Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lucifervlkova Včera jsem dostala mesicky...
@lucifervlkova
Teď koukám ze první zprava se mi odeslala a už si odpověděla. Promiň spadl mi tel. To mě taky mrzí 😢 Víš co budeme na sebe myslet! Ono se to povede 💕
@sarivojvodova V lednu mě bude čekat KET.Tak sem si přála,ať se to podaří .A jak si ty na tom?Chodiš do nějakého CARU?
@lucifervlkova Já už dvě deticky mám a nemám to tak složitý. Já jen proste nemám jeden vejcovod takže nikdy nevím z jakého ovuluji takže mužů rok po sobě s toho co tam není a mimi peoste nebude. Ty to mas o mnohem složitější v tom ze musíš podstupovat tohle vše :(
@sarivojvodova Tak to mě mrzí,ale dvě děti máš to je hlavní.Já ještě k.tomu všemu mám endometriozu,takže smůla.
@sarivojvodova tak hold posunuta ovu, v tehle pripadech je mnohem lepsi si testovat OT a nebo BT. Pak mas jistotu kdy je a zpozdeni je uz vice mene jasnejsi 🙂
Nj, tak novy rok, novy moznosti 🍀🍀🍀
@lucifervlkova Nezoufej. 😘 Ale chápu ze nám co už máme děti, nebo jsou tehotny se to keca, ale jednou se to povede. Moc ti to přeji. 💕
@tynka07
Ja ani u jednoho dítěte tohle nedělala a dělat nebudu. Chceme mít ze sexu radost a ne povinnost pocit dítě. Nechci aby jediná věc na kterou myslím je tohle. Nedělám ovu testy, nemerim banální teplotu a peoste nic. Obě děti se povedlo na 1. dobrou a rohle 3. holt ma svůj čas 😍
@sarivojvodova Děkuju
@sarivojvodova to je uhel pohledu ... Jako premlouvat te nebudu, fakt je to vec kazdeho 🙂
Jen ten druhy pohled je, ze to nemeris kvuli planovanemu poceti, ale sama jsi psala o tom zpozdeni. Teplota se meri i jen z duvodu jistoty ovulace a cyklu.
Kdyby si ted merila, tak bys nedelala treba zbytecne test a nebyla by jsi zklamana, protoze graf ti to vse krasne rekne 🙂, to ze si to podle nej ,,muzes,, naplanovat to uz je jen bonus 🙂,
Jo, takze neprrmlouv, jen ukazuji tu druhou stranku veci 🙂,
Ja treba ze zacatku byla taky prpti, nejaky mereni, zbytecny vstavani ve stejnou dobu a nakpnec jak jsem diky tomu krasne ppchopila sebe samu, muj cyklus a prave diky tomu ,,bonusu,, cekame miminko ❤
Tak ci tak spoustu stesti a at se co nejdrive zavede 🙂,
@sarivojvodova Já jsem taky neměřila BT (připadlo mi to jako velmi stresující záležitost a chtěli jsme si to s manželem užít, ale rovnou říkám, že když se někdo pro sledování BT rozhodne, tak to neodsuzuji a každá volí jinou cestu), jen jsem si pro orientaci udělala OT, ale vzhledem k tomu, že jsem 2x píchla Ovitrelle, tak to bylo úplně zbytečné. Ovitrelle také ovlivňuje OT. Nakonec i přesto jsme se dočkali a měli jsme krásný dáreček pod stromečkem.
Holky,jste nektera po ovu a s nadeji cekate???
@maice já mám mít za deset dnů ms, ale moc šancí tomu nedávám..
Holky jak dlouho je vlastně “normální” se snažit?
Ahoj všem🙂.Tenhle měsíc jsem zacala užívat drmek a menstruace zatim nedorazila ,mela vcera. Stalo se vám někomu, že vám právě drmek rozhodil cyklus?
@sarivojvodova Pro každýho jinak🙂 já na nic nečekala a po chvíli jsem to už začala řešit na gyndě a mám skvělýho doktora, takže vůbec neměl žádnej problém, ale vím, že někteří doktoři tě vyhodí, pokud to není aspoň rok🙂
@anetka9
@mandarinka90 Ja dnes asi 3dpo...rak jsemna to zvedava...kdy budete testit???
@anetka9 A jak dlouho se Anet snažíš?
@sarivojvodova Teď to bylo sedm měsíců, takže šest cyklů :( od 2.6.:/
@anetka9 Já 6 měsíců takže 5 cyklu, ale jsem po porodu a mám jeden vejcovod takže si asi počkám ještě. Věřím ze budeš rychlejší a moc ti přeji ať ti to teď vyjde. 😍
@sarivojvodova Nooo kéž by...minulý cyklus biochemické, tak doufám, že si to tělo natrénovalo a teď už to zvládne🙂 Děkuju a taky držím palce, ať to vyjde co nejdřív🙂
@anetka9 Já taky ducha na 3 testech a na nový rok ms. Proste smůla 😀
@sarivojvodova To máme skoro podobný:D já měla ducha cca 4 dny po sobě na nespočtě testů, byla sem i na krvi..pak už jsem si tak nějak odvodila, že smůla a čekala sem na ms...šest dní zpoždění a pak konečně přišla a mohlo začít další kolo🙂
Holky,my presne rok a dve biochemicke tehu k tomu.
@anetka9 Přesně! Úplně stejný 🙈

@sarivojvodova To.mě mrzí.Mi taky menzes dnes dorazila,takže šestá IUI k ničemu😢