Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak to vás snad taky na chvíli opustim 🙂 i kdyz mi to asi nepomuze 😀 me pomůže jen zázrak 😀
@tynka07 Tak já se cítím k prasknutí každý večer. To jsem kolikrát tak nafouklá,že bříško pod prsama mám větší než ten zbytek a úplně tvrdé.
Jinak musím hodně odpočívat,střídat polohy a jak ležení,tak chození. Sedět minimálně,to mi opravdu po chvilce vadí a začne mě bolet celý spodek. Už takhle jedu 2 týdny a opravdu to pomohlo,obrovský rozdíl,jak se cítím.Tak snad vydříme pomalu až do termínu.😉n Jinak pupík fotím momentálně co dva týdny pro srovnání,ale vždy dopoledne.Pak opravdu záleží,co během dne sním,tak by to nebylo srovnatelné. A tady je 😝
@kacasa Ahoj, 1,39 je na nové těhu málo,aby na testu byla taková čárka. Vím,bylo to po limitu,navíc jsi do testovací zóny "zasahovala". Já bych udělala za 2 dny znovu test a u doktora nic neříkala. Pokud je to nové těhotenství,tak to stejně neuvidí. A než poslouchat kázání,jak špatně to může dopadnout.... pro svůj klid bych mlčela a nechala se překvapit. Já jsem otěhotněla hned další cyklus a to ještě po vyvolané MS agolutinem, protože sama nepřišla.Jen s tím rozdílem,že já nemusela podstoupit revizi. Ale i po ní holky v pořádku donosily.😉 Tak držím palce,ať se drží
@dasa.77 diky za info..asi mas pravdu..to hcg bylo mereno v patek z krve..testy dnes..takze by ev. mohlo byt vyssi.
Prave bych se chtela usetrit te vyvolavacky apod.
tak nevim, zda mam byt uprimna, nebo radeji mlcet..ale zas bych otestovala doktora .-) zmenila jsem ho, kvuli nepsokojenosti s puvodnim..a zatim se prave tvari vyborne
@kacasa Ušetřit se vyvolávačky - tak doktor Ti ji nemusí chtít dát už teď. Každý radši počká minimálně těch 30 dní po dočištění,zda cyklus naskočí sám.Ale u mě se nic nedělo,sliznice byla tak nízká,že z toho by MS nepřišla ani do vánoc 😅
Pokud už by usoudil,že je čas i u Tebe,tak se tomu nebraň. Případnému těhotenství to neublíží,naopak.Maximálně,kdyby to bylo jen zbytkové hCG,tak se ti uspíší cyklus a tím i další možné snažení. 😉 Pro jednou bych to nechala na něm. A právě proto,že je to nový doktor,tím si ho otestuješ,jak dobrý je. Za mě prostě MLČET!
@fanunka Ano,ale takhle to právě nevypadá celý den,ale jen do doby,než se najím . Nafukuji se během dne, podle toho,co dobrého sním.😂 Ráno stačí banán,během dne něco kde je česnek,nebo cibule,vejce..... a večer jsem jak špatně nahuštěný kopačák. Do rána částečně splasknu,záleží,jak vydatné to bylo 😅
Holky , tak příteli se hodně zlepšilo spermio po Eregme aktuálně. Nicméně partnerovi trochu habruje pry pocet.. Vyšlo mu 13 mil. z toho 6 mil živých..co myslite? Nemam moc predstavu.. Tak by me zajímaly vase zkušenosti..🙂
@pavlina30 já neříkám, že mám těhu břicho :D ale prostě že roste. Nafoukla jsem se před MS, ta nedorazila a břicho zůstalo. Díky nevolnostem mám přes 4kg dole, ale s břichem sem začínala pod 98cm a mám už přes 105 :D
Ale třeba kamarádka taky říkala, že při druhým ji začalo růst prostě strašně rychle, jak to má vytahaný :D Ale k tomu takhle to vypadá fakt hodně, z dálky vypadá menší :D
@malinkaelinka Mooooc děkuju 🙂 a co vy???
@kacasa Teda, tak teď nevím jestli gratulovat, nebo ne?? :O a může z toho být nějaký problém??
@tynka07 jojo roste rychleji prý ale ne dřív než v tom třetím měsíci si myslim, píšou že za to můžou povolené břišní svalstvo z prvního těhotenství. No jo no hold mít dítě udělá pořádnou paseku na ženský 😀 já jsem ve 14 týdnu a jediný co na sobě vidím jsou špeky 😂
Holky,20DC jsem mela progesterol 157. Vice zjistim od dr. zitra. ALE,jsem napjata jak ksandy,nevite,jestli je to dobre nebo spatne? :D Dekuji
@tynka07 No na fotce vypadáte jak ve čtvrtém měsíci proto mě zarazilo že jste teprve 7tt 😀 Já u prvního dítka (syn) na začátku strašně přibrala a to mi prosím bylo zle že jsem ani jíst nemohla. Ve třetím měsíci jsem vypadala tak na pátý 😀 Rodila jsem předčasně v 32tt a nahoře jsem měla 20kg.Tak přeji aby jste nepribrala tak moc 😉
@tynka07 my jsme se na na vyprdli 🙂 přijali mě na velmi zajímavé místo, tak jsme začali prerusovat a dítě jsme prostě odsunuli na neurčito. Když to neslo hned, tak na to kašlem, po žádných vysetrenich chodit nehodláme. Mrzí nás to, oba, ale prostě to tak je a je plno jiných projektů, které máme rozjeté a rozplanovane 🙂
@baraskaska 😂😂 kazdej tomu rikame jinak :D taky to mam prorostle tukem 😂 ale pod nim to je fakt napomak tvrdsi.
Jinak to moc nehrotim 😂 tak mam pupek no. Snad je tam jen jedno 😂 to by byla dobra cara pres rozpocet 😂 ale do ted sem to nejak extra neresila 😂
S bubnem skoncime vsechny tak jako tak
@pavlina30 ja sem u holky na zacatku jen ..obtloustla,, jak kdybych se prejedla a dlooouho nic. Na konci pateho m.mi bricho zacalo strasne rust az do konce. Taky mne dost zarazilo (,teda az po pripomonce, pac mi to asi ani nedochazelo 😂) ze mam fakt velky bricho na tak malej tt 🙉🙊. Njn, ale stava se no, treba se to ted zastavi a zacne az buh vi kdy 🙂
A jinak tady na MK jedem na tykacku, jestli nevadi 🙂
Prijdu si pak stara 😂 a je mi ,,jen,, 25 😂😂
@malinkaelinka taky moznost 🙂 ale porad tomu nechavate volnost?? Nebo jste to utipli uplne??
@tynka07 jojo ale tak když tomu pupíčku trošku pomůžu tak už vypadá jak těhotenskej 😀 Svatá pravda stejně všichni skončíme s tím velkým bubnem 😂
@baraskaska presne a je jedno jestli mas ted takovej ci makovej 😁
Jinak ja se snazim stahovat 😂 pac mne to strasne vsude kde nema prpzrazuje 😂
@tynka07 Furt je jednodušší zakrejt břicho, řekneš že máš zaražený prdy, ale když ti vyskočej o 2 čísla prsa tak to se opravdu hodně těžko skrejvá 😀
@tynka07 no začali jsme prerusovat 🙂
@baraskaska to asi jo, ale mi zarazeny prdy mesic v kuse 😂Muzu akorat cekat, ze mi nekdo koupi projimadlo 😂
@malinkaelinka tteba na to nebyla spravna doba a teprve prijde. Lreji vam spousty stesti a miminko si k vam rozhodne cestu najde ❤
@tynka07 na to jsem taky měla odpověď. Ve stylu že mám teď poslední dobou nějaký zažívací problémy. Prošlo to. 😉
Holky, MS se teda zatím nedostavila, i když v pondělí už mě břicho bolelo a vydrželo o do úterý. Dnes ale nebolí, ale tt negativní. Dle normálu bych MS měla dostat dnes nebo zítra. Stalo se vám někdy, že byl v den, kdy má přijít MS tt negativní a přesto jste byly těhotné? Přestávám doufat ☹

@lucy0511 dej si oddych. Mě to pomohlo. Tento mesic jsem tu byla asi jen třikrát a ejhle //.