icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

karin1712
29. lis 2017

@kacasa a test jsi dnes dělala?

kacasa
29. lis 2017

Delala ten samy ve stejny cas..vidite rozdil?

kacasa
29. lis 2017

@karin1712 krasa 🙂 ja si ted dam pauzu a zkusim treba za dva dny

kacasa
29. lis 2017

@karin1712 uz jsi to znamila manzelovi, nebo jeste cekas? ted nevim..nepatrala jsem v diskuzi .-)

karin1712
29. lis 2017

@kacasa ano oznámila. Hned jakmile jsem si byla jista. Jo a jen podotýkám že jsem 10DPO dělala digi a bylo tam minus. Tak asi jeste bylo brzo. Obrečela jsem to. A ráno růžová pěkná čárka.

karin1712
29. lis 2017

@kacasa u tebe je vidět rozdíl. Určitě je tmavší. Držím pěsti. 🙏

kacasa
29. lis 2017

@karin1712 ja mela to same 🙂 zatim mu to nechci rikat..abych ho usetrila prip. zklamani..ale ted 6.12. mame vyroci..tak by to mozna byl pekny darek..i kdyz to nebudu mit jeste potvrzene z UTZ..a do vanoc nevydrzim 😀

kristyn.g
29. lis 2017

@kacasa já rozdíl vidím malý a k výročí určitě super příležitost ! 🙂

mimiveru
29. lis 2017

Takové trochu povzdechnutí... S nevlastní ségrou se snažíme otěhotnět společně, pořád jsme si o tom povídaly a naposledy jsem se jí ptala co a jak a ona, že dobrý... no a včera jsem se dozvěděla, že je ve 3. měsíci těhotenství a ani mi to neřekla ona, ale naše babička. Je mi jedno, že je těhotná, ale tohle si teda mohla odpustit, říct mi to mohla, no ne?? Vždyť já se zatím nijak netrápím, že to nejde 😢

kristyn.g
29. lis 2017

@mimiveru asi se ti to bála říct ☹ teď už s tím nic nenaděláš...

holky tak jsem si koupila látku na tričko a dala jsem jí do šuplíku že si ušiju z ní těhotenský až otěhotním... no doufám že tam nebude ležet dlouho...

katkas75
30. lis 2017

Holky,já se s vámi rozloucim... Možná jen na čas.at na mimi člověk myslí sebemin,stejně na to myslí furt... Před každým sexem,každý den po něm... nedávám to😞 rok jsem měřila,testovala, sledovala ... Teď ani nevím,kolik DC jsem,kdy mám ovu a je mi to jedno. Momentálně mám desnou rýmu a hemeroidy s dítě neřeším,tak to takto chci nechat. Moc mě to ničilo... Všem přeji hodně štěstí,věřím,že co má být,tak bude😉 třeba někdy zas zaskočím. A doufám,že tu žádná z vás už NEBUDE!😀 Držte se,jste fajn baby😚😍🍀

fanunka
30. lis 2017

@katkas75 přeji ti hoooodně zdraví a pohody :-*

solteeskaa
30. lis 2017

Ahojky snazilky prosim pred 5 lety jsem se snazit o prvorozenou dvceru ale nehlidala jsem si cyklus natoz ovulaci brala jsem jen vytaminy a pichala si pregnyl...ted vsak mam na deloze myom ale moc bych miminko chtela poradite nejake dobre rady jak si to pohlidat a co vy delate proto aby ste rychle otehotnela? Dekuji

apple_tree
30. lis 2017

@katkas75 Preju ti hodne stesti, budu na tebe myslet, bylas tu se mnou od sameho zacatku ;) A doufam, ze se sem brzo vratis pochlubit se nam s dvema carkama 🙂

pavlina30
30. lis 2017

@tynka07 No jistě že nevadí 😀 To jsi mladší než já já mám 28

pavlina30
30. lis 2017

tynka07 jj to byla pecka. Půl roku na to jsem otěhotněla s dcerou a u té jsem přibrala jen 10kg. Každý těhu jiný fakt. U třetí dcery 20kg nahoře a rodila jsem v 39+4tt. Teď mám 65kg stresy z rozvodu udělali svoje

katmir
30. lis 2017

@katkas75 hodne stesti.

veelinka
30. lis 2017

Ahoj holky, je mi smutno. Poslední menstruace 30.10. Přesně před měsícem, 27.11. Jen slabé špinění, u doktorky včera ultrazvuk - jen naznak něčeho ale prý je brzy, včera odběr krve hcg 8 jednotek.Menstruace žádná jen slabé špinění,na testu slabý duch, zitra další odběr krve .

kristyn.g
30. lis 2017

@veelinka tak držím palce aby se ti to rozběhlo a čárka sílila 🙂

veelinka
30. lis 2017

Kristyn.g děkuji, test je z 27.11. Na další nemám sílu, zitra odběr tak uvidim jestli se zvýší hcg.

aklin
30. lis 2017

Holky u nas to vypada tak, ze do brezna davame tomu cas bez jakehokoliv lekarskeho zasahu. U me se po kazdem sexu objevuje krvaceni, ktere trva i 2 dny. Pricitam to zlaze v cipku, ktera je drazdena. Manzel mi na to rekl, ze je to mozny duvod proc nemuzu pocit. Jeste je tu dalsi domnenka, ze to muze zpusobovat chronicky zanet cipku. Pristi tyden budu chytrejsi. Konec sdeleni.

kristyn.g
30. lis 2017

@aklin ahoj, já četla si teď o polypech (byl mi nalezen jeden) a že prý to může dělat i polyp to krvácení a tak uvidíš co řekne doktor 🙂

kacasa
30. lis 2017

@veelinka 8 jednotek se uz povazuje za pozitivni ;) urcite se bude dvojnasobit
Chodis na krev jako samoplatce, nebo te tam posla dr?

kacasa
30. lis 2017

@veelinka tohle je test kolik dni po ovu?

veelinka
30. lis 2017

@kacasa ahoj, doktorka mi delala ultrazvuk vcera a vcera brala krev, a sestricka mi rano volala a rekla mi ze 8 jednotek je malo atd... Jsem zdravotník zitra me odebere kolegyně v praci a poslu to do laborky, po 2 dnech by v těhotenství mela hladina hcg zvyšovat, ale me prijde ze 8 jednotek je malo ale odběr vcera 29.11. Posledni menstruace 30.10 . Tak ze jsem v začátku, od ovu presne nevim

kacasa
30. lis 2017

@veelinka tak drzim palce

veelinka
30. lis 2017

@kacasa,dekuju,ale nevim, sestřička rano se mnou mluvila jak s blbcem po telefonu, pry jak jsem si delala test a ze 8 jednotek je malo...ach jo, a menstruace dnes presne měsíc a nikde

kacasa
30. lis 2017

@veelinka je to divny..protoze pri 8 jednotkach by mel byt test negativni kdyz reaguje min na 10 a nebyla chyba v laborce?

kristyn.g
30. lis 2017

@veelinka třeba si ovulovala pozdě... uvidíš z dalších testů 🙂

veelinka
30. lis 2017

@kacasa fotku testu jsem dávala byl tam duch toho 27.11. Pak jsem netestovala uz, jestli byla chyba v laborce to fakt nevim,zitra uvidim co a jak s tim hcg

Strana