icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

karolly
6. pro 2017

@lucifervlkova Já nevidím nic. A po půl hodině už je to docela dost dlouho na odečítání výsledku.

lucifervlkova
6. pro 2017

Nejde mi to nafotit.Holky to snad neee

baroma
6. pro 2017

@gramli ja nevidím důvod, proč by to nemělo jít... měla jsem to i tak v plánu, než jsem otěhotněla... brala jsem 1. měsíc Fertipronu (stejné účinné látky jako nosifol - inositol, ale podstatně levnější - český výrobce) a hned se zadařilo, takže ten drmek už jsem nestihla. Ale i tu Fertipronu doporučuji, posunula mi o 2 dny dopředu ovulaci.

lucifervlkova
6. pro 2017

Myslíte,že 14 dní po IUI už by se to ukázalo?Zítra je to 28 dní od poslední menzes

lucifervlkova
6. pro 2017

@baroma Tak mi třeba Fertiprona nepomohla vůbec.Jen sem po ní pribirala nic víc.

baroma
6. pro 2017

@lucifervlkova myslím, že by mohlo, ale nemuselo. Zkus zítra 1. ranní moč ... v té už by asi mělo být něco vidět... já měla na testu 13 DPO večer neviditelního ducha a druhý den ráno už byla vidět čárka...

baroma
6. pro 2017

@lucifervlkova asi je to individuální... každopádně je to to samé jako Nosifol jen levnejší

maice
6. pro 2017

@lucifervlkova zkus hned rano...ja to vidim slibne! Drzim pesti 🙂

lucifervlkova
6. pro 2017

@maice Myslíš?Mám strach ať nejsem zklamaná.

maice
6. pro 2017

@lucifervlkova Nic hroznyho se stat nemuze...muzes byt jen mile prekvapena,no ne?!

volfici
7. pro 2017

@gabcarka v této diskuzi už jen výjimečně, ale Týnce jsem moc držela pěsti, tak jsem musela 🙂

lucifervlkova
7. pro 2017

@maice Ráno sem stanula a začalo mě bolet břicho,tak počkám do neděle.

maice
7. pro 2017

@lucifervlkova A testik jsi nezkusila???

lucifervlkova
7. pro 2017

@maice Nezkusila.Počkám do neděle.

maice
7. pro 2017

@lucifervlkova Skoda,mela bys jasno...a ja Ti drzim palec at to vyjde!!!!

lucifervlkova
7. pro 2017

@maice děkuju

gabcarka
7. pro 2017

@mandarinka90 bere se 1-2 tablety denně, já tuším brala 2

maice
7. pro 2017

@gabcarka A prosim, posunulo ti to ovulaci??? Ja jim mam klido az 26-28dc... :( tak abych zacla vcas testovat :D

zuzu158
8. pro 2017

@tynka07 ahoj tynko tak moc gratuluji bud rada ze je aspon jedno v poradku chapu ze to zamrzi a rada slysim dobre zpravy. Aspon z vasi strany se tu obevuji tehotenske testiky a vsem to strasne moc preju. Jen tak dal mi se muzeme za 3 mesice snazit znovu od 0.

tynka07
8. pro 2017

@zuzu158 nene 😱😨😭
To je mi strasne lito 😥. V kolikatym jsi byla?? Ale uvidis. Vis ze vam to jde a urcite ted uz bude vse v naprostym poradku 💕
Drzim palecky a hned brat listovku pro jostotu. Budes tu nadale?

Jinak ja jsem rada, alesppn za to jedno a snazim se drzet, aby to druhe vydrzelo az do konce. Strasne se na nej tesime ❤

luuucatko
8. pro 2017

Holky vidite tam neco, ja tam okem vidím pidi stinek. Nicmene dneska treti den malinko spinim a dnes i maličkato krve :(

kristyn.g
8. pro 2017

@luuucatko taky se mi tam zdá stín

luuucatko
8. pro 2017

@kristyn.g fakt? 🙏 ty jo keez byy..

anickaaa28
8. pro 2017

@luuucatko Já tam vidím jednu čárku.

kristyn.g
8. pro 2017

@luuucatko no držím moc palce! 🙂

luuucatko
8. pro 2017

@kristyn.g Moc děkuju 🙂

@anickaaa28 Na té fotce je to hůř vidět :(

kristyn.g
8. pro 2017

@luuucatko není zač, ono záleží i na nastavení monitoru, já už mám těch bílých testu vyčuměných 😀 že se mi tenhle zdá docela jasně duchovitej 😀

mandarinka90
8. pro 2017

@luuucatko já tam taky nic nevidím ☹ ale fotky klamou tak zkus zítra /v neděli další třeba bude lepší 🙂 držím palce 🙂

luuucatko
8. pro 2017

@kristyn.g To je vlastně taky pravda. Já to tam na svém monitoru vídím..🙂

@mandarinka90 Zkusím, snad se MS nerozjede.. :(

daljuska
8. pro 2017

@luuucatko Já tam taky vidím stín 🙂 A opravdu hodně záleží na tom monitoru počítače, když jsem fotila já, tak to nebylo moc vidět, přitom doopravdy to bylo očima vidět perfektně 😀

Strana