Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Nejde mi to nafotit.Holky to snad neee
@gramli ja nevidím důvod, proč by to nemělo jít... měla jsem to i tak v plánu, než jsem otěhotněla... brala jsem 1. měsíc Fertipronu (stejné účinné látky jako nosifol - inositol, ale podstatně levnější - český výrobce) a hned se zadařilo, takže ten drmek už jsem nestihla. Ale i tu Fertipronu doporučuji, posunula mi o 2 dny dopředu ovulaci.
Myslíte,že 14 dní po IUI už by se to ukázalo?Zítra je to 28 dní od poslední menzes
@baroma Tak mi třeba Fertiprona nepomohla vůbec.Jen sem po ní pribirala nic víc.
@lucifervlkova myslím, že by mohlo, ale nemuselo. Zkus zítra 1. ranní moč ... v té už by asi mělo být něco vidět... já měla na testu 13 DPO večer neviditelního ducha a druhý den ráno už byla vidět čárka...
@lucifervlkova asi je to individuální... každopádně je to to samé jako Nosifol jen levnejší
@lucifervlkova zkus hned rano...ja to vidim slibne! Drzim pesti 🙂
@maice Myslíš?Mám strach ať nejsem zklamaná.
@lucifervlkova Nic hroznyho se stat nemuze...muzes byt jen mile prekvapena,no ne?!
@maice Ráno sem stanula a začalo mě bolet břicho,tak počkám do neděle.
@lucifervlkova A testik jsi nezkusila???
@maice Nezkusila.Počkám do neděle.
@lucifervlkova Skoda,mela bys jasno...a ja Ti drzim palec at to vyjde!!!!
@maice děkuju
@mandarinka90 bere se 1-2 tablety denně, já tuším brala 2
@zuzu158 nene 😱😨😭
To je mi strasne lito 😥. V kolikatym jsi byla?? Ale uvidis. Vis ze vam to jde a urcite ted uz bude vse v naprostym poradku 💕
Drzim palecky a hned brat listovku pro jostotu. Budes tu nadale?
Jinak ja jsem rada, alesppn za to jedno a snazim se drzet, aby to druhe vydrzelo az do konce. Strasne se na nej tesime ❤
@luuucatko Já tam vidím jednu čárku.
@kristyn.g Moc děkuju 🙂
@anickaaa28 Na té fotce je to hůř vidět :(
@luuucatko já tam taky nic nevidím ☹ ale fotky klamou tak zkus zítra /v neděli další třeba bude lepší 🙂 držím palce 🙂
@kristyn.g To je vlastně taky pravda. Já to tam na svém monitoru vídím..🙂
@mandarinka90 Zkusím, snad se MS nerozjede.. :(

@lucifervlkova Já nevidím nic. A po půl hodině už je to docela dost dlouho na odečítání výsledku.