icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

dasa.77
18. pro 2017

@fanunka mělo tam být ještě jeden stejný TEST v rozestupu jednoho dne....

fanunka
18. pro 2017

@dasa.77 ano jsem to jaa dobre uplne presne si to pamatujes. To se bojim ze to jeste mohou byt hormony. Uvidime.

fanunka
18. pro 2017

@dasa.77 dnes jsem testovala 1. Den tak zitra testnu dalsi

dasa.77
18. pro 2017

@fanunka Jako test vyšel opravdu dobře,neboj. Podle mě je to tam! 😉 Test ještě máš? Tak hned zítra udělej. Nemusíš se hnát zase na krev. A pokud bys přece jen chtěla mít 100% jistotu,tak za dva dny si skoč. Bude to dvojnásobek.
Já jsem taky sama byla na krvi,protože můj Dr. byl trošku skeptický a v děloze ještě nic neviděl.

fanunka
18. pro 2017

@dasa.77 jestli tam bude vůbec něco v te krvi

dasa.77
18. pro 2017

@fanunka To teda bude na 100%, na tom testu není jen "skoro neviditelný duch". Jen teda podle toho jednoho výsledku nepoznáš,zda to není ovlivněno nějakou stimulací apd. ...... Když tak nad tím přemýšlím,tak při hodnotě kolem 400 by už nemuselo.

apple_tree
18. pro 2017

@fanunka Holka, moc ti drzim palce. Po tom vsem, co uz mas za sebou, tohle je ten nejkrasnejsi darek. Urcite to vyjde, maly vanoci zazrak 🙂

apple_tree
18. pro 2017

@biedronca My se snazime od unora, za tyden mi bude 33. Doktorovi jsem rikala nekdy v zari, ze se snazime, a ze se moc nedari, i kdyz MS mam pravidelnou, ovulace snad taky je. Zkousela jsem kde co, gynex, kontryhel, drmek... Doktor mi rikal, at tomu dam cas do konce roku a pak to zacnem resit. Takze pokud se nestane vanocni zazrak, v lednu tam napochoduju. Muj gynekolog je primo v CAR, tak spoleham na to, ze presne bude vedet, co a jak a nebude se nic zbytecne protahovat.

dasa.77
18. pro 2017

@apple_tree Co třeba zkusit gel na podporu početí?

aklin
18. pro 2017

@tynka07 behem jednoho roku manzel byl na spermio, dostavala jsem leky na ovulaci, po roce smer CAR. Tak snad se konecne rozhoupe. Jen premyslim jestli ma smysl po roce resit otehotneni, s moznou navstevou car, kdyz mi v cervnu konci rodicak a, mozna nastoupim do noveho zamestnani. To je jedno velke dilema.

fanunka
18. pro 2017

@dasa.77
@apple_tree jojo zacinam verit na zazraky 🙂 mam vysledky krve hcg 179 jj myslim ze tohle uz musi vyjit!!!

apple_tree
18. pro 2017

@dasa.77 Do toho se mi nechce. My zadny lubrikacni gel nepouzivame ani bezne a hupsnem na to, kdykoliv mame chut, bez ohledu na to, jestli mam zrovna ovulaci nebo ne. Nase spotreba gelu by byla asi obrovska :D Uz jsem tak nejak smirena s tim, ze to budem muset resit pres doktory. A vlastne i ta predstava, ze se konecne zacne neco dit, tak me uklidnuje trochu.

apple_tree
18. pro 2017

@fanunka Hura, hura! Mam za tebe fakt radost, zazraky se vazne deji 🙂

kockakacka
18. pro 2017

Holky, ten poslední je ovu test. Dnes 9DPO, 25.Dc (cyklus ma mit 28-29dni)

dasa.77
18. pro 2017

@fanunka Pokud bych to měla propočítat podle sebe,tak to zhruba sedí. Vzhledem k tomu,že oproti přirozenému otěhotnění jsi asi 4 dny popředu.😉 Takže je dobré,když věříš na zázraky. Jen tak dál. Jsem zvědavá na zítřejší test.

dasa.77
18. pro 2017

@apple_tree Taky jsme běžně nepoužívali lubrikant. A ten gel...sice píšou aplikovat 15 minut před (dává se hrozně malinko,je dost řídký),tak použili jsme ho asi 2-3x a krom jednoho případu až PO. 😀
Napadlo mě to,protože je tu dost holek co psalo,že jim určitě dopomohl k otěhotnění.

apple_tree
18. pro 2017

@dasa.77 Jasne, dik za tip 🙂 Ja uz jsem nad nim jednu chvili uvazovala, ale mne se nechce planovat cokoliv kolem sexu :D Brani vitaminu je jedna vec, to proste delam tak nejak automaticky, mam je nachystane v kuchyni na lince a kdyz jdu kolem, treba se napit, tak zobnu i vitaminy. Ale premyslet pred sexem nad tim, ze se mam necim namazat, to fakt nechci resit.

dasa.77
18. pro 2017

@apple_tree Právě proto jsem psala,že u nás to taky nebylo tak,že by byla chuť na sex a já v ten moment řekla...počkej 15 minut,musím použít gel 😀 To fááákt ne. Navíc o tom partner ani nevěděl.

kacenka0705
18. pro 2017

Ahojky vidite neco nebo uz blouznim? 😀

fanunka
18. pro 2017

@apple_tree dekuju si pis ze se deji 🙂 vibec to nedokazu pochopit

tynka07
18. pro 2017

@kockakacka pockej, to mas 9DPO takhle pozitivni OT??? Tak to je jasny!!!!!! Koukej mi napsat 😂😂

lucifervlkova
18. pro 2017

Ahoj,holky dnes sem byla na šestou IUI dostala Pregnyl 10000 jednotek.Od čtvrtku mám brát Utrogestan dvakrát denně.Pokud se nezadaří,tak v lednu KET.Pregnyl mám poprvé máte s tím někdo zkušenost?Mívala sem Ovitrelle

karolly
18. pro 2017

@kacenka0705 Nebylo by s lepším světlem?

kacenka0705
18. pro 2017

@karolly tak myslis? Lepe to nejde

karolly
18. pro 2017

@kacenka0705 Lepší 🙂 Zatím jsem nic nevykoukala ale ☹

dasa.77
18. pro 2017

@kockakacka Když ten poslední je 9 dní od ovulace,tak ze kdy je ten první test? Mimochodem,nejsilnější je 4. zespoda

dasa.77
18. pro 2017

@kacenka0705 ani já tam nic nevidím 😒

martinasip
18. pro 2017

@dasa.77 nam to zase vubec nepomaha :(

norna
18. pro 2017

@kacenka0705 taky nejak nic nevidim :(

lola88
18. pro 2017

@kockakacka tak bud budeme gratulovat 👏 a nebo treba posunuta ovu? Ctvrty od spodu mi prijde nejsilnejsi. Ale urcite ovu sledujes, tak je to jasnyy! 😉🍀

Strana