Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lucifervlkova K otehotneni nepomohlo. Jinak cyklus jsem upravovat nepotrebovala. Ale to, ze to nepomohlo mne, jeste neznamena, ze to nemuze pomoci tobe ;)
@apple_tree Doufám,že pomůže.
Jinak všem čerstvým těhulkám moc gratuluju, to ani nemá cenu si zkoušet dělat test, jste to tento měsíc už vybraly 🙂
@pavlina30 Ahoj pavli ty jsi teda dobrej střelec čestvě po rozvodu se třema dětma se ani né po tříměsíční známosti snažíte o mimi?! A po 4 měsících žádost o ruku, jako držím pěsti,aby to byla pohádka se šťastným koncem,ale asi bych byla opatrná a počkala až opadna prvotní zamilovanost a růžové brýle.
A poslední zpráva, všem přeju krásné Vánoce a šťastný nový rok, prostě nám co to letos nevyšlo to výjde určitě příští rok...na nejlepší věci se holt musí počkat 🙂
@arevb ano I me kolegyni se podarilo hned
Holky,krasne Vanoce,uzijte si je,a at se nam v pristim roce splni vsechna nase prani.
P.s.u me je to nejake divne. Super ovu test+dalsi priznaky,ale teplota je porad dole 😢
@martinasip Juu, moc gratuluju 🙂 To by se mi taky libilo, kdyz uz ty dve carky porad nevychazi. Ale ja se zjevne nedockam ani tohoto :D
@apple_tree dekuju. Ale dockas Ja sem taky necekala.. uz zmirena, ze nic.. sak jo milijem sa a to je nejdulezitejsi. Snad I ty dve carky dojdu..
@martinasip to je romantika. Moc gratuluji. Je moc krasny.
@tynka07 20.12.byl moc a moc pozitivni. Dnes se trochu zvedla.
@kockakacka gratuluju!
@kockakacka Gratulace
@kockakacka boží načasování 🎄🎁
@maice tak myslíš,že tablety lepší?Četla sem,že se nesmí brát v těhotenství a po IUI může?
@kockakacka gratulujuuuu, budete mít vánočního skřítka 🙂
@lucifervlkova Ja zas cetla ze zvysuji hladinu progesreronu,tudiz naponahaji rustu sliznice a tudiz tehu podpori.... nebala bych se toho...oni v pribal. letaku ti nedoporuci ani caj :D
@maice Nedoporučuje se v těhotenství.Špatně sem se vyjádřila.Takže když sem po IUI nemělo by to vadit že?

@lucifervlkova Tu jsem zkousela a nic,ted mam ty tablety a super! Uprava cyklu hned prvni pokus!