icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kockakacka
28. pro 2017

@fanunka ja se taky bala, ale hodila jsem se ted do pohody, uz kvuli tomu drobeckovi a věřím mu, ze vsechno bude v pořádku s vyvíjí se jak ma ❤️

kockakacka
28. pro 2017

Dnes mam byt Tynus 4+6, tak ja nevim..to je konec 5tt a ovu byla 9.12 ... 🤔@tynka07

fanunka
28. pro 2017

@kockakacka taky so rikam ze co se ma stat to se stane s tim nic neudelam

karzuz
28. pro 2017

Ahojky holky, mám otázku..spíš asi pro věšteckou kouli 😂😂😂
Deska jsem 25DC a ASI 12 DPO..zítra chci dělat test..je mi nevolno (může to být přežranost) 😂 bolí mě bradavky a bolí mě břicho (může to být PMS)..
Otázka je..bude něco už vidět zítra na testu?
Nejdřív jsem plánovala test na neděli ale nemůžu vydržet..

karolly
28. pro 2017

@karzuz Já měla prvního mini ducha na testu 10DPO. Ovulaci jsem měla potvrzenou testem i teplotou.
Určitě ale dělej z ranní moči

tynka07
28. pro 2017

@karzuz určitě (jestli dobře stoupá hCG), též jsem měla 12DPO a to jsem nemusela mhouřit očima, šel krásně vidět 🙂
Držím pěstičky, ať tam je <3

tynka07
28. pro 2017

@karzuz a pro úplnou jistotu ti to prozradí OT ;) jestli máš doma

kockakacka
28. pro 2017

@karzuz u me takhle

karzuz
28. pro 2017

Já ovulaci neměřila..teď jsem poprvé brala drmek..ovulaci počítám podle hlenu. Teď jsem zjistila že nemám doma ani těhu test takže zítra budu muset koupit..takže ho buď udělám pak nebo zkusím vydržet až teda do soboty..holky díky tak snad tam něco bude a nenamlouvám si to zase..

tynka07
28. pro 2017

@karzuz jéé, škoda. OT jsem měla vždy po ruce a přesně v této chvíli se mi skvěle hodil. Tak si jich kup víc. Klidně udělej až později, ale moc nepij, ať je moč co nejméně koncentrovaná a kdyby to nevyšlo, tak ještě neházet flintu do žita. Ráno je jistě lepší. Držím pěstičky 🙂

baraskaska
28. pro 2017

@karzuz 12 dpo už nějaká ta čárečka bude si myslím, ikdyby pididušík. 🙂 na mně teda OT nic moc, řekla bch stejnej pididuch jako na TT ale já je koupila spíš jentak, tak je možný že jsem koupila s menší citlivostí.

anetka9
28. pro 2017

@baraskaska Fakt ti ovu test těhotenství neukázal?🙂 Jsem si říkala, jeslti je to pravidlo, ale zatím jsem nenarazila na nikoho, komu by to právě neukázalo..všechny holky tam pořád čáry jak ty kontrolní:(:D

kristyn.g
28. pro 2017

hmm se mi zdá že asi si můžu vypnout upozornění na diskuzi neb už jsou tu všichni těhotný 😀 až na mě

lola88
28. pro 2017

@kristyn.g sama nejsii,, tez zatim nemame stesti 🍀

baraskaska
28. pro 2017

@anetka9 taky jsem to pořádně nepochopila, vždycky takový dálnice tady a já když si udělala a to 11 dpo takže už by fakt mohla bejt krásná čárka tak nic, jen dušík který teda silil ale žádná dálnice. 🙂

anetka9
28. pro 2017

@baraskaska To je ale zase dobrý vědět, že se to děje🙂 Já vždycky dělám brzo ovulační a když nic, tak už dopředu vím, že nic..že se mám začít srovnávat s tím, že se zase nepovedlo, ale takhle to tedy není tak jednoznačný🙂

baraskaska
28. pro 2017

@anetka9 dokud nepřijde mrcha, není nic stoprocentní 🙂 takže smiřovat se až když přijde a ani to není vždy jistota 😉

anetka9
28. pro 2017

@baraskaska Joo to máš pravdu🙂

darkwitch
29. pro 2017

@kristyn.g já jsem taky porad čekající na zázrak 🙂

apple_tree
29. pro 2017

@kristyn.g Ja jsem tu od sameho zacatku a cekam na zazrak.

arevb
29. pro 2017

@kristyn.g ja tu byla, pak s radostí odešla, ale bohužel jsem zpátky. Budeme doufat, že rok 2018 bude šťastnější

martinasip
29. pro 2017

@kristyn.g ja taky dufam že rok 2018 bude čarovný

katmir
29. pro 2017

Ahoj holky. Ja uz tu jsem taky docela dlouho,ale snad se na nas usmalo stesti. Zitra nas ceka kontrola u svagrove,kdy mi mela napsat Clostik,ale treba uz nebude treba. Jsem 30.dc,ale teprve 9.dpo a nasla jsem pidi dusika,ale nevim,zda ho tam nevidim jen ja. Vidite ho taky?

karolly
29. pro 2017

@katmir Já vidím!!!! Krása!!!!!! 🍀

norna
29. pro 2017

@katmir malinkaty stinek vidim🙂 drzim palecky at je vse jak ma byt ❤

lucifervlkova
29. pro 2017

@katmir Mini stín tam je

fanunka
29. pro 2017

@darkwitch
@apple_tree holky někdy jen čekat nestačí ja byla na 3ivf a to 3. Jsem rekla ze je posledni a pak uz jen se smirit s tim ze proste budeme bez deti.... a ejhle zazrak 3. IVF vyslo jeste nemam potvrzene od dr ale carka na testu je...

aklin
29. pro 2017

Opet se hlasim. Dnes jdu na gyndu, dosla mi trpelivost. Minuly mesic jsem temer cely prokrvacela. Zaroven doktorovi reknu, jestli by mohl udelat test manzelovych spermii, zeptam se zda u me probiha nebo probehla ovulace. Toz 9 mesicu za mnou uz by se mohlo neco dit.

katmir
29. pro 2017

Holky dekuju. On ve skutecnosti je videt lip a naskocil tam hodne brzy...ale jeste se uvidi...

kristyn.g
29. pro 2017

@martinasip
@arevb
@apple_tree
@lola88. Holky tak jsem ráda že nejsem sama... Už mi přišlo že se řeší jen miminka a těhotenství. U nás to asi jen tak stále nebude, už moc si ani čas nedávám v červnu to budou dva roky. Tak budeme doufat že 2018 bude opravdu kouzelný

Strana