Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kristyn.g Tak to sem nebyla hodná ani já☺
Moc vam gratuluju holky. Uzivali ste drmek? kde ho kupit?
@darkwitch doufám že bude příští rok uspěšnější ☹
@lucifervlkova tak snad v příštím roce..
@martinasip Mne ted posunul ovulaci z 27 dc na 19...kupovala jsem v benu lekarne,ale nejprve objednej ;)
Holky když sem v pondělí,dostala injekci pregnylu 10000 jednotek,kdy nastane ovu?36 hod.po?
Holky,na me padl takovy nejaky vanocni smutek...o miminko jsme v listopadu prisli, ted jsme pokus pro..., ta beznadej,ze to uz nepujde ;( Nemohu se nejak naladit do pohody a oslav...a nejhorsi je,ze ten pocit nikdo v okoli nechape :(
@lucifervlkova Ovu dochází do 36 hodin. Já jsem neměla Pregnyl, ale Ovitrell. V pátek večer jsem pichla, v sobotu, v nedeli ráno a večer snažení. Teď začínám 6tt. 😎
@maice vazne? ja sem tem mela 14 dc a minuly mesic 13 dc mmm tak nevim esi kupit
@maice nezoufej..taky sem uz byla zoufala...ale toto nam nepomuze...musime myslet pozitivne a nejlepsi nemyslet...ja vim...lehko se to rika..snazim se nemyslet, ale prece myslim...skus vypnut a uzite si svatky a pohodu..;)
@martinasip Nejvic mě stve, že tento měsíc nemam ani na co čekat :( Ovu jsem sice namerila předevčírem, ale ted dlooouhý měsic (nebo dva) čekání, než přijde další, navíc už mám jen funkcni jednu stranu, takže taky naprd :(
@maice to cekani znam je to strasne.. taky furt cekam a furt nic..ale rekla sem si ze si vanoce uzijem a nebudu se stresovat..co ma prijit prijde...i jedna strana muze udelat zazraky..mne taky pracuje vic jedna strana...kolik ti je let? klidne napis i do spravy
@martinasip V unoru 33, mně taky fungovala lépe pravá strana...a tu mi taky vzali. Mozek je rozumný, ale hlava si nějak nedá poručit, asi je to stále příliš čerstvé...
@maice no ty jo tobe je hej...to ja uz su asi aj stara :D ja vim...ale skus sa nastelovat taky k tomu speju ;)
@rianka001 Tak moc gratuluju.Já dostala injekci v pondělí za dvě hodiny IUI a včera snažení nebo přítel v úterý nebyl po ruce.To asi není dobré že?
@maice Já tě chápu.Zažila sem to taky a dobře vím,o čem mluvíš.Každý říká,ať myslíš pozitivně,ale ono to opravdu nejde každý si může říkat co chce.Znám to.
@lucifervlkova Nic není ztraceno. IUI je velmi slibné, tak proč by to nemělo vyjít 😉. Držím pěstí a hodně štěstí!
@rianka001 Byla sem teďkom po šesté tak nevím,jestli to vyjde,ale byla by sem moooc šťastná.Pokud nevyjde v lednu KET
@lucifervlkova kam chodite k dr. holky?
Holky, mohly byste mi napsat konkretni pozitivní ucinky drmku? Beru ho zatim cca 14 dni, na netu jsem si o nem samozrejme cetla, ale zajimaji me osobni zkusenosti. Moc dekuju, gratulace vsem tehulkam a krasne Vanoce 😍
@martinasip Jezdím do Ostravy do Gyncentra
@lucifervlkova dik. ja mam bliz Brno. Dostehovala sem se za pritelem na Moravu. Ale k dr, furt jezdim na SK. No ale kdyz budem resit veci kolem toho, ze se nam nedari tak na "klavir" bych asi do Brna co je bliz. Ale nevim teda kam.
@martinasip Tak co vím já,v Brně je Reprofit jako v Ostravě a vím,že sem četla na něj chválu,ale určitě tam.toho bude víc
@lucifervlkova jo musim pogooglit
@lucifervlkova Presne,proste se to neda “vypnout”!!!
@tynka07 je to sice po krátké době,ale já konečně našla muže svých snů.Moje děti přijal jako vlastní sám má syna z předchozího vztahu,uvaří,uklidí,o děti se postará.Do hospody nechodí.Od ex jsem slíchávala jen nadávky a na vše jsem byla sama on byl raději s kamarády.Teď opravdu vidím ten rozdíl že to jde i jinak jen to chtělo toho pravého 😉❤ Ano snažíme a doufám že se zadaří brzo měla jsem teď nějaké problémy tak to snad už bude dobré
@martinasip Stara snad jeste nejsem...a hlavne uz mam dva krasne a zdrave kluky doma!!! Jsou to zlaticka a nemit je,tak uz me to asi polozilo...Jedeme po Vanocich na hory,tak snad to rychle utece ;)

@pavlina30 jeje 😂😂😂 ale tak proc ne ❤ kdyz se snazite o mimitko 🙂