Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Takové trochu povzdechnutí... S nevlastní ségrou se snažíme otěhotnět společně, pořád jsme si o tom povídaly a naposledy jsem se jí ptala co a jak a ona, že dobrý... no a včera jsem se dozvěděla, že je ve 3. měsíci těhotenství a ani mi to neřekla ona, ale naše babička. Je mi jedno, že je těhotná, ale tohle si teda mohla odpustit, říct mi to mohla, no ne?? Vždyť já se zatím nijak netrápím, že to nejde 😢
Holky,já se s vámi rozloucim... Možná jen na čas.at na mimi člověk myslí sebemin,stejně na to myslí furt... Před každým sexem,každý den po něm... nedávám to😞 rok jsem měřila,testovala, sledovala ... Teď ani nevím,kolik DC jsem,kdy mám ovu a je mi to jedno. Momentálně mám desnou rýmu a hemeroidy s dítě neřeším,tak to takto chci nechat. Moc mě to ničilo... Všem přeji hodně štěstí,věřím,že co má být,tak bude😉 třeba někdy zas zaskočím. A doufám,že tu žádná z vás už NEBUDE!😀 Držte se,jste fajn baby😚😍🍀
Ahojky snazilky prosim pred 5 lety jsem se snazit o prvorozenou dvceru ale nehlidala jsem si cyklus natoz ovulaci brala jsem jen vytaminy a pichala si pregnyl...ted vsak mam na deloze myom ale moc bych miminko chtela poradite nejake dobre rady jak si to pohlidat a co vy delate proto aby ste rychle otehotnela? Dekuji
@katkas75 Preju ti hodne stesti, budu na tebe myslet, bylas tu se mnou od sameho zacatku ;) A doufam, ze se sem brzo vratis pochlubit se nam s dvema carkama 🙂
tynka07 jj to byla pecka. Půl roku na to jsem otěhotněla s dcerou a u té jsem přibrala jen 10kg. Každý těhu jiný fakt. U třetí dcery 20kg nahoře a rodila jsem v 39+4tt. Teď mám 65kg stresy z rozvodu udělali svoje
Kristyn.g děkuji, test je z 27.11. Na další nemám sílu, zitra odběr tak uvidim jestli se zvýší hcg.
Holky u nas to vypada tak, ze do brezna davame tomu cas bez jakehokoliv lekarskeho zasahu. U me se po kazdem sexu objevuje krvaceni, ktere trva i 2 dny. Pricitam to zlaze v cipku, ktera je drazdena. Manzel mi na to rekl, ze je to mozny duvod proc nemuzu pocit. Jeste je tu dalsi domnenka, ze to muze zpusobovat chronicky zanet cipku. Pristi tyden budu chytrejsi. Konec sdeleni.
@kacasa ahoj, doktorka mi delala ultrazvuk vcera a vcera brala krev, a sestricka mi rano volala a rekla mi ze 8 jednotek je malo atd... Jsem zdravotník zitra me odebere kolegyně v praci a poslu to do laborky, po 2 dnech by v těhotenství mela hladina hcg zvyšovat, ale me prijde ze 8 jednotek je malo ale odběr vcera 29.11. Posledni menstruace 30.10 . Tak ze jsem v začátku, od ovu presne nevim

@kacasa a test jsi dnes dělala?