icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

maice
22. pro 2017

@lucifervlkova Tu jsem zkousela a nic,ted mam ty tablety a super! Uprava cyklu hned prvni pokus!

apple_tree
22. pro 2017

@lucifervlkova K otehotneni nepomohlo. Jinak cyklus jsem upravovat nepotrebovala. Ale to, ze to nepomohlo mne, jeste neznamena, ze to nemuze pomoci tobe ;)

lucifervlkova
22. pro 2017

@apple_tree Doufám,že pomůže.

cert..ova
22. pro 2017

Ahoj holky, tak posilam jeste jeden testik

bajunka
22. pro 2017

@maice tělo si s tím poradí, při odebraném vejcovodu klesá plodnost "jen" na cca 70%, já jsem taky otěhotněla, když jsem měla ovulaci na straně kde mi chybí vejcovod 🙂 a mně tedy doktor dovolil snažení po první normální MS.

bajunka
22. pro 2017

Jinak všem čerstvým těhulkám moc gratuluju, to ani nemá cenu si zkoušet dělat test, jste to tento měsíc už vybraly 🙂

bajunka
22. pro 2017

@pavlina30 Ahoj pavli ty jsi teda dobrej střelec čestvě po rozvodu se třema dětma se ani né po tříměsíční známosti snažíte o mimi?! A po 4 měsících žádost o ruku, jako držím pěsti,aby to byla pohádka se šťastným koncem,ale asi bych byla opatrná a počkala až opadna prvotní zamilovanost a růžové brýle.

bajunka
22. pro 2017

@tynka07 budu nedočkavě čekat na 8.1. a doufám, že dostaneš dobré zprávy. ať se kulihráškům v bříšku líbí a daří...

sticker
bajunka
22. pro 2017

A poslední zpráva, všem přeju krásné Vánoce a šťastný nový rok, prostě nám co to letos nevyšlo to výjde určitě příští rok...na nejlepší věci se holt musí počkat 🙂

fanunka
22. pro 2017

@cert..ova kolikaty den po ovulce jsi?

arevb
22. pro 2017

@maice taky jsem bez revize. A kdy Ti přišla MS? Chtěla bych aby jedna proběhla. A hurá na to. Říká se, že po potratu jak kdyz pohnojis....Tak uvidíme

maice
22. pro 2017

@arevb Mne prisla hned po tydnu od operace...jenze dalsi prvni pokus jsme pro :(

maice
22. pro 2017

@bajunka Prvni ms jsem mela hned tyden po operaci...jenze tento prosincovy pokus jsme prosvihli :(

tynka07
22. pro 2017

@bajunka Moc moc moc dekuju a urcite dam vedet. Sama jsem moc zvedava, jak se tam ma (maji 💕)
Urcite se ozvu.
A uvidis, vam se taky brzy znovu zavede 🙂 a urcite brzy 🙏😘😘😘

cert..ova
22. pro 2017

@fanunka to nevim, nezkoumala jsem ovulku

martinasip
22. pro 2017

@arevb ano I me kolegyni se podarilo hned

katmir
22. pro 2017

Holky,krasne Vanoce,uzijte si je,a at se nam v pristim roce splni vsechna nase prani.

P.s.u me je to nejake divne. Super ovu test+dalsi priznaky,ale teplota je porad dole 😢

tynka07
23. pro 2017

@katmir a kdy ti vysel OT+?? Do dvou dnu by mela byt ovu :/, ale neboj, ona se zvedne ❤

martinasip
23. pro 2017

Holky taky nemam este dve carky, ale zas inaci prekvapeni. Po snidane do postele prislo toto. Krasne Vanoce a svatky hlavne hodne zdravicka a pohody! Asi vsecko dojde kdy to nejmene cekame!

apple_tree
23. pro 2017

@martinasip Juu, moc gratuluju 🙂 To by se mi taky libilo, kdyz uz ty dve carky porad nevychazi. Ale ja se zjevne nedockam ani tohoto :D

martinasip
23. pro 2017

@apple_tree dekuju. Ale dockas Ja sem taky necekala.. uz zmirena, ze nic.. sak jo milijem sa a to je nejdulezitejsi. Snad I ty dve carky dojdu..

katmir
23. pro 2017

@martinasip to je romantika. Moc gratuluji. Je moc krasny.

@tynka07 20.12.byl moc a moc pozitivni. Dnes se trochu zvedla.

kockakacka
23. pro 2017

Dnes den ms 🙂

martinasip
23. pro 2017

@kockakacka gratuluju!

lucifervlkova
23. pro 2017

@kockakacka Gratulace

volfici
23. pro 2017

@kockakacka boží načasování 🎄🎁

lucifervlkova
23. pro 2017

@maice tak myslíš,že tablety lepší?Četla sem,že se nesmí brát v těhotenství a po IUI může?

mandarinka90
23. pro 2017

@kockakacka gratulujuuuu, budete mít vánočního skřítka 🙂

maice
23. pro 2017

@lucifervlkova Ja zas cetla ze zvysuji hladinu progesreronu,tudiz naponahaji rustu sliznice a tudiz tehu podpori.... nebala bych se toho...oni v pribal. letaku ti nedoporuci ani caj :D

lucifervlkova
23. pro 2017

@maice Nedoporučuje se v těhotenství.Špatně sem se vyjádřila.Takže když sem po IUI nemělo by to vadit že?

Strana