icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

darkwitch
23. pro 2017

Všem vám přeji šťastné a veselé a v dalším roce nan to snažení snad uz vyjde...

katkas75
23. pro 2017

Holky,po delší době vas zdravím! U mě nic k chlubeni... Zrovna konci MS. Gratuluji všem novým maminkám i snoubenkam😀 stihla jsem přečíst jen něco.
A nám ostatním - holky vydržíme 😉 ženská vydrží víc než myslí 🍀💕 pěkně Vánoce 😘

maice
23. pro 2017

@lucifervlkova Ja myslim,ze v pohode ;)

anetka9
23. pro 2017

@tynka07 Ahojda, mam dotazek🙂 Jak dlouho pred ovu se vyskytuje skoro plodnej a pak plodnej hlen? Ja mam totiz skoro plodnej hlen uz takhle od zacatku cyklu (je skoro pruhlednej a tahlej, ale jeste to neni presne ono) par dni, pak to prestane, mam uplne jinej, bud zadnej nebo spis bilej a hutsi, ale ovulaci mam treba az 16 dc, tak sem z toho cela zmatena...ale mam pocit, ze se mi to deje vic cyklu takhle blbe..:/ preci to nemuze bejt takhle rozhazeny, hlen 7,8 dc a ovulace 16 dc

A vsem preju krasny svatky!🙂

tynka07
23. pro 2017

@katmir takhle poloblbej jsem mela, jdyz sem otehotnila ❤❤ drzim palecky

tynka07
23. pro 2017

@anetka9 ahojky 🙂 nejplodnejsi hlen je ciry a straaaaaasne dlouhy.
Spravne by to melo jit:
MS, sucho, slabsi bily, husty bily, vodnaty bily + ten super taznej (to je fakt vrchol) a pak treba uz jen zase ten husty bily ci ridsi bily. Ale kdy to ma byt to ti nereknu. To mame kazda jinak. Ja plodnej + superplodnej mela fakt den pred a v den ovu. Tak mi sepis jak ti to jde 😇😉

maice
23. pro 2017

@anetka9 Zkus okolo ovu grepovy dzus,podporuje tvorbu bilkoveho hlenu...

anetka9
23. pro 2017

@tynka07 no tak to sem asi nejakej úkaz:D ja mam ms (dva dny, pak cca den dva spineni..), ted hned 5 dc vodnaten taznej cca na dva cm a faaaakt hodne az si manzel stezoval:D a dneska 6dc a vodnatej, taznost nevim a min...ale ve ct sem byla u doktora a ten teda vibec nerikal, ze by mela byt v blizky dobe, ze reaguju na clostik( ted ho beru od 2dc) a ze bude zprava ale ze kontrolni ultrazvuk bych prej potrebovala az 13,14 dc..tak jako nechapu:D

anetka9
23. pro 2017

@maice asi to bude chtit vymackat grep spis nez koupit nejakej dzusik ze?:D

bajunka
23. pro 2017

@anetka9 mne si zvali uz od 10 dc cyklu,aby se to neprosvihlo a to jsem clostik brala az od 3 dne cyklu

anetka9
23. pro 2017

@bajunka noooo ja minuly cyklus brala clostik taky od 2dc a 9dc sem byla na ultrazvuku a folikuly jen 13 mm a pak sem byla 14 dc a to meli 19mm a 17mm..takze pocital s tim, ze ted to bude podobny..mne rostou nejak pomalu

tynka07
24. pro 2017

@anetka9 hele, to ze rostou pomalu vubec nevasi, hlavne ze rostou a s tim hlenem, no ... 😂😂
Jako ono je to asi jedno,... ale je dost dulezitej ten hlen pro spermie. Diky nemu preziji tve Ph v pochve.

A jen me napadlo. Tim ze mas tak strasne kratkou MS, nemas nizkou sliznici?? Coz by byl taky prpblem?, Teda az pri uchyceni vajicka. Nevim teda jestli velijost ma neco docineni s mnozstvim menstruaxni krve, le taky by mohlo :/

bajunka
24. pro 2017

@anetka9 mne rostou taky takhle pomalu 🙂...no at te n pristi rok plodny 🙂

maice
24. pro 2017

@anetka9 Ja kupuji v krame, s ci nevyssim procentem ovocneho podilu a s duzninou (pritoze mi ti chutna :D)

fanunka
24. pro 2017

@tynka07 prosim prosim :( vubec se neorientuju co muzu nebo nemuzu jist a pit :( miluju zazvorovy a matovy caj a segra rikala ze muzu jen tehotenske jine ne a vcera jsem si dokonce udelala jeden salek kontryhelovyho a ten pry taky nesmim ja jsem zoufala :( vsechno spatne :(

katmir
24. pro 2017

@fanunka zazvorovy muzes,je vhodny i pri tehu nevolnostem. Matu a salvej ne v tehu a ani pri kojeni. Kontryhel nevim.

bajunka
24. pro 2017

@fanunka rid se instinktem a jednoduse vseho s mirou,ted se ma tebe budou sypat same zarucene rady co jist a co ne,a bude hur az tibudou rikat jak se mas starat o mimco... 🙂,jedine cemu bych se vyhybala.jsou syrova masa,syrove vejce a nejake druhy sýrů(ale ja obcas zhresila),a ze si das jednou za cas matovy nebo nejaky jiny caj je v pohode...🙂

fanunka
24. pro 2017

@katmir
@bajunka dekuji taky si myslim ze kdyz cajuju jen rano max 2 salky tak nicemu neublizim

anetka9
24. pro 2017

@tynka07 taky si rikam, ze aspon rostou:D vim, ze ne dulezity pro spermie, proto me to rozciluje, jinak by mi bylo sumak, kdy mam jakej hlen:D tak jedine mame doma conceive gel tak ten..jenze toho taky nemame neomezeny mnozstvi a je tezky vychytata spravnou chvili na pouziti:/
A ja zas tak kratky cykly nemam:( mam pokazdy jinak, protoze ovulace je pokazdy jinak a v prumeru 32 dni..ale LF mam vzdy 12 dni..teda krome minulyho cyklu, to bylo biochemicke:(( a to si prave myslim, ze bylo sliznici, protoze to byl jedinej cyklus, kdy sem vynechala drmek a kontryhel a mela jen ten clostik..:/ pri 19 a 17mm folikulu jsem ji mela 6,7mm..:/ ne nejhorsi ale ani ne nejlepsi no:/

anetka9
24. pro 2017

@fanunka ahojda, oni nektery bylinky se zakazuji, protoze vyvolavaji stahy delohy, tak aby nedoslo k potratu (viz kontryhel, proto se pije jen do ovulace). Zkus se kouknout na net, co je kde o nich napsany🙂 ale nechci te strasit, urcite jsou maminy, ktery si je daji a v pohode🙂 joo a malinik se doporucuje prave az pred porodem, aby ho usnadnil🙂

bajunka
24. pro 2017

@anetka9 I orgasmus vyvolava stahy delohy,😀pokud se miminko vyviji spravne nemelo by mu to nijak ublizit,ale jak jsem psala vseho s mirou...kdyz bude pit ovocne a jednou za cas si da svuj oblibeny bylinkovy nic se nestane...

anetka9
24. pro 2017

@bajunka To vím no:D taky sem na to hledala různý názory a našla příspěvky holek, co po sexu potratily no..:( ale chápu, takhle by těhotná nesměla nic:D🙂 Takže určitě souhlasím🙂

kristyn.g
24. pro 2017

@bajunka
@anetka9 a co když je tech orgasmu víc po sobe? Nemůže to být problém?

tynka07
24. pro 2017

@fanunka hele to pití (mimo alkohol) takhle neřeším :/ Já piju stejně jen vodu, když mne chytne chuť tak fantu, max džus. Ale třeba zázvor jsem si taky dělala. Mne chytla nějaká rýma, tak asi 5 dní jsem byla o záz.čaji s citronem a medem.
Ale na jídlo si dávám bacha. Nic syrového (maso, vajíčka, sushi :( ), žádné plísně (salámy, sýry), a neměli by se i uzeniny, ale to už jako neberu za důležité, ty by se neměli ani normálně :D
Najeď na googlu ve vyhledávači a tam se ti vypíše seznam co jo a ne a je na tobě, pro co se rozhodneš. Já se snažím těm nejhorším vyhýbat no. A.e mám to hodně tím, že u první sem na to kašlala a furt přikláním k tomu, že díky tomu byla tak často nemocná a i ty alergie co má. Takže na toto těhu jdu jinak 🙂

fanunka
24. pro 2017

@tynka07 ja to neprehanim jak rikam rano chci neco tepleho do zaludku a do civilizace se dostanu az po silvestru takze aspon rano musim neco pit a uzeniny .... co bych asi tak snidala kdybych nesmela ani sunku :(

tynka07
24. pro 2017

@fanunka to nevim, jak to maji myslene oni. Taky mi prijde, ze nektere veci proste prehaneji :/
Taky sem ze zacatku jedla vitouse se syrem a sunkou. Ted se teda k uzeninam nemuzu ani priblizit 😂😂
A snidam jogurt nebo nic

fanunka
24. pro 2017

@tynka07 ja tedy mam chute uplne stejny spis bych rekla ze jim min nez pred otehotnenim a snidat musim jinak mam strasny krece v zaludku takze ja nez vstanu z pelechu musim neco zakousnout

lucy0511
25. pro 2017

Ahoj děvčata už sem tu dlouho nebyla ale poočku vás pořád sleduju a dneska mi to už nedá a musím vám taky ukázat svůj graf a opravdu nevím co si o něm mám myslet. Podle folikulometrie a kupodivu i mému pocitu sem ovulaci měla 13.12. a dnes nebo v nejbližších dnech by měla dorazit ms což ještě do včerejška potvrzovala i BT ale dnes překvapení BT šla nahuru a přitom sem začala špinit tak nevím jestli si že mě to moje tělo nedělá zas srandu 🙂 🙂 🙂

maice
25. pro 2017

@lucy0511 A nebyla vcera nejaka sklenka alkoholu? 😜😃

lucy0511
25. pro 2017

@maice nebyla ta byla 22 a ne jedna a po ty přišel pokles 😀

Strana