icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

baroma
5. pro 2017

@maice zkusila jsem jiny test, dr. Max a je tam take videt carka.. titra zkusim z ranni moce ten clear blue, tak jsem zvedava.. snad to klapne 🙂
Dnes jsem 13 DPO. Uz jsem s tim vubec nepocitala, protoze jsem silne spinila a bolelo me bricho a zada, mela jsem to za casnou MS, takze prijemne prekvapko 🙂

ifetka84
5. pro 2017

@kacasa
Tak jak jsem říkala. Dle mě zbytečná návštěva. Ale vyloučil mimoděložní, že volná tekutina není a kontrola příští čtvrtek.
Sliznice hodně vysoko. Špinění nemusí nic znamenat, už špiním méně, má mi končit MS 😂

kacasa
5. pro 2017

@ifetka84 a kolik jsi ted? 4.tt?

ifetka84
5. pro 2017

@baroma
To vypadá dobře. A taky bych přísahala ještě v sobotu, že MS dojde. Křížové bolesti, bolest břicha, špinění. Dnes už mě nebolí nic, jen prsa 😉

ifetka84
5. pro 2017

@kacasa já si tento měsíc prvně měřila BT. Takže jsem 4+0 až půjdu příště, budu 5+2 . Ty jdeš kdy?

maice
5. pro 2017

@baroma Je to tam!!!! Gratuluju 😘❤️ a taky teda trosicku zavidim...drzim palec at je vse ok ❤️

tercula
5. pro 2017

Ahoj holky 🙂 tak dnes jsem 14DPO a byla jsem na hCG a mam hodnotu 187 👍 tak mam radost, snad bude stoupat... a jeste foto testu ze vcera 🙂

kacasa
5. pro 2017

@ifetka84 no.. ja mam prave jit zitra.. ale dnes hcg pres 700 tak v duchu doufam ze uz neco uvidi

ifetka84
5. pro 2017

@kacasa Tak taky pak dej vědět. No, asi se načekáme, než uvidíme 💟

kacasa
5. pro 2017

@ifetka84 no.. 2-3 tydny... a snad tam bude😉

karzuz
5. pro 2017

Ahojky holky mám dotaz jak se bere drmek?! Od 1dc do ovulace?

kachnicka25k
5. pro 2017

Ahoj Holky chci se zeptat ovulace probehla 27.11.sex jsem Mela aji dalsi dny .kdy se ukaze neco Na testiku za jak dlouho

mandarinka90
5. pro 2017

@tynka07 prosiiim zachraň nás tu 😀 jak máme brát drmek? Mam ten stejný co ty - fialové balení v tabletách 🙂 děkuju a jak se daří? 🙂

kockakacka
5. pro 2017

@kachnicka25k ale no tak...ptáš se tu každy mesic. Záleží na každém jak mu stoupají hormony, ale nejdrive tak 10 dni po ovulaci

karolly
5. pro 2017

@kockakacka Slečna je docela nezmar...

apple_tree
5. pro 2017

Ahoj holky, ja se zas po nejake dobe hlasim, jen abyste vedely, ze jsem tu porad s vami (i kdyz bych radsi nebyla :D ). (Ne)cekate nektera v neblizsich dnech MS? Mne ma prijit v sobotu, takze zase ta silena faze cekani, co bude nebo nebude...

kristyn.g
5. pro 2017

@apple_tree ahoj já čekám MS v neděli..... Už mě bolí břicho a prsa :-/ tahle fáze je nejhorší

kockakacka
5. pro 2017

@apple_tree ja (ne)cekam 20.12 :D

apple_tree
5. pro 2017

@kristyn.g Ja prave nemivam nikdy zadne PMS, takze u mne je to prekvapeni do sameho konce :D Jeste, ze aspon ms chodi pravidelne. Na druhou stranu bez pms mi pripada kazde mimoradne pichnuti jako tehotensky priznak. A naopak kdybych mela pms, tak bych si taky mohla myslet, ze je to tehotensky priznak :D
No proste to vubec nemame lehke, bych si nemyslela, ze otehotnet je takova veda.

kristyn.g
5. pro 2017

@apple_tree taky sem si nemyslela ze to nebude taková věda

kockakacka
5. pro 2017

@kristyn.g presne, ja čekala, ze bude stacit jeden mesic, treba 3x sex v plodné dny a hotovo :D

mandarinka90
5. pro 2017

@apple_tree držím palce ať nedorazí.. Já ji mám dostat 23 takže budu smutnit u stromečku ☹ ale nee nenechám si zkazit vánoce 🙂

apple_tree
5. pro 2017

@mandarinka90 Treba nebude duvod smutnit ;)

kachnicka25k
5. pro 2017

Kazdy mesic se jako neptam

apple_tree
5. pro 2017

@kockakacka
@kristyn.g Kdyz si uvedomim, jak jsem se vzdycky strasne stresovala, ze jsem v tom, kdyz jsem si zapomnela vzit antikoncepci :D

kachnicka25k
5. pro 2017

Az krve by uz slo neco poznat???

tynka07
5. pro 2017

@mandarinka90 ahojky holky 🙂 Drmek se bere jako vsechny bylinky cca 3 tydny a tyden klid, pac je velmi navykovy (jako vsechny byliny :D )
Ja sem ho brala od MS do ovulace (jeste prp jistotu 2 dny po ovulaci) a do MS jsem nebrala.

A hoooodne verim ze mi pomohl. Hned 2.cyklus 🙂 a znam nas uz hoooodne, co to takhle meli.

Jinak ja, no docrla mazec 😕
Byla jsem vcera na kontrole a jako mominko uz tam je, odpovida 8tt, bilo i ❤.
Jenomze prvni sok, ze tam neni samo a ma dvojcatko a za chvilku dalsi sok, ze to se nevyviji, takze to jeste nejak vstrebavam. Jako je to fajn, dve by byli moc, ale i tak mne to mrzi :(
Nejde mi sem hodit fotka, mam dvojcatka na svem profilu, ale spon na pamatku 😥
Ale hlavne, ze alespon to jedno je v poradku a hold ma druhatko v nebicku, kterej na nej bude dohlizet.

tynka07
5. pro 2017

@apple_tree drzim palecky ❤

tynka07
5. pro 2017

@kachnicka25k pokid chces vedet o neco drive, tak zkus OT. Mne to zachytili 2.den po nidaci a verim ze i v ten prvni by to tam bylo 😉 neda se na to uplne spolehat, ale je tu ta moznost. Jinak jsou i krevni testy a ty jdou myslim cca 8DPO, ale to uz mi prijde zbytecne

kristyn.g
5. pro 2017

@apple_tree jojo a já jednou i postinor...
@kockakacka já taky no.... A už druhým rokem nic ☹

Strana