunka Ale já tohle v životě neměla.Přičítám to stresu rozváděla jsem se a poslední půlrok byl peklo.Žádnou chemii do sebe rvát nechci nemám s tím dobrou zkušenost

kristyn.g
21. lis 2017

@pavlina30 a co drmek, nezkoušela si?

bajunka
21. lis 2017

@pavlina30 jsem v úplně stejné situaci jako ty, Jen jsem starší a stres prožívám ten běžný okolo práce domácnosti a rodiny... Pokud nechceš zkusit hormonální léčbu, tak musíš holt radikálně změnit jídelníček, tam je šance se toho zbavit a zkusit třeba nějaké bylinky jako třeba Drmek nebo ještě gynex atd...

pavlina30
21. lis 2017

@kristyn.g Co to je?

pavlina30
21. lis 2017

Aha děkuji zase jsem o něco chytřejší 🙂

darkwitch
21. lis 2017

Tak uz je mi jasné proč mi zase všechny nove tehule a mimina vadí, prichazi dalsi ms... no tak darek pod stromecek nebude...

kaitinka
21. lis 2017

Ahoj holky 🙂 po dlouhe dobe jsem se na vas prisla mrknout 🙂 jak se vsem dari? U me je faze cekani, jsem 6 DPO..

kristyn.g
21. lis 2017

@darkwitch ☹ tak ještě do konce roku jeden měsíc 😉

@kaitinka ahoj, 11 dc po clostilu, zítra kontrola, už jsem nervozní

mimiveru
21. lis 2017

Tak jsem si myslela, že otěhotnět podruhé bude brnkačka 😢 Od srpna nic a opět jsem to dneska dostala.. Já se snad budu muset naučit pracovat s těma ovu testama kurňa.. 😎

kaitinka
21. lis 2017

@kristyn.g Urcite bude vse dobre 🙂 ja to uz nijak nehrozim, piju jen kontryhel a beru vitaminy plus listovku. Samozrejme bych byla rada, kdyby se konecne podarilo, ale moc tomu sance nedavam, kdyz se nepovedlo pres dva roky..q

kristyn.g
21. lis 2017

@mimiveru od srpna tohohle roku je to ještě dobrý 😀

@kaitinka no u nás to taky táhne na dva roky :-/ teď prně zkoušíme s tím clostilem, tak zase můžu doufat...

kaitinka
21. lis 2017

@kristyn.g tak cely zivot clovek na neco ceka. Ale bohuzel tohle je snad to nejhorsi cekani jake muze byt. Navic me dnes cely den lehce poboliva tupe v podbrisku a jsem z toho trochu nervozni, ale radsi ani nedoufam ze by mohlo jit o nidaci abych pak nebyla zklamana kdyz se nepovede..

mimiveru
21. lis 2017

@kristyn.g Jenže já už dítě mám 🙂 a povedlo se na poprvé.. Snad je to jen věkem, no, uvidí se 🙂

kristyn.g
21. lis 2017

@mimiveru to holt není záruka že to podruhé pújde raz dva 🙂 držím palce

@kaitinka to je pravda ☹ já taky mám roztodivné "příznaky" a pak nic

kaitinka
21. lis 2017

@kristyn.g ja to mela bohuzel minuly nebo predminuly cyklus. Mela jsem priznaky jako je bolest podbrisku, zaludek na vode a podobne a nakonec z toho nic nebylo. Proto se snazim to neresit, i kdyz mnohdy vecer nez usnu, potaji doufam a rikam si jaky by to byl zazrak kdyby se konecne povedlo.. To proste nejde na to vubec nemyslet..

katmir
21. lis 2017

@mimiveru já mám dvě děti a dokonce přes antiko a teď se snažíme rok a pořád nic. Je pravda, že předtím mi bylo 20 a 23 let, teď je mi skoro 37.
a jak máš staré dítko ?

@kaitinka tak uvidíš, držím palečky

teplotu mám pořád vysokou, ale další test už jsem nedělala, když v neděli byl neg.a dnes jsem 28.dc, prsa jsou opět připravené k explozi a už začínám být protivná, tak snad dorazí.

bajunka
21. lis 2017

Přesně ten věk hraje docela velkou roli, vidím to na sobě, první mimčo se narodilo chvíli před 26 druhé 28 vše v pohodě ani strie se mi neudělaly, že kůže byla ještě mladá a elastická, v 30 mimoděložní i přes tělísko a třetí dítko v 34 už udělalo trochu binec na břiše a taky jsme si na něj museli počkat 4 měsíce než se zadařilo a teď po 35 od května nic a zjištění PCO :/, holt jsou těla naprogramovaný na rozmnožování na mladší věk, tak v tom pozdějším to jde bohužel hůř...

kaitinka
21. lis 2017

@katmir dekuji, ale radsi tomu moc sanci nedavam, i kdyz bych tomu rada verila

bajunka
21. lis 2017

no každopádně všem přeju ať se dočkaji toho svého zázraku a co nejdříve 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=GZk4hT7ncv0
mimiveru
21. lis 2017

@katmir 4,5 letou 🙂 Zatím to je samozřejmě v pohodě, nějak se tím netrápím, ale bojím se, aby mě to trápit nezačalo...

kristyn.g
21. lis 2017

@kaitinka já furt doufám že to přijde v nejlepší čas 🙂 i když občas mám záchvaty a prolítne mi hlavou že to asi nikdy nevyjde

alice_s
21. lis 2017

@mimiveru
Ahoj, jsem na tom uplne stejne... jen ted zatim cekam, jak dopadne nas 4 pokus...

Strana