icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
27. pro 2017

@kockakacka jo, taky jsem na to narazila :/ je to hnus, ale to je u všech týdnů, bohužel na to narážím pravidelně :/

kockakacka
27. pro 2017

@tynka07 ze by? :D vlastně budu uz na konci 5tt..

tynka07
27. pro 2017

@kockakacka taky možnost. Můj gyndař má doslova na hovno UZ a nebo prostě nepřibližuje :/ takže tam fakt není nic vidět.
Se švagrovou máme fotky s rozestupem 2.dnů (já 7+2 a ona 7+4) a u mne je vidět jen fakt fazolka a u ní vidíš, jak to má přiblížené a už to vypadá jako plůdek.
Tak snad budeš mít štěstí a budeš tam mít alespoň ten žloutkovej váček 🙂

lucifervlkova
27. pro 2017

Holky prosím jak často uživáte Drmek forte?Četla sem,že by měl být s přestávkama.Já zatím jednou denně ráno před jídlem.

tynka07
27. pro 2017

@lucifervlkova správně, jako každé bylinky by se měl užívat 3 týdny a pak týden pauza. Je to bylinka a jako vše, je to návykové, tak proto.
Já ho brala třeba vždy do týdne po ovu (aby stále zvyšovalo sliznici, kdyby náhodou) a po MS jsem zase začala brát, aby se stihlo zvýšit a upravit hladiny hormonů 🙂

lucifervlkova
27. pro 2017

@tynka07 Já nikdy přesně nevím,kdy mám ovu.Tak.já před menzes vysadim a po začnu znovu.Tak by to šlo?Mám tablety

tynka07
27. pro 2017

@lucifervlkova asi jo, přes tu MS je to fakt dobrý dát pryč, tam ti to stejnak moc nepomůže, takže jsem si to naordinovala z logického hlediska :D
A proč nesleduješ ovulku?? Taky by to pak mohlo jít rychleji 🙂

lucifervlkova
27. pro 2017

@tynka07 Já ani nevím.😖Teď už to nemá smysl bo v lednu mám jít na KET

darkwitch
27. pro 2017

@tynka07 může být ale kdyz to tolik let nešlo bez příčiny, nevim jestli přidání další příčiny by mělo ten pravý efekt 😀

tynka07
27. pro 2017

@lucifervlkova jo tak, ale i tak proc to jednou nezkusit 🙂 ... Ehm co je KET?? Potrebuju dovzdelat 😂
@darkwitch asi uhel pohledu, nevim 😂😂 ted jsi mne zmatla 😂

lucifervlkova
27. pro 2017

@tynka07 Emryotransfer rozmrazenych embrii

lucy0511
27. pro 2017

@tynka07 no já teď jela clostrik druhej cyklus podle folikulometrie folikul i na správný levý straně a přesto nic tak že už tech gynekologyckýck okultních věd mám plný zuby a budu chtít aby mi zjistili jestli ten jedinej vejcovod co mám je vůbec průchodnej a nechám vyšetřit i chlapa jeden šplouchanec do kelímku mu určitě ruce utrhne já do toho taky dávám všechno vlastně i svoje zdraví ten clostrík je pěknej prevít 🙂 🙂 🙂 🙂

fanunka
27. pro 2017

@kockakacka huuustyy kdys mela posledni ms?

kockakacka
27. pro 2017

@fanunka 24.11 🙂

kockakacka
27. pro 2017

@fanunka uz je to ale pěkná dálnice :( prvni duch se ukazal cca 3-4dny pred ms

kockakacka
27. pro 2017

Dnesni, 18 DPO @kockakacka test z eBay

tynka07
28. pro 2017

@lucy0511 jo takhle, no ono to radši i chce na zjištěnou. Ale stejně si nejdříve stojím nad přírodními věcmi, právě to zjištění a tak a až pak léčba.
Nejlepší fakt pořádný vyšetření všeho a pak se dá asi taky lépe ...
@kockakacka ty seš jasná <3

kockakacka
28. pro 2017

@tynka07 Tak nase mimo ma 3mm, je tam, kde ma byt a vse je v naprostém pořádku 😊 další kontrola za dva týdny uz se ❤️

tynka07
28. pro 2017

@kockakacka jééé, to je super 🙂 a v kolikátým dle uz tedy jsi přesně?? A ještě máš fotečku?? <3

tynka07
28. pro 2017

@kockakacka teda, 3mm to tak končíš 6tt ne?? 🙂 ale krása, není nad to, to mít potvrzený od DR 🙂

katmir
28. pro 2017

@kockakacka super. Tak jen tak dal. 🙂

kockakacka
28. pro 2017

@tynka07 vubec nevim :Yd nebyl moc sdílny :D 20-27 mel dovolenou a dnes jeden den mezi svátky ordinuje a pred otevirackou nas tam bylo 20😂 Takže asi nálada nic moc :D ale Hrabal se ve me strasne dlouho, a strasne hluboko a jsk mi zmacknul bricho, tak jsem se az bala :/ pak otočil monitor a hned rika no a tady je zacatek tehotenstvi na svém místě...a ja si tak nahlas oddychla 😂 Pak tam jeste jezdil a nic neříkal - to uz bylo nepříjemný. Udelal si fotecku, ja si o ni neřekla...a rekl, ze je vse Ok, za dva týdny kontrola

janapuma
28. pro 2017

@kockakacka ještě jednou moc gratuluji 🙂❤

tynka07
28. pro 2017

@kockakacka to chapu, jestli tam mel takovej naval. Nema se flakat a makat 😂😂
Ale tahle slova, mne z nich strasne mrazi: atady je VASE TEHOTENSTVI ... desne me to vydesilio :O

kockakacka
28. pro 2017

@tynka07 jooo, ja vcera cetla tvůj článek..me tak moc busilo srdce, te ani nevim, co rikal :D rekl ze je to čerstvé tehotenstvi a neco o váčku asi... 😄

tynka07
28. pro 2017

@kockakacka 🙂 ja taky nevnimala😂😂

fanunka
28. pro 2017

@kockakacka Juuuuu to je krasa ja jsem objednana az na 5.1. Se nemuzu dockat a taky jsem cela nervozni :( jestli je vse jak ma byt posledni ms byla 20.11.

krisatko
28. pro 2017

@kockakacka čauky. Tak já zrovna došla od Dr. 5+3 a primitivní srdíčko.

kockakacka
28. pro 2017

@fanunka ja mela poslední ms 24.11 tak urcite uz neco videt pujde ❤️

fanunka
28. pro 2017

@kockakacka tyyjo ka se hrozne bojiim v noci nemuzu spát achjo a takhle iz to bude do konce zivota

Strana