icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
25. pro 2017

@maice já teda moc nepočítám s tím že by to vyšlo jen mě štve že si ze mě to moje tělo dělá takovou srandu 😕😔

tynka07
25. pro 2017

@lucy0511 tak pokud to nemas po nejaky chlastacce, tak bych tipla 24.uhnizdeni a zitra rano zkus tt ❤

da_ju_nka
25. pro 2017

Ahojte holky.. Chtěla bych se s vama poradit.. Holky prosím vás.. 17.11 jsem posledně menstruovala, mám už 11 dní zpoždění, snažíme se o mimco jenom teď nevím jestli jsem tehu nebo ne.. dělala sem si před 2 tydni test a další minulý týden ve středu a oba vyšli negativní.. Nevím čím to je že mám zpoždění.. Četla jsem že to může být stresem ale moc ten stres nemám další že nějaká nemoc nebo podobně.. 20.11 sem mnela operaci přepážky nosu dostala sem pak antibiotika které sem před 10dnami dobrala.. nevím jestli to náhodou nebude těma praskama.. Když mi vysli testy negativní tak může se stát že jsem těhotná ?? K doktorovi jdu až ve středu ale jsem tak nedočkava.. Spíš se bojimtoho že mi řekne že tehu nejsem ale že to je něco jiného .. může to být i cysta ? Prosím Vás holky poraďte mi.. moc moc moc Vám děkuji

verka1984
25. pro 2017

@da_ju_nka ahoj ✋ zkus udělat test znovu.. já měla poslední menstruaci 15.11. a test mi to ukázal už 12.12. ale záleží kdy jsi měla ovulaci.... Držím palečky. 😉

lucy0511
25. pro 2017

@tynka07 no mám pocit že z toho noc nebude špiním úplně stejně jako před ms 😒

maice
25. pro 2017

@lucy0511 Zkus rano testik a uvidis

lucy0511
25. pro 2017

@maice
@tynka07
Asi ráno zkusím ale mám pocit že bude negativní 😒

maice
25. pro 2017

@lucy0511 Ja myslm,ze muzes byt maximalne prijemne prekvapena 🤩

lucy0511
25. pro 2017

@maice obávám se že nee mám pocit že se mi zitra rozjede ms 😖

da_ju_nka
25. pro 2017

Já nechci zkoušet testy chci být překvapená od Doktor a ale jsem nedockava .. slíbil a jsem před 2 tydni pri pohlavním styku a pak v den menstruace asi tak jedna kapka víc nic .. myslíte že můžu až? Ovukavu jsem mnela datum nevím ale vím že to byla sobota ale v neděli už po ovulaci sme měli pohlavní styk a pak v úterý.. možné to je protože po ovulaci je ještě střední ovulace 😂😂 ale bojím se toho že mi doktor řekne že nejsem.. snad vyjde pozitivny..

tynka07
25. pro 2017

@lucy0511 :( uvidis, taky jsem mela ty pocity ze se rozjede a presne v den kdy mela byt MS byl TT+ 🙂

darkwitch
25. pro 2017

@tynka07 tak hlásím, že Ježíšek donesl jen ms, na dvě čárky si tedy budu muset ještě počkat, jestli se tedy dočkám...

ale dneska jsem si chovala miminko, šestitýdenního synovce, no je rozkošnej :D

lucy0511
25. pro 2017

@tynka07 no sem zvedavá ale asi s testem počkám do konce týdne

tynka07
26. pro 2017

@darkwitch :/ ale porad dobre vedet, ze MS prichazi a funguje to u tebe jak ma.
Uz si presne nepamatuju kdo co 😂 takze se ptam, pouzivas nejake bylinky(prasky), meris BT atd atd???
Chte nechte pomaha to 🙂

tynka07
26. pro 2017

@lucy0511 jaany 🙂 a kdy ma dorazit MS??

lucy0511
26. pro 2017

@tynka07 ta měla začít včera ale asi se to dneška rozjede ale asi sem fakt exot až do konce 😀 😀 😀

darkwitch
26. pro 2017

@tynka07 neresim nic, tuto fazi snazeni uz mam neúspěšně za sebou, jsem pak myslela jen na měření a těhotenství a přestal me bavit sex, tak se k tomu uz nechci vracet i když to bylo pri snažení o prvni a mozna by to ted melo jiny vyznam... přemýšlím ze zkusim ten drmek, když vsem tak zabírá... tenhle cyklus tedy ne, to jsem se rozhodla pro povánoční detox s omezenim cukru...

tynka07
26. pro 2017

@lucy0511 presne tak sem to mela a dalsi den uz sla jen nahoru 🍀🍀🍀 budu na tebe myslet, at nic nedorazi ❤
@darkwitch chapu odpor k tomu. Jen proste VIM, ze bez tohodle bych treba tehu jeste nebyla. Tak rada jako zkousku doporucuju. Jnes se mi zhnusil jen jeden cyklus, ten dalsi sem to brala jinak 🙂
Ale naprosto tohle chapu. A ten drmek urcite zkus!! 🙂
Jee a detox, taky by se hodil 🙂

anetka9
26. pro 2017

@tynka07 Prosím, používala si Fertilityfriend nebo jak to je?🙂 Jeslti jo, nevíš, co znamená, když některý kolečka u tý teploty jsou vybarvený a některý ne?:/ angličtina ve vysvětlivkách mi moc nejde...:D:D

karolly
26. pro 2017

@anetka9 Teď nevím přesně ale m

karolly
26. pro 2017

@anetka9 Promiň.... Jistá si nejsem na 100%, ale myslím, že nevybarvené znamená, že teplota je měřená, respektive zadávaná mimo obvyklou dobu.

darkwitch
26. pro 2017

@tynka07 ale vy ste se snažili chvilku, my uz se snazime vic jak tri roky... tam uz jasne trefili co se dalo 🙂

anetka9
26. pro 2017

@karolly Ahaaaa..to asi možný je...🙂 a nevíš jaký cca rozpětí to bere? nebo na minuty přesně?🙂

kockakacka
26. pro 2017

@anetka9 to znamená, ze mas zadaný jiny cas měření 🙂

anetka9
26. pro 2017

@kockakacka tak to mám no:D nehrotím to...to sem zvědavá, jakej vezme čas jako správnej...:D

tynka07
26. pro 2017

@anetka9 nn nepouzivala. Mam ovuview, takze asi nepomuzu :D
@darkwitch jo, to jo a u dr vse v poradku?? :(

darkwitch
26. pro 2017

@tynka07 nam i první trvala 4 a pul roku a tam jsme všechna vyšetření absolvovali a vse bylo v pořádku, a třetí ivf nedopadli, ted uz by nás rovnou hnali na ivf a to manžel nechce,takze znovu neřekne neresime, ale hormonální profil mam v pořádku ten jsem si nechala udělat 🙂

tynka07
26. pro 2017

@darkwitch jo jasny a chlap spermio?? Jinak taky si myslim, ze pokid je vse v poradku, tak IVF je zbytecny a jit to proste nejak musi

karolly
26. pro 2017

@anetka9 Je možné, aby to bralo rozdíl víc jak půl hodiny? 🙂

anetka9
26. pro 2017

@karolly Nooo teď jsem se na to koukala a ty první kolečka mám prázdný a časy byly 10:20, 10:15, 8:00 a ted mám tři plný - 9:30, 9:30, 10:05...tak nevím:/:D

Strana