Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@volfici a jak se mas ty?? Sem nepostrehla odpoved 😂
@gabcarka to asi nekde zkusim. Ale tim ze to druhe je mensi, tak si nejsem jista, jestli by jeste slyset bylo. Cekam uz na nejaky 100% vysledek a vse jen asi apod. je fakt strasne stresujici.
Dekuju za radu, promyslim to, ale po pravde se fakt bojim :(
@martinasip to modleni, ze celou dobu pravidelne kazdej vecer jsem tomu modleni dala cas, aby se nam konecne postestilo. Tim vysetrenim, kdy jsem zjistila, ze je temer vse ok, skoncily i pravidelne modlitby
@lucifervlkova tak to nevim... možná je tam nějaká látka co ti nedělá dobře... ale nevim asi si spíš zajdi k doktorovi
@karolly to zase nechci. .U Ell mi dost pomohl. Je to bývalý hlavní porodník a primář porodnic.odd.
Má skvělé reference a doopravdy vše u něj má důvody. To spíš ty mé ostychy. Takže bych ho sama i komukoliv doporučila.
To je spíš z mé strany, že nejsem schopná se zeptat a dojít si tam (páč se bojim :/ , nerada otravuju,... ) prostě jsem v tomhle asi divná :D
Ale i tak mi to nedá spát. Ona mi ta nevědomost možná i vyhovuje víš. Protože takhle v hlavě mám, že tam jsou dvě ale i jen jedno. A pak až budu vědět, že buď juhůůů přežili obě miminka, ale nee, to bude náročný,.... A nebo druhá verze kdy vím, že mi bude hodně zle z toho, že jsme o něj přišli, ale bude to nepředstavitelná psychická úleva
@tynka07 já se mám dobře, nevolnosti mě minuly, bylo jen nechutenství, to už taky pominulo, poslední dva týdny cítím slabě pohyby (mám placentu vepředu), břicho zatím skoro žádné (teda kromě mého standardního špeku) 🙂 už jsem v půlce, hrozně to utíká. Jsme zdraví, mimčo si prý děsně hoví, bude to kluk 😍 až na klasický pracovní stres před koncem roku a předvánoční doma je to v pohodě.
@tynka07 Chci se zeptat koupila sem si dmek tinkturu.Je taky dobrá?Paní v bylinkach tvrdí,že v tabletach je chemie.
@katmir woow paradni vysledek!!! hodne stesti!!!
@volfici to je moc dobře a klučíka jo Moc gratuluju 🙂 to je krásný, taky by se nám hodil :D
A fakt polovina, strašně to utíká 🙂
@lucifervlkova hele s tinkturou nemám vůbec zkušenosti. Takže netuším :/
V tom forte je chemie jen na obal, jinak uvnitř je 100% sušeného a drceného drmku. Držím palečky ať ti též pomůže. S forte se to většinou zavedlo do 3.měsíců
@katmir tak a co nejdřív na chlapa :D a tfuj tfuj tfuj 🙂
Drmek sem este neskusala.. a co nejake vitaminy pro chlapi?
@martinasip co se týká bylinek tak dobrý je prý kotvičník pro chlapy... a vitamíny třeba Selzink.. ale vliv má a po 3 měsících užívání protože spermie se tvoří 3 měsíce dopředu 🙂
@baroma mi uz asi pulroku kdyz ne vic uzivali pinkfertil a bluefertil a predtym sem uzivala femibion a barsco uz ...
@maice se to zda stejne
@martinasip Tak snad...jsem rada,ze se ten cyklus po operaci dava dokupy ;)
@maice tak to je fajn 🙂 jakous mela operaci?
@martinasip Mimodelozni tehotenstvi, 23.11 :(
@maice oh tak to mi je lito...
@martinasip No jo...asi to tak proste melo byt...priste mu dame buzolu a mapu ;) ja doufam,ze to jeste klapne 🙂
@maice Jasne, ze klapne neboj ;)
Holky vsem novym tehulkam gratulace.
Manzilek se cinil,ale meli jsme se jit podivat na hrad na trhy a on totalne odpadnul,ale to nevadi.😂

@maice tak to je skoda