Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahojte holky.. Chtěla bych se s vama poradit.. Holky prosím vás.. 17.11 jsem posledně menstruovala, mám už 11 dní zpoždění, snažíme se o mimco jenom teď nevím jestli jsem tehu nebo ne.. dělala sem si před 2 tydni test a další minulý týden ve středu a oba vyšli negativní.. Nevím čím to je že mám zpoždění.. Četla jsem že to může být stresem ale moc ten stres nemám další že nějaká nemoc nebo podobně.. 20.11 sem mnela operaci přepážky nosu dostala sem pak antibiotika které sem před 10dnami dobrala.. nevím jestli to náhodou nebude těma praskama.. Když mi vysli testy negativní tak může se stát že jsem těhotná ?? K doktorovi jdu až ve středu ale jsem tak nedočkava.. Spíš se bojimtoho že mi řekne že tehu nejsem ale že to je něco jiného .. může to být i cysta ? Prosím Vás holky poraďte mi.. moc moc moc Vám děkuji
Já nechci zkoušet testy chci být překvapená od Doktor a ale jsem nedockava .. slíbil a jsem před 2 tydni pri pohlavním styku a pak v den menstruace asi tak jedna kapka víc nic .. myslíte že můžu až? Ovukavu jsem mnela datum nevím ale vím že to byla sobota ale v neděli už po ovulaci sme měli pohlavní styk a pak v úterý.. možné to je protože po ovulaci je ještě střední ovulace 😂😂 ale bojím se toho že mi doktor řekne že nejsem.. snad vyjde pozitivny..
@tynka07 neresim nic, tuto fazi snazeni uz mam neúspěšně za sebou, jsem pak myslela jen na měření a těhotenství a přestal me bavit sex, tak se k tomu uz nechci vracet i když to bylo pri snažení o prvni a mozna by to ted melo jiny vyznam... přemýšlím ze zkusim ten drmek, když vsem tak zabírá... tenhle cyklus tedy ne, to jsem se rozhodla pro povánoční detox s omezenim cukru...
@lucy0511 presne tak sem to mela a dalsi den uz sla jen nahoru 🍀🍀🍀 budu na tebe myslet, at nic nedorazi ❤
@darkwitch chapu odpor k tomu. Jen proste VIM, ze bez tohodle bych treba tehu jeste nebyla. Tak rada jako zkousku doporucuju. Jnes se mi zhnusil jen jeden cyklus, ten dalsi sem to brala jinak 🙂
Ale naprosto tohle chapu. A ten drmek urcite zkus!! 🙂
Jee a detox, taky by se hodil 🙂
@anetka9 to znamená, ze mas zadaný jiny cas měření 🙂
@kockakacka tak to mám no:D nehrotím to...to sem zvědavá, jakej vezme čas jako správnej...:D

@maice já teda moc nepočítám s tím že by to vyšlo jen mě štve že si ze mě to moje tělo dělá takovou srandu 😕😔