icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

martinasip
21. pro 2017

@maice ja mam taky jednoho kluka, ale s novym partnerem se nam nedari. No ja uz mam 37 :o madreee...no tak parada na horach to bude super.

lucifervlkova
21. pro 2017

@maice Mi se nedaří zapadnout mám za sebou pět IUI pokud se šestá nepovede na kterou sem byla v pondělí čeká mě KET.Každý mi říká,nemysli na to a povede se,ale bohužel to nejde😔.Mám to v hlavě a nedokážu vypnout.

rianka001
21. pro 2017

Já jsem sice měla Brno také blíž, ale po projednání s mým gynekologem jsem si vybrala IVF Olomouc. Nemůžu říct špatného slova. Doktoři na svém místě, přijemný personál i prostředí. Šla jsem tam už deprimovaná, ale p. dr. Soušková je úžasná. Vše vysvětlila a hlavně se usmívala. Odcházela jsem s velmi pozitivní náladou a také nadějí. První návštěva byla 14. 9. 2017 a dne 14. 12. 2017 jsem měla pozitivní TT.

lola88
21. pro 2017

@niki1107 než jsem začala drmek užívat, na ovu testech jsem nikdy neměla 2 stejně silné čárky, ta druhá byla vždy slabá, tak jsem si myslela, že nemám ovu. Pak jsem si ho koupila a od té doby na ovu testech vidím, kdy ovu je 😉 Tak asi to je díky drmku.

katmir
21. pro 2017

@maice na me to padlo taky. Vcera bych mela termin porodu. Vim,ze to takhle brat nemuzu,ale tak nejak jsem vzpomela. Jeste,ze jsem mela ovulku.

aklin
21. pro 2017

@lucifervlkova on je dobry eurofertil. Dochazela jsem k nim. Skvely pristup, skvely personal, pomuzou poradi. Jestli nam nepujde prirozene, znovu tam budu dochazet.

lucifervlkova
21. pro 2017

@aklin Právě moje mudr.teď odcházela do Reprofitu což mě moc mrzí.Znala mě a už věděla co a jak.Určitě pokud se mi tam nepodaří půjde za mojí mudr.

maice
21. pro 2017

@katmir To chapu...nam by vysel na cca 18.7 :( achjo...

maice
21. pro 2017

@martinasip Nasadila jsem ten drmek...a vypada to,ze funguje skvele...nevim zda teda testovat jeste dal nebo brat ze ovu opravdu byla o tyden driv...chodis nekam???

maice
21. pro 2017

@lucifervlkova Nemyslet na to se proste neda!!!

lucifervlkova
21. pro 2017

@maice přesně tak

tynka07
21. pro 2017

@pavlina30 a rohle je ale nejhlavnejsi ❤❤❤ ttak vam preji, at to co nejdele vydrzi!!!

kristyn.g
21. pro 2017

ahoj holky, tak dneska u dr se v děloze ukázal krásný kulatý polyp ☹ tak v lednu jdu na hysteroskopii do pronatalu a rovnou se mi podívají na průchodnost vejcovodů když už budu uspaná... aspoň něco, třeba se pak už konečně zadaří 🙂 teď budu mít od snažení dva měsíce minimálně prázdniny...

maice
21. pro 2017

@lucifervlkova Kdyz si vzpomenu,ze jsem brala 15let antikoncepci,tak se musim smat!!! Teda trochu horce...

pavlina30
21. pro 2017

@tynka07 Děkuji moc 🙂

tynka07
21. pro 2017

@pavlina30 😘

mandarinka90
21. pro 2017

Holky všem moc gratulujuuuu😍 ať se miminkům daří 👏
@kristyn.g neboooj zůstávám tu taky do dalšího roku, ještě by tu pak bylo za chvilku prázdno 😂 teď mam toho tolik, že nemám čas nad ničím přemýšlet..ale drmek zobu poctivě

kristyn.g
21. pro 2017

@mandarinka90 jé to jsem ráda že tu někdo bude ještě, mě se zdá že to tu nějak moc těhotní a já furt nic

lucifervlkova
21. pro 2017

@kristyn.g Moc držím pěsti ať je vše v pořádku.

krisatko
21. pro 2017

@kristyn.g aje :-/ to jsou teda zprávy. Ale tak snad budeš další případ co po takovém podobném zákroku hned "omylem" otěhotní.

arevb
21. pro 2017

@maice já taky v listopadu potratila, zatím se drzim, chci aby dcera měla pěkně vánoce, těším se až skončí rafinérská přijde první MS

martinasip
21. pro 2017

@maice myslis k Dr? No to prave resim. Prestehovala sem se za partnerem na moravu. K dr sem jezdila na sk. Ale esi bych tam mela jezdit jak na klavir tak bych radsi do brna je to bliz enom nevim kam. Schytala sem v praci paradni chripku uz me boli cely clovek. Tak nevim esi se zadari kdyz su v takovem stavu 🤦🏼‍♀️😔

arevb
21. pro 2017

Rafinérská ne 🙂 čekám na konec sestinedeli a první MS

kristyn.g
21. pro 2017

@krisatko tak v tom tajně doufám 🙏 to by bylo super, pak hned nasadím clostil a budu doufat

@lucifervlkova díky 🙂

darkwitch
21. pro 2017

Dobrý večer, nebojte taky tu s vami ještě budu, začínám spinit takze na vánoce najdu spíš ms nez dve čárky... no treba další rok uz vyjde...

lucifervlkova
22. pro 2017

Holky máte některá tuhle tinkturu?

maice
22. pro 2017

@arevb Ja chtela necekat a po 5 tydnech to zkusit (nedelali mi revizi),ale stejne jsme se nepotkali...uz aby to bylo :(

maice
22. pro 2017

@martinasip Ja chodila do CAR k apolinari v Praze a super ;)

apple_tree
22. pro 2017

@lucifervlkova Ja ji mam, dobiram pomalu druhou lahvicku, dalsi uz kupovat nebudu. V lednu se chystam k doktorovi a zacnem resit aktivne vsechna vysetreni.

lucifervlkova
22. pro 2017

@apple_tree Takže nepomohlo😔

Strana