icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

mandarinka90
5. pro 2017

@maice otehotnet. Cz

gabcarka
5. pro 2017

@mandarinka90 @maice - Na těhle stránkách to teď kupovala kolegyně, jak je před vánocemi, tak je to prý na dlouho. Spíš doporučuji taky lékárny Benu. Bude to mnohem rychlejší. Pokud ho nebudou mít přímo v lékárně, tak jsou schopni to do druhého dne doručit někam na nejbližší pobočku, kde se dá vyzvednout. Btw. Nicméně na stránkách Otěhotět mají alespoń ten drmek skvěle popsaný - myslím jeho účinky.

gabcarka
5. pro 2017

@volfici Koukám, taky jsi všude 🙂. Zítra Ti moc a moc držím pěsti!! Hned dej vědět, jak jsi dopadla. Věřím, že to bude OK 😉. ❤ 🍀

maice
5. pro 2017

@gabcarka dekuji za rady ;)

gabcarka
5. pro 2017

Jinak co se týče užívání drmku. Ano obecně platí, že spousta bylin by se neměla užívat dlouhodobě. Ideálně 3 týdny v kuse, a pak cca týden pauza. V případě drmku to ale zase tak není úplně pravda, neboť drmek obsahuje látky podobné hormonům v ženském těle, tedy tělu prirozene latky. Já se tak inspirovala spoustou zen, co jej užívala pořád. Resp. několik měsíců v kuse. Tuším, že u Jonáše se doporučují dva, někde tři měsíce v kuse, a pak teprve krátká pauza. I jine byliny můžete konzumovat delší dobu, než se obecně doporučuje. To doporučení je totiž obecné. Pravdou je, že u mě se nepodařilo užívat drmek více měsíců. Už po třech týdnech jsem otěhotněla 🙂.

mandarinka90
6. pro 2017

@gabcarka no já už ho objednala odtud. Takže jsi brala tři týdny a pak týden pauza? No vlastně u tebe stačil jen ten jeden cyklus 🙂 🙂

lucifervlkova
6. pro 2017

Holky takže nic😢to je taková smůla.To znamená,že mě tento měsíc čeká IVF.

apple_tree
6. pro 2017

Jsem to vcera mozna zakrikla s tim pms nebo ja uz nevim, me telo si ze me dela srandu. MS mne vzdycky chodila skoro na hodinu presne, kazdy mesic bez vyjimky, az do minuleho mesice, kdy jsem mela sest dnu zpozdeni. Ted to mam dostat v sobotu, rano jsem se vzbudila se strasnou bolesti v zadech, bolelo me i bricho a ted jsem na zachode trosilinku na toaletak zaspinila. Takze to nejspis dostanu uz zitra. Nedelam si iluze o tom, ze by to byla znamka tehotenstvi, ale vubec nechapu to rozhozeni cyklu najednou. No necham se prekvapit, co zas tohle ma znamenat.

darkwitch
6. pro 2017

@mandarinka90 to budeme ms očekávat ve stejnou dobu

solteeskaa
6. pro 2017

Ahoj holky tak uz mam 4dny zpozdeni a ani naznak ze by ms mela prijit...tak ja nevim myslite ze myom.muze mit takovy vliv se zpozdenim 4-5dnu?

gabcarka
6. pro 2017

@mandarinka90 Já brala tři týdny a pak si udělala test a bylo po brani 🙂. Kdybych nebyla tehu, beru ho minimálně 2 měsíce v kuse a pak třeba 10 dní pauza. A zase tak.

kacasa
6. pro 2017

@ifetka84 Ahoj, tak u lekare potvrzeno tehotenstvi 🙂 je tam, kde ma byt

fanunka
6. pro 2017

@kacasa gratuluji to je krásné

ifetka84
6. pro 2017

@kacasa
Gratuluji, takže už byla vidět dutinka? Kdy zase jdeš?

kacasa
6. pro 2017

@ifetka84 ano, 4mm jdu 22.12.

tynka07
6. pro 2017

@kacasa skvele zpravicky ❤ mooooc gratuluji tehulinko 💕@volfici a co ty??
@apple_tree tak uvidis, moc na tebe myslim 🙂
Nejkrasnejsi darecek pod stromecek❤

kacasa
6. pro 2017

@tynka07 dekuji, jeste nemame vyhrano

gramli
6. pro 2017

ahoj holky, ma smysl užívat drmek zaroven s nosifolem?

ifetka84
6. pro 2017

@kacasa
Paráda. Snad taky půjdu pak ještě jednou do Vánoc.
Držím palce.

katmir
6. pro 2017

@gramli dobra otazka. Taky by me zajimala.

kachnicka25k
6. pro 2017

@tynka07 ja uz jsem Mela ovulaci 27.11.tak Na co by jsem si Mela kupovat over testik????

karolly
6. pro 2017

@kachnicka25k Ovulační test může ukázat těhotenství o pár dní dřív, než těhotenský test... Ale to se tady několikrát psalo

tynka07
6. pro 2017

@kachnicka25k Ja pise karolly, ten test ti to muze ukazat driv tim, ze zacne silit. Me OT vysel negativni, ale relativne silna carka uz 1.den po nidaci, druhy den uz byl pozitivni a za dalsi dva dny jsem si udelala svuj prvni TT s duchem ;)

gabcarka
6. pro 2017

@kacasa úžasné!!! Gratuluji!!!

gramli
6. pro 2017

@katmir no prave.. zatim beru nosifol ale ovu nikde, tak uz panikarim a chci zjusit vse

lucifervlkova
6. pro 2017

@tynka07 tak po půl hodině test ukázal slabého ducha.Myslíš,že je nějaká naděj?

luuucatko
6. pro 2017

Holky, tak ja 9dpo po IUI a dneska jsem dvakrat zaspinila. Kez by zahnizdeni. 🙏✊

mandarinka90
6. pro 2017

@gabcarka děkuju a můžu se ještě zeptat kolikrát denně si ho brala?

lucifervlkova
6. pro 2017

Holky vidíte ho?Nejde dobře nafotit

tynka07
6. pro 2017

@lucifervlkova ty jo, pul hodiny je moc dlouha odezva. Zkus zitra rano ;) to je moc nejkoncetrovanejsi 🍀🍀🍀

Strana