Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@maice Mi se nedaří zapadnout mám za sebou pět IUI pokud se šestá nepovede na kterou sem byla v pondělí čeká mě KET.Každý mi říká,nemysli na to a povede se,ale bohužel to nejde😔.Mám to v hlavě a nedokážu vypnout.
Já jsem sice měla Brno také blíž, ale po projednání s mým gynekologem jsem si vybrala IVF Olomouc. Nemůžu říct špatného slova. Doktoři na svém místě, přijemný personál i prostředí. Šla jsem tam už deprimovaná, ale p. dr. Soušková je úžasná. Vše vysvětlila a hlavně se usmívala. Odcházela jsem s velmi pozitivní náladou a také nadějí. První návštěva byla 14. 9. 2017 a dne 14. 12. 2017 jsem měla pozitivní TT.
@lucifervlkova on je dobry eurofertil. Dochazela jsem k nim. Skvely pristup, skvely personal, pomuzou poradi. Jestli nam nepujde prirozene, znovu tam budu dochazet.
@aklin Právě moje mudr.teď odcházela do Reprofitu což mě moc mrzí.Znala mě a už věděla co a jak.Určitě pokud se mi tam nepodaří půjde za mojí mudr.
@martinasip Nasadila jsem ten drmek...a vypada to,ze funguje skvele...nevim zda teda testovat jeste dal nebo brat ze ovu opravdu byla o tyden driv...chodis nekam???
@lucifervlkova Nemyslet na to se proste neda!!!
@maice přesně tak
ahoj holky, tak dneska u dr se v děloze ukázal krásný kulatý polyp ☹ tak v lednu jdu na hysteroskopii do pronatalu a rovnou se mi podívají na průchodnost vejcovodů když už budu uspaná... aspoň něco, třeba se pak už konečně zadaří 🙂 teď budu mít od snažení dva měsíce minimálně prázdniny...
@lucifervlkova Kdyz si vzpomenu,ze jsem brala 15let antikoncepci,tak se musim smat!!! Teda trochu horce...
Holky všem moc gratulujuuuu😍 ať se miminkům daří 👏
@kristyn.g neboooj zůstávám tu taky do dalšího roku, ještě by tu pak bylo za chvilku prázdno 😂 teď mam toho tolik, že nemám čas nad ničím přemýšlet..ale drmek zobu poctivě
@mandarinka90 jé to jsem ráda že tu někdo bude ještě, mě se zdá že to tu nějak moc těhotní a já furt nic
@kristyn.g Moc držím pěsti ať je vše v pořádku.
@maice myslis k Dr? No to prave resim. Prestehovala sem se za partnerem na moravu. K dr sem jezdila na sk. Ale esi bych tam mela jezdit jak na klavir tak bych radsi do brna je to bliz enom nevim kam. Schytala sem v praci paradni chripku uz me boli cely clovek. Tak nevim esi se zadari kdyz su v takovem stavu 🤦🏼♀️😔
Rafinérská ne 🙂 čekám na konec sestinedeli a první MS
@krisatko tak v tom tajně doufám 🙏 to by bylo super, pak hned nasadím clostil a budu doufat
@lucifervlkova díky 🙂
Dobrý večer, nebojte taky tu s vami ještě budu, začínám spinit takze na vánoce najdu spíš ms nez dve čárky... no treba další rok uz vyjde...
@martinasip Ja chodila do CAR k apolinari v Praze a super ;)
@lucifervlkova Ja ji mam, dobiram pomalu druhou lahvicku, dalsi uz kupovat nebudu. V lednu se chystam k doktorovi a zacnem resit aktivne vsechna vysetreni.
@apple_tree Takže nepomohlo😔

@maice ja mam taky jednoho kluka, ale s novym partnerem se nam nedari. No ja uz mam 37 :o madreee...no tak parada na horach to bude super.