icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
21. pro 2017

@pavlina30 jeje 😂😂😂 ale tak proc ne ❤ kdyz se snazite o mimitko 🙂

lucifervlkova
21. pro 2017

@kristyn.g Tak to sem nebyla hodná ani já☺

darkwitch
21. pro 2017

@tynka07 děkuju, uvidime, doufam že by se mohlo konečně zadarit 🙂

darkwitch
21. pro 2017

@kristyn.g urcite si hodná byla, myslim ze rozdávání minimem o tom být hodná nebude a treba se miminko povede o vanocich

karin1712
21. pro 2017

@krisatko moc gratuluji. I na mě už se usmálo štěstí. Dnes jsem 6+6tt. Už máme i srdíčko. Teď už ro bude určo u obou dobrý. Hezké Vánoce

martinasip
21. pro 2017

Moc vam gratuluju holky. Uzivali ste drmek? kde ho kupit?

kristyn.g
21. pro 2017

@darkwitch doufám že bude příští rok uspěšnější ☹

@lucifervlkova tak snad v příštím roce..

maice
21. pro 2017

@martinasip Mne ted posunul ovulaci z 27 dc na 19...kupovala jsem v benu lekarne,ale nejprve objednej ;)

lucifervlkova
21. pro 2017

Holky když sem v pondělí,dostala injekci pregnylu 10000 jednotek,kdy nastane ovu?36 hod.po?

maice
21. pro 2017

Holky,na me padl takovy nejaky vanocni smutek...o miminko jsme v listopadu prisli, ted jsme pokus pro..., ta beznadej,ze to uz nepujde ;( Nemohu se nejak naladit do pohody a oslav...a nejhorsi je,ze ten pocit nikdo v okoli nechape :(

rianka001
21. pro 2017

@lucifervlkova Ovu dochází do 36 hodin. Já jsem neměla Pregnyl, ale Ovitrell. V pátek večer jsem pichla, v sobotu, v nedeli ráno a večer snažení. Teď začínám 6tt. 😎

martinasip
21. pro 2017

@maice vazne? ja sem tem mela 14 dc a minuly mesic 13 dc mmm tak nevim esi kupit

martinasip
21. pro 2017

@maice nezoufej..taky sem uz byla zoufala...ale toto nam nepomuze...musime myslet pozitivne a nejlepsi nemyslet...ja vim...lehko se to rika..snazim se nemyslet, ale prece myslim...skus vypnut a uzite si svatky a pohodu..;)

maice
21. pro 2017

@martinasip Nejvic mě stve, že tento měsíc nemam ani na co čekat :( Ovu jsem sice namerila předevčírem, ale ted dlooouhý měsic (nebo dva) čekání, než přijde další, navíc už mám jen funkcni jednu stranu, takže taky naprd :(

martinasip
21. pro 2017

@maice to cekani znam je to strasne.. taky furt cekam a furt nic..ale rekla sem si ze si vanoce uzijem a nebudu se stresovat..co ma prijit prijde...i jedna strana muze udelat zazraky..mne taky pracuje vic jedna strana...kolik ti je let? klidne napis i do spravy

maice
21. pro 2017

@martinasip V unoru 33, mně taky fungovala lépe pravá strana...a tu mi taky vzali. Mozek je rozumný, ale hlava si nějak nedá poručit, asi je to stále příliš čerstvé...

martinasip
21. pro 2017

@maice no ty jo tobe je hej...to ja uz su asi aj stara :D ja vim...ale skus sa nastelovat taky k tomu speju ;)

lucifervlkova
21. pro 2017

@rianka001 Tak moc gratuluju.Já dostala injekci v pondělí za dvě hodiny IUI a včera snažení nebo přítel v úterý nebyl po ruce.To asi není dobré že?

lucifervlkova
21. pro 2017

@maice Já tě chápu.Zažila sem to taky a dobře vím,o čem mluvíš.Každý říká,ať myslíš pozitivně,ale ono to opravdu nejde každý si může říkat co chce.Znám to.

rianka001
21. pro 2017

@lucifervlkova Nic není ztraceno. IUI je velmi slibné, tak proč by to nemělo vyjít 😉. Držím pěstí a hodně štěstí!

lucifervlkova
21. pro 2017

@rianka001 Byla sem teďkom po šesté tak nevím,jestli to vyjde,ale byla by sem moooc šťastná.Pokud nevyjde v lednu KET

martinasip
21. pro 2017

@lucifervlkova kam chodite k dr. holky?

niki1107
21. pro 2017

Holky, mohly byste mi napsat konkretni pozitivní ucinky drmku? Beru ho zatim cca 14 dni, na netu jsem si o nem samozrejme cetla, ale zajimaji me osobni zkusenosti. Moc dekuju, gratulace vsem tehulkam a krasne Vanoce 😍

lucifervlkova
21. pro 2017

@martinasip Jezdím do Ostravy do Gyncentra

martinasip
21. pro 2017

@lucifervlkova dik. ja mam bliz Brno. Dostehovala sem se za pritelem na Moravu. Ale k dr, furt jezdim na SK. No ale kdyz budem resit veci kolem toho, ze se nam nedari tak na "klavir" bych asi do Brna co je bliz. Ale nevim teda kam.

lucifervlkova
21. pro 2017

@martinasip Tak co vím já,v Brně je Reprofit jako v Ostravě a vím,že sem četla na něj chválu,ale určitě tam.toho bude víc

martinasip
21. pro 2017

@lucifervlkova jo musim pogooglit

maice
21. pro 2017

@lucifervlkova Presne,proste se to neda “vypnout”!!!

pavlina30
21. pro 2017

@tynka07 je to sice po krátké době,ale já konečně našla muže svých snů.Moje děti přijal jako vlastní sám má syna z předchozího vztahu,uvaří,uklidí,o děti se postará.Do hospody nechodí.Od ex jsem slíchávala jen nadávky a na vše jsem byla sama on byl raději s kamarády.Teď opravdu vidím ten rozdíl že to jde i jinak jen to chtělo toho pravého 😉❤ Ano snažíme a doufám že se zadaří brzo měla jsem teď nějaké problémy tak to snad už bude dobré

maice
21. pro 2017

@martinasip Stara snad jeste nejsem...a hlavne uz mam dva krasne a zdrave kluky doma!!! Jsou to zlaticka a nemit je,tak uz me to asi polozilo...Jedeme po Vanocich na hory,tak snad to rychle utece ;)

Strana