Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka ja bych uz i zkusila tt z ranni moci 😉 myslim, ze budete mit krasny vanocni darecek, pokud je 9 dpo jak vidim ovu test temer pozitivni 👏
Jinak tt jsem pak jeste zkusila, ale jeste na nem nic nebylo...tak snad je jeste brzy 9dpo, navic nebyl z ranní moci, ale vypila jsem asi půllitru vody a sla hned 😂
@kockakacka nebo si udelejte faakt darecek primo na Stedry den - to si udelej tt 😉
No, mam to dostat 22-23.12. Takže jsem mela kdyztaj v planu digital manzelovi pod stromecek...jenž on me uz ted nutí udelat tt 😂 @lola88
@kockakacka ja bych zkusila obyc tt rano a kdyztak digital fakt pod stromecek 😉 Ale myslim ze to fakt klaplo 😉 Muzu se zeptat-brala jsi nekake vitaminky nebo neco?
@martinasip Co že Vám nepomáhá? Pokud to bylo k tomu testu,tak není to přece o tom,že každý bude psát,že tam čárku vidí,i když to není pravda. Já rozhodně bych chtěla pravdu, než jen plané naděje.....
@lola88 Nn praveze po gynexu pak uz nic...a gynex uz nemam asi 2-3mesice ...ale jako nevim holky, jestli to klaplo, byla bych moc rada, ale ukáže to cas
@dasa.77 myslela sem ten gel na pocati
@martinasip aha,promiň,to jsem špatně pochopila.....
@kockakacka budu držet palce. To já jdu 22 na kontrolu a doufám že mi tehu potvrdí a dá mi obrázek abych ho taky mohla zabalit.
@kockakacka nepovídej, že by? Tak držím pěsti 🍀 ty hormony už máš v pořádku? ✊
@volfici dekuji ❤️ Anoooo na poslední krvy byl prolaktin 27, na predchozi 1330! Norma je 59-550 :D takže ťdoktor rikal, ze ted je idealni cas a snažili jsme se fakt jako i zivot, každy den kolem ovulace 😂 Ale uvidime no...mam to dostat za 3 dny
@krisatko to jw krasny, dekuji a zavidim 🙂
@lucifervlkova pregnyl je na stejnem principu jako ovittrel jen se s nim hur pracovalo
@darkwitch Mě po injekci strašně bolí místo vpichu to mi po ovitrelle neudělalo.Už sem bezradná.
@tynka07 U Tebe by už možná mohla být slyšet srdíčka přes angelsound. Ja ho slyšela take od 10 tt. Někdo ho slyší až od 12tt. Pak by se rozlousklo, jestli jsou tam dvě, nebo jedno. Nemusela bys čekat tři týdny na další kontrolu.Předpokládám, že by obě bila nesynchronne. Třeba Ti ho někdo půjčí, jinak je i z druhé ruky k mání za cca 500 Kc. Já si ho pořídila a je to super věc. Když si nejsem jistá a mimi necítím, tak si vždy poslechnu srdíčko a hodím se do klidu. Osobně si ale myslím, že dle Tvého bříška tam prospívají obě. Držím pěsti 😉.
@kockakacka Zatím není co. Ještě to nemám potvrzené Dr., jen byly pozitivní testy, navíc pokazit se může všechno a kdykoliv, jak už velmi dobře vím ☹ takže já se zatím neraduju... moc... Samozřejmě trošku se raduju 🙂
@maice ooh tak to je skoda jak to?
Tak 4mesice pokusu. Treti den zpoždění. Zitra si jedu koupit test minulý měsíc jsem měla 5 dní zpoždění. A nic jsem jsem testovala. Byl by to hezky dáreček co?
@ladyhacek tak hodne stesti.. ja uz se zacala i modlit aby se zadarilo ... uz se snazime dluho...
@martinasip taky mam vymodlene tehotenstvi. Cely cyklus od zacatku plodneho obdobi, kazdy den az do 7+2 kdy jsem uz mela 2. Vysetreni za sebou.
Urcite i to pomohlo
@tynka07 Myslis to modleni? alebo vysetreni?
@martinasip Jedu s detmi na navstevu k rodicum :( tak to akorat pros...me 🤦♀️😢

@lola88 pravze jsme to vyfotila bez datumu, ale 4.odspodu byla ovu 14.dc pozitivní test, dnes jsem 9dpo a test z dneska je ten poslední...