icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

darkwitch
26. pro 2017

@tynka07 to jsme teď znovu neresili, s tím ze stejne na ivf nechce... predtim ho měl v pořádku... navíc jsem měla nějaka biochemicka těhotenství, takze problém ve spermiu spíš nebude

karolly
26. pro 2017

@anetka9 Tak je možné, že to bere hodinu +- po deváté. Jako 100% se těm prázdným kolečkům nelíbí časy, ale jaká je tam tolerance... 😀 Ví bůh no...

anetka9
26. pro 2017

@karolly Dobře:D🙂 Děkuju za info🙂

karolly
26. pro 2017

@anetka9 No moc jsem neporadila 🙂

anetka9
26. pro 2017

@karolly To nejdůležitější jo - to co to znamená🙂

krisatko
26. pro 2017

@anetka9 já tam ty hodnoty zadávala třeba i večer i když jsem měřila ráno....

anetka9
26. pro 2017

@krisatko já měřím prostě až se probudím a moc neřeším, jeslti jednou to je v osm nebo v deset..nechce se mi kvůli tomu si vyloženě nařizovat budík🙂 takže asi proto no...hlavně že to dělá jaktakš graf:D

eillie
26. pro 2017

Ahoj holky, berete nějaká clostilbegyt?
Mám par otázek a chtěla bych poprosit
o vaše zkušenosti. Chtěla bych srovnání..
- kolik jste ho brali? A jak vam po něm bylo?
- chodili jste na ultrazvuk, kolik mm jste měli sliznici a jak velké foliculy?
- jaký DC jste měli ovu?

kristyn.g
26. pro 2017

@eillie brala jsem 3-7 1 večer, v době ovulace + týden jsem měla nálady a bolelo mě břicho, ultrazvuk 11dc a ovu prý asi 12dc 2 folikuly 19mm, sliznice ok, kolik měla nevim

teď mám pauzu pak zas budu brát

eillie
26. pro 2017

@kristyn.g děkuju za zprávu.
U mě ovu právě vůbec neprobíhá.
Mam první měsíc 1-0-0. 5-9dc , 12dc byl ultrazvuk a folicul žádný dominantní sliznice 5mm. Prý tento měsíc nic nebude a příští mám přidat tabletu. Ale už po jedné mi je zle, náladová, přecitlivělá, motání hlavy 2x taková zabrat, že jsem se neudržela na nohou a, špatně vidění. Mám dlouhé cykly, tak mě 12dc přišlo hrozně brzy, mám si dělat ovu testy, tak mě zajímá zda někomu také folicul nedorostl až později třeba kolem 20dc+.

kristyn.g
26. pro 2017

@eillie ja jsem četla že dorostl i později... uvidíš, ale je to divný ☹ to mi je líto ty vedlejší učinky, to je fakt blbé, to se divím že ti i tak zvýšil tu dávku ale asi potřebuješ víc. Mě přijde zvláštní že někdo bere od pátého a někdo od třetího dne...

tynka07
27. pro 2017

@anetka9 bože můj :D strašná závist vstávat v takový to čas :D to už přes 4 roky neznám :D

tynka07
27. pro 2017

@darkwitch jasný, ale víš jak to je. Za tu dobu se změní hodně a právě může i tohle. Nechci a nebudu strašit, ale že i ta možnost tu je.
Tak uvidíte, se tady postavte do fronty a nějaké se pro vás uvolní, uvidíš 🙂 Hold šťastný rok 2018 padne vám 🙂

pavlina30
27. pro 2017

@bajunka Já vím že to vypadá divně,ale oproti bývalému je přítel opravdu jiný.Takový jakého jsem vždycky chtěla.Moje děti miluje jako vlastní,pomáhá mi s nimi,vaří,uklízí.Miluje mě.Bývalí mi jen nadával,hulil trávu a chodil si po kamarádech.Takže rozdíl vidím a růžoví brýle opravdu nemám.🙂 A s miminkem jsme si řekli že buď to výjde nebo ne zatím mám takové problémy že opravdu nevím

rianka001
27. pro 2017

@eillie Já brala Clostil 3x. Na kžadé kontrole mi dr. řekla, že sliznice roste, nejdříve 7 mm, pak 8 mm a nakonec 9mm. Dr. říkala, že už od těch 7 mm je možné počít. Folikl jsem měla vždy jen jeden a to 18 - 19 mm. 2x jsem vyfasovala Ovitrelle a napotřetí to klaplo. Já jsem tedy žádné vedlejší účinky nepociťovala a byla jsem v normálu. Brala jsem jej 1-0-1 v 3.-7. DC.

eillie
27. pro 2017

@rianka001 a všechny 3cykly ti ovu přišla v cca stejný DC? Mě ovu nechodí vůbec, tak ani netuším kdy by měla přijít a clostik by měl pomoct

katy48
27. pro 2017

@eillie ja brala clostil 2. - 6. DC a na utz jsem chodila az 14. - 15.DC taky jse ovu vubec nemela. Brala jsem 1-0-1 a nemela jsem zadne nežádoucí účinky. Sliznice kolem 7 - 8 mm jednou asi 12mm. Dvakrát mi byl také pichnut Ovittrele a potom jsem brala jeste utrogestan naposledy Duphaston a s tim se zadarilo.

rianka001
27. pro 2017

Myslím si, že poprvé nebyla a podruhé asi jo, ale propásli jsme to a napotřetí jsme si dali záležet a dopadlo to dobře. 🙂
Na kontrolím ultz jsem byla vždy 15DC a to bylo u mě akorát. Při třetím cyklu byla ovu určitě, protože asi 12 h po píchnutí injekce (vím, že ani injekce nemusí být důkaz opravdové ovu) mě tak strašně pichlo v podbříšku, že jsem se musela chytit muže za ruku. Bylo to opravdu silné. Milovali jsem se to ráno, pak na druhý den ráno a večer. Nechtěli jsme nic nechat náhodě. 😝

anetka9
27. pro 2017

@tynka07 no jeste uzivam, od ledna jdu do prace:D

tynka07
27. pro 2017

@anetka9 ty jo, tak užívej, dokud to jde :D
mne teď nechali do pátku doma, tak užívám konečně klídeček 🙂 jéééé 🙂 ale pak to zase začne :D

lucy0511
27. pro 2017

@tynka07 tak jo dneska se to taky rozjelo tak sem hodila rychlou trochu drsnější řeč s drahou polovičkou 🙂 🙂 🙂 a už mi došla trpělivost a nechám vyšetřit i jeho 🙂 🙂 🙂 a já se začnu misto clostrilbegitu krmit drmkem 🙂 🙂 🙂

tynka07
27. pro 2017

@lucy0511 ono je to lepší, víš co než se snažit bůh ví jak dlouho a pak přijít na to, že stačilo nechat vyšetřit a třeba pomoci jen nějakým doplňkem ... alespoň budete mít jistotu a fajn, že do toho chlap jde. A třeba zjistíte, že jste oba v pořádku a jen je špatné načasování 🙂
Jestli máš clostík předepsanej, tak se radši poraď s Dr. Zkušenosti s ním nemám, neznám to, ale jestli to máš z nějakého důvodu, tak si raději nech ten.
Myslím, že @kockakacka brala taky ten clostík, drmek nesměla k tomu a teď se ji podařilo, že??? 🙂
Tak či tak, držím palce,ať to s chlapem dopadne co nejlépe ;)

kockakacka
27. pro 2017

@tynka07 nebrala 🙈 Dostala jsem ho předepsaný v prosinci 11.DC, což uz bylo pozde a mela jsem pockat na další cyklus :D jediný co jswm brala byl ten dostinex na prolaktin 🙂

krisatko
27. pro 2017

@kockakacka Ty jsi na tom koukám fakt stejně jak já 😀 Taky jsem ten clostík dostala a už nepotřebuju :D

kockakacka
27. pro 2017

@krisatko :D ja jdu zitra poprve k dr (4+6) asi je jste brzy na to, aby neco videl, ale po tim bráni léku na prolaktin chci byt radši pod kontrolou. Tolik si preju, aby bylo vse v pořádku an za dva tDny jsem viděla ❤️ Pak se mi strasne uleví

krisatko
27. pro 2017

@kockakacka Já jdu zítra na druhou. Kolikátý tt těžko říct u mně. Mám nepravidelný cyklus takže už to že se zadařilo je zázrak. Ale podle mě už by teď něco mělo být vidět, minule byl žloutkový váček. 🙂

tynka07
27. pro 2017

@kockakacka ale tak gestační váček alespoň si myslím, že už tam bude ;)

kockakacka
27. pro 2017

@krisatko ja vim uplne jistě, ze ovulace byla 9.12 (to mela akorat moje mamka 46. Narozeniny ❤️ Uz to je dobre znamení :D) takže zitra budeme dejme tomu 19 dni od poceti... 😄🤔 @tynka07 kezby ❤️ Chci fotecku 😂😂😂😂 ja vim, brzy
@tynka07

tynka07
27. pro 2017

@kockakacka ale proč ne :D hele, když už tam jdeš. Já byla prvně 5+4tt a když si vezmu, že ten menší váček je o týden mladší, což je 4+4tt a je tam jen piditečička.
Ale najeď si na google a do vyhledávače dej 4+6tt UZ tak ti vyjede, jak přibližně může vypadat 🙂

kockakacka
27. pro 2017

@tynka07 to jsem udelal vcera a musela to zavřít...něčím kdo foti embrya mimo tělo...nemohla jsem ten obrázek z hlavy vymazat :/ ale zkusim jeste kouknout ❤️

Strana