icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kockakacka
18. pro 2017

@lola88 pravze jsme to vyfotila bez datumu, ale 4.odspodu byla ovu 14.dc pozitivní test, dnes jsem 9dpo a test z dneska je ten poslední...

kockakacka
18. pro 2017

Tady to mate i daty, ale ten poslední ot se jeste vybarvoval (ma vybarvovaci cas 10min)

kockakacka
18. pro 2017

Pak vypadal takto

lola88
18. pro 2017

@kockakacka ja bych uz i zkusila tt z ranni moci 😉 myslim, ze budete mit krasny vanocni darecek, pokud je 9 dpo jak vidim ovu test temer pozitivni 👏

kockakacka
18. pro 2017

Jinak tt jsem pak jeste zkusila, ale jeste na nem nic nebylo...tak snad je jeste brzy 9dpo, navic nebyl z ranní moci, ale vypila jsem asi půllitru vody a sla hned 😂

lola88
18. pro 2017

@kockakacka nebo si udelejte faakt darecek primo na Stedry den - to si udelej tt 😉

kockakacka
18. pro 2017

No, mam to dostat 22-23.12. Takže jsem mela kdyztaj v planu digital manzelovi pod stromecek...jenž on me uz ted nutí udelat tt 😂 @lola88

lola88
18. pro 2017

@kockakacka ja bych zkusila obyc tt rano a kdyztak digital fakt pod stromecek 😉 Ale myslim ze to fakt klaplo 😉 Muzu se zeptat-brala jsi nekake vitaminky nebo neco?

dasa.77
18. pro 2017

@martinasip Co že Vám nepomáhá? Pokud to bylo k tomu testu,tak není to přece o tom,že každý bude psát,že tam čárku vidí,i když to není pravda. Já rozhodně bych chtěla pravdu, než jen plané naděje.....

kockakacka
18. pro 2017

@lola88 Nn praveze po gynexu pak uz nic...a gynex uz nemam asi 2-3mesice ...ale jako nevim holky, jestli to klaplo, byla bych moc rada, ale ukáže to cas

martinasip
18. pro 2017

@dasa.77 myslela sem ten gel na pocati

dasa.77
18. pro 2017

@martinasip aha,promiň,to jsem špatně pochopila.....

krisatko
19. pro 2017

@kockakacka budu držet palce. To já jdu 22 na kontrolu a doufám že mi tehu potvrdí a dá mi obrázek abych ho taky mohla zabalit.

volfici
19. pro 2017

@kockakacka nepovídej, že by? Tak držím pěsti 🍀 ty hormony už máš v pořádku? ✊

kockakacka
19. pro 2017

@volfici dekuji ❤️ Anoooo na poslední krvy byl prolaktin 27, na predchozi 1330! Norma je 59-550 :D takže ťdoktor rikal, ze ted je idealni cas a snažili jsme se fakt jako i zivot, každy den kolem ovulace 😂 Ale uvidime no...mam to dostat za 3 dny

kockakacka
19. pro 2017

@krisatko to jw krasny, dekuji a zavidim 🙂

darkwitch
19. pro 2017

@tynka07 oni te neposlali na kontrolní utz? Me okamžitě jak jednomu nebilo srdíčko poslali na utz k apolinari kde maji lepsi utz aby to prověřili

darkwitch
19. pro 2017

@lucifervlkova pregnyl je na stejnem principu jako ovittrel jen se s nim hur pracovalo

darkwitch
19. pro 2017

@tynka07 jo ty si to pak psala, já jak docitam postupne a chodím jen občas tak jsem to poslala na konci stránky a ty si na další odpověděla

lucifervlkova
19. pro 2017

@darkwitch Mě po injekci strašně bolí místo vpichu to mi po ovitrelle neudělalo.Už sem bezradná.

gabcarka
19. pro 2017

@tynka07 U Tebe by už možná mohla být slyšet srdíčka přes angelsound. Ja ho slyšela take od 10 tt. Někdo ho slyší až od 12tt. Pak by se rozlousklo, jestli jsou tam dvě, nebo jedno. Nemusela bys čekat tři týdny na další kontrolu.Předpokládám, že by obě bila nesynchronne. Třeba Ti ho někdo půjčí, jinak je i z druhé ruky k mání za cca 500 Kc. Já si ho pořídila a je to super věc. Když si nejsem jistá a mimi necítím, tak si vždy poslechnu srdíčko a hodím se do klidu. Osobně si ale myslím, že dle Tvého bříška tam prospívají obě. Držím pěsti 😉.

tynka07
19. pro 2017

@darkwitch takze vis ... Jsem zvedava sama co a jak 😱😕

krisatko
19. pro 2017

@kockakacka Zatím není co. Ještě to nemám potvrzené Dr., jen byly pozitivní testy, navíc pokazit se může všechno a kdykoliv, jak už velmi dobře vím ☹ takže já se zatím neraduju... moc... Samozřejmě trošku se raduju 🙂

maice
19. pro 2017

Tak holky dnes 19dc a konecne se blizi ovu...jenze manzel neni po ruce...achjo :(

martinasip
19. pro 2017

@maice ooh tak to je skoda jak to?

ladyhacek
19. pro 2017

Tak 4mesice pokusu. Treti den zpoždění. Zitra si jedu koupit test minulý měsíc jsem měla 5 dní zpoždění. A nic jsem jsem testovala. Byl by to hezky dáreček co?

martinasip
19. pro 2017

@ladyhacek tak hodne stesti.. ja uz se zacala i modlit aby se zadarilo ... uz se snazime dluho...

tynka07
19. pro 2017

@martinasip taky mam vymodlene tehotenstvi. Cely cyklus od zacatku plodneho obdobi, kazdy den az do 7+2 kdy jsem uz mela 2. Vysetreni za sebou.
Urcite i to pomohlo

martinasip
19. pro 2017

@tynka07 Myslis to modleni? alebo vysetreni?

maice
19. pro 2017

@martinasip Jedu s detmi na navstevu k rodicum :( tak to akorat pros...me 🤦‍♀️😢

Strana