icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

sebinka123
27. lis 2017

Ahoj holky, třeba někomu pomůže moje zkušenost. Mě se ukázal duch na těhu testu 5 dní před MS, používala jsem jen ty obyčejný testy za pár korun a protože jsem někde četla, že těhu ukáže i ovu test a v té době mi jich pár zbylo, tak jsem vyzkoušela a ejhle, byl pozitivní taky a dokonce ukázal těhu silněji. Ovu testy pak další dny vždy ukazovaly těhotenství silněji, než testy těhotenské. Tak hodně úspěchů 🙂

bajunka
27. lis 2017

Tak dnesni TT je jednozncne negativni a to je 13-14DPO,takze opravdu to nevyslo.Timto se loucim a preju vsem krasne a hlavně plodné vánoce. Nejak mne to vecne doufani zacalo deptat tak si potrebuju udelat pauzu 🙂

katmir
27. lis 2017

@bajunka hlavne priste domluvit lepsi kontroly na gyn.,mam pocit,ze to trochu zkazila zast.lekarka,tak priste se to lip pohlida...drzim palecky.

katmir
27. lis 2017

Moje teplota je jak na houpacce. Uz mam skoro tyden zpozdeni,ale asi teda 15.dpo a teplota mi lita. ☹

katmir
27. lis 2017

Tehu test neg.

tynka07
27. lis 2017

@kaitinka to mne mrzí, ale vážně vůbec ale vůbec neřeš příznaky... to tělo ti je dává na vyžádání. Vůbec to neřeš.
Sama jsem tohle z hlavy vypustila, takže jsem sice příznaky měla, ale vůbec jsem jim nevěnovala pozornost a spíše k nim dávala racionální vysvětlení (únava tím počasím, bolest v podbřišku protože se blíží MS atd). Jo takže až zpětně jsem zjistila, že to příznaky byly, ale fakt nejsou tak podstatné.
Neradím přímo na to nemyslet, to mi nepomohlo, myslela jsem na to normálně a možná i víc se soustředila, aby bylo vše správně. Ale fakt ty příznaky, ať se přemlouváš jakkoliv, že to v hlavě nemáš, tak prostě máš :(
Držím palečky a teď se už určitě zavede a zkus měřit a sledovat

tynka07
27. lis 2017

@katmir teda, taky zajímavý graf, ale tipla bych, že ta ovulka byla asi déle. A co OT, zkoušela jsi teď někdy??

tynka07
27. lis 2017

Ahojky zlatíčka, tak jak se snaží?? Sem tam vás sleduju, když je čas a uvidíte, miláčci čekají na to, že vám budou úžasným dárečkem pod stromeček. Takže vše schovat a vytáhnout 24.12. a určitě tam budete mít krásné //

Jinak na rychlo od nás 🙂 ve středu jsme byli na kontrole (dle ovu 5+4) a byla zatím vidět jen 8cm dutinka, ale je tam. Už se staví domeček 🙂
Tak jen čekám na 4.12. kdy doufám, že už uvidím i drobečka a srdíčko 🙂

Moc na Vás myslím holky

kaitinka
27. lis 2017

@tynka07 Já se rozhodla to z hlavy pustit úplně, jen pokračovat v pití čajů a braní vitamínů a listovky. Navíc mi stejně skončila dovča, takže jsem zpátky v práci a budu mít dost starostí okolo, takže si myslím, že ani nebudu mít čas na to myslet

luuucatko
27. lis 2017

Holky, jaké bylinky pijete po ovulaci? 🙂

misule512016
27. lis 2017

Holky, tak ani já tento měsíc nic nového ☹ začíná mě bolet břicho, vypadá to, že se mi rozjíždí MS ☹ test jsem si ještě nedělala, chtěla jsem počkat do rána - MS mám mít cca až zítra pozítří, tak uvidíme ☹ ach jo

dasa.77
27. lis 2017

@tynka07 tak to si staví aspoň 3 patrovou vilu s garáží 😂

tynka07
28. lis 2017

@dasa.77 to si pis. Mam bricho jak s holkou ve 4m. A na to, ze to chcem tutlat do vanoc, tak teda nevim 🙈🙉🙊 a v praci kdyz se prevlikam, to je tez zretelny 😂 . takhle za chvilec prasknu. A co vy???

malinkaelinka
28. lis 2017

@tynka07 po dlooouhe době jsem nakoukla a co to vidím? Povedlo se!!! Moooc gratuluju a přeju ti, ať se všechno dobře vyvíjí 🙂

pavlina30
28. lis 2017

@tynka07 Ale to ještě nemůžete mít těhu břicho spíš jste tak nafoukla. Vždyť děloha je ještě malá

kacasa
28. lis 2017

Ahojte, prodelala jsem revizi 17.10. Mesic po to jsem zkusila ovu testy.. vypadalo to na ovu 18.11. Vzdy po ovu mi carky zmizely, ale ted tam zustaly. Mozna zachycuji zbytkove hcg.. avsak vcera opet carka zesilila.. mela bych byt cca 10dpo, boli me bricho trochu tt negativni dnes.. ale je na nej jeste brzy. Jsem z toho jelen

fanunka
28. lis 2017

@kacasa 🙂 moc pěkné, vypadá to že se zadařilo 🙂

kacasa
28. lis 2017

@fanunka mam jit dnes k dr na kontrolu po sestinedeli, ktery mi tloukl do hlavy pockat 3 mesice 😲 tak nevim co mu mam rikat.
tohle je tt z dnesniho rana..ale je to strasne dlouho po limitu..do 5 min bylo bilo a prostredek jsem primackla 😲

kacasa
28. lis 2017
katmir
28. lis 2017

@tynka07 ovu testy pouzivam pravidelne. Ted se ovulka nekde opozdila,tak se to posunulo,ale uz bych potrebovala,aby dorazila.😉
Pekny domecek.😀

fanunka
28. lis 2017

@kacasa noo tak to jste fofrníci mít děti tak hodně brzy po sobě 🙂 skoro jako dvojčata 🙂

kacasa
28. lis 2017

@fanunka jeee pardon..dezinformace..po revizi po sestinedeli (neuspesne tehu)

karin1712
28. lis 2017

@kacasa krásná čárka. Dej vědět jak jsi dopadla u dr. Držím pěsti. Já dnes takto sedmý cyklus po revizi. Tak snad 🙏 Test 10-12dpo.

kacasa
28. lis 2017

@karin1712 blahopreji..krasne sili..je to videt..drzim pesti

kacasa
28. lis 2017

@karin1712 ja si myslim, ze n UTZ nemuze jeste nic poznat..zajima me prave co uvidi..mozna vyssi sliznici..a to muze byt tehu, nebo priprava na MS
carka byla vazne az po limitu a poboliva me bricho..to me desi..aby nedorazila MS

karin1712
28. lis 2017

@kacasa moc děkuji

karin1712
28. lis 2017

@kacasa já jsem dnes 12DPO a včera bě taky hodně boleli břicho. Dnes už zase dobrý. To určo ještě nic neuvidí. Tak bych ho nechala ať ti řekne jak to po kontrole vypadá. Nechceš si dojít na krev ať máš jistotu že HCG roste?

kacasa
28. lis 2017

@karin1712 jj pujdu asi zitra rano..v patek to bylo 1,39 ale nevim, zda nove..neb jeste zbytkove ☹

karin1712
28. lis 2017

@kacasa tak budu držet pěsti. Byly bychom nastejno👍

lucy0511
28. lis 2017

Ahoj děvčata tak sem zjistila že si budu muset dát od koníka oddech a začit si čistit hlavu jinak se asi zblázním. 🙂 🙂 🙂

Strana