icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

sarivojvodova
30. pro 2017

@lucifervlkova Já mám zpoždění už 6. den a peo vyvolavacku mám jít až 12.1 😂 to je fuk 2 děti už mám

karzuz
30. pro 2017

Ahojky holky tak na testu je bílo..zkusím ještě zítra pokud mrcha nedorazí.. ach jo..tak nadějně to zas vypadalo..

arevb
30. pro 2017

Já si teď říkám, jaký je to paradox....Na konci listopadu jsem bohužel v 9.tt potratila, do té doby, když jsem šla vždycky na záchod, tak jsem si říkala, hlavně, ať tam není krev. Teď v šestineděli, když jsem šla na záchod, tak proč už tam není krev, už chci MS, ať se můžeme zase začít snažit....Dneska se začíná už MS rozjíždět, takže hurá 🙂. Příští měsíc už bych ale hurá říkat nechtěla...

katmir
30. pro 2017

Tak dnesni testik takto,tak snad to bude o.k.

lucifervlkova
30. pro 2017

@sarivojvodova Uvidíš každopádně držím pěsti ať je vše v pořádku

katmir
30. pro 2017

Tak na ultrazvuku vyska deloz.sliznice 14 mm,coz je pry o.k.a zlute telisko,taky super. Hcg 17,v utery dalsi odber a snad bude vse v poradku. Napsala mi Clostik,ale ten snad uz nasazovat nebudu a utrogestan.
A ted v Regiojetu jsme dostali casopis moje rodina tehotenstvi tyden po tydnu. Tak snad to bude dobre znameni.

darkwitch
30. pro 2017

@fanunka já už na další ivf nejdu tri nevyšli (2xET a 2xKET) a pak jsem otěhotněla prirozene... jedno dítko uz mam, tak další buď vyjde nebo ne...

maice
30. pro 2017

Holky, nekdo tak nahore si ze me utahuje...19dc pozitivni ovutest,29dc znovu (tehu byt nemuzu bohuzel) ach jo...co to zas je???

anetka9
30. pro 2017

@maice Fakt to nemůže být těhu? Dvě ovulace prý být můžou, ale max. v rozmezí 48 hodin...

katmir
31. pro 2017

Ahoj holky,tak dnešní textil,úplně moc nezisilil a já se strašně bojím,ale trochu jo.

katmir
31. pro 2017

A koukam,že píšu blbostí,nový mobil.😀

anetka9
31. pro 2017

@katmir Mně teď nezesilovaly a bylo biochemický:( ale držím ti palce, ať to není tvůj případ🙂

lucifervlkova
31. pro 2017

Holky tak to vypadá,že šestá IUI opět nezabrala😢Začíná mě bolet břicho jak před menzes,strašné návaly horka.Říkám si,že už je to fakt divné.

lucifervlkova
31. pro 2017

@katmir A co koupit test jiný nebo sem četla,že de koupit i test z krve.

katmir
31. pro 2017

@anetka9 letos jsem mela dve,tak musim doufat.

@lucifervlkova vcera jsdm mela hcg 17,dalsi odber v utery,driv se do prace nedostanu.
Porad si rikam,ze jsem 11.dpo,ale posun by mohl byt vetsi.
Dekuju za podporu.

anetka9
31. pro 2017

@katmir hcg 17 je dobrý🙂 to určitě ještě poskočí🙂 Já měla 14dpo jen 2,62 🙂

karin1712
31. pro 2017

@katmir buď v klidu, myslim že to je v pořádku. Koukni mě to taky zase tak nerostlo ze začátku

katmir
31. pro 2017

Holky dekuju. Dala jsem si je na papir a posun tam je,tak jsem se zklidnila. Beru Utrogestan 1-1-2,vic uz delat nemohu.
Ted odpo jsem si ho zpolkla a jsem uplne k.o.

katmir
1. led 2018

Ahoj holky,tak dnesni galerie

katmir
1. led 2018

Snad sili,zitra bude dalsi hcg.

tynka07
1. led 2018

@katmir teda, tak snad se objeví i na tom TT 🙂 moc držím palečky

tynka07
1. led 2018

@katmir no počkat, to jsou TT ... no tak to je vůbec super :D

katmir
1. led 2018

@tynka07 jo jo. To jsou,akorat jsem to vubec necekala. Ovulka byla moc pozde a proste prekvapko. No jo,chtela bych dalnice a jsem strasne nedockava a jedineho se desim,aby z toho nebylo biochemko. Ale docela me uklidnila Karin,ktere zo zacalo silit az pozdeji,tak musim pockat. No jo jsem podes...se omlouvam.

fanunka
1. led 2018

@katmir myslim že podes jsme u každá🙂 ja //mam a jsem cela pokakana strachy jestli je vse jak ma byt kdyz nemam porad zadne priznaky :( k lekari jdu az 5.1. To jsou nervy

arevb
1. led 2018

já teď po své zkušenosti vím, že radost z 2 čárek ještě nic neznamená ☹

sarivojvodova
1. led 2018

@lucifervlkova Tak jsi měla pravdu přišla ms 😂🙈😒

tynka07
1. led 2018

@katmir hele mas to furt brzy. Vetsinou se to rozjizdi od 16-18DC 😊 na nejednom testu

tynka07
1. led 2018

A holky, kdyby jste strach nemeli, tak se poradne netesite (prpto se doporucuje cekat do vynechani MS, aby se zensky zbytecne nenervovali a kvuli tomu treba i nepotracely) :(
Takze dejte tomu den pokoj a tesrujte ob den, kdy se zveda hCG ;)

Jo a myslela jsem DPO ne DC :D

sarivojvodova
1. led 2018

@tynka07 Jenže já měla 7 dni zpoždění, ducha na testu a ms přišla v noci

mandarinka90
1. led 2018

☹ nám ten nový rok nezačal zrovna dobře.. Opět jsem začala krvácet mimo cyklus, asi tím jak se mě posunula ovu tak se zpozdilo i tohle.. Achjo.. No nic dávám tomu měsíc, dva a pak jdeme na všechny možné vyšetření a to by bylo aby nebylo 🙂

Strana