icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucifervlkova
1. led 2018

@sarivojvodova To.mě mrzí.Mi taky menzes dnes dorazila,takže šestá IUI k ničemu😢

sarivojvodova
1. led 2018

@lucifervlkova Včera jsem dostala mesicky...

sarivojvodova
1. led 2018

@lucifervlkova
Teď koukám ze první zprava se mi odeslala a už si odpověděla. Promiň spadl mi tel. To mě taky mrzí 😢 Víš co budeme na sebe myslet! Ono se to povede 💕

lucifervlkova
1. led 2018

@sarivojvodova V lednu mě bude čekat KET.Tak sem si přála,ať se to podaří .A jak si ty na tom?Chodiš do nějakého CARU?

sarivojvodova
1. led 2018

@lucifervlkova Já už dvě deticky mám a nemám to tak složitý. Já jen proste nemám jeden vejcovod takže nikdy nevím z jakého ovuluji takže mužů rok po sobě s toho co tam není a mimi peoste nebude. Ty to mas o mnohem složitější v tom ze musíš podstupovat tohle vše :(

lucifervlkova
1. led 2018

@sarivojvodova Tak to mě mrzí,ale dvě děti máš to je hlavní.Já ještě k.tomu všemu mám endometriozu,takže smůla.

tynka07
1. led 2018

@sarivojvodova tak hold posunuta ovu, v tehle pripadech je mnohem lepsi si testovat OT a nebo BT. Pak mas jistotu kdy je a zpozdeni je uz vice mene jasnejsi 🙂
Nj, tak novy rok, novy moznosti 🍀🍀🍀

sarivojvodova
2. led 2018

@lucifervlkova Nezoufej. 😘 Ale chápu ze nám co už máme děti, nebo jsou tehotny se to keca, ale jednou se to povede. Moc ti to přeji. 💕

sarivojvodova
2. led 2018

@tynka07
Ja ani u jednoho dítěte tohle nedělala a dělat nebudu. Chceme mít ze sexu radost a ne povinnost pocit dítě. Nechci aby jediná věc na kterou myslím je tohle. Nedělám ovu testy, nemerim banální teplotu a peoste nic. Obě děti se povedlo na 1. dobrou a rohle 3. holt ma svůj čas 😍

lucifervlkova
2. led 2018

@sarivojvodova Děkuju

tynka07
2. led 2018

@sarivojvodova to je uhel pohledu ... Jako premlouvat te nebudu, fakt je to vec kazdeho 🙂
Jen ten druhy pohled je, ze to nemeris kvuli planovanemu poceti, ale sama jsi psala o tom zpozdeni. Teplota se meri i jen z duvodu jistoty ovulace a cyklu.
Kdyby si ted merila, tak bys nedelala treba zbytecne test a nebyla by jsi zklamana, protoze graf ti to vse krasne rekne 🙂, to ze si to podle nej ,,muzes,, naplanovat to uz je jen bonus 🙂,
Jo, takze neprrmlouv, jen ukazuji tu druhou stranku veci 🙂,
Ja treba ze zacatku byla taky prpti, nejaky mereni, zbytecny vstavani ve stejnou dobu a nakpnec jak jsem diky tomu krasne ppchopila sebe samu, muj cyklus a prave diky tomu ,,bonusu,, cekame miminko ❤
Tak ci tak spoustu stesti a at se co nejdrive zavede 🙂,

rianka001
2. led 2018

@sarivojvodova Já jsem taky neměřila BT (připadlo mi to jako velmi stresující záležitost a chtěli jsme si to s manželem užít, ale rovnou říkám, že když se někdo pro sledování BT rozhodne, tak to neodsuzuji a každá volí jinou cestu), jen jsem si pro orientaci udělala OT, ale vzhledem k tomu, že jsem 2x píchla Ovitrelle, tak to bylo úplně zbytečné. Ovitrelle také ovlivňuje OT. Nakonec i přesto jsme se dočkali a měli jsme krásný dáreček pod stromečkem.

maice
2. led 2018

Holky,jste nektera po ovu a s nadeji cekate???

anetka9
2. led 2018

@maice Já dneska 1dpo:D🙂

mandarinka90
2. led 2018

@maice já mám mít za deset dnů ms, ale moc šancí tomu nedávám..

sarivojvodova
2. led 2018

Holky jak dlouho je vlastně “normální” se snažit?

mirii30
2. led 2018

Ahoj všem🙂.Tenhle měsíc jsem zacala užívat drmek a menstruace zatim nedorazila ,mela vcera. Stalo se vám někomu, že vám právě drmek rozhodil cyklus?

anetka9
2. led 2018

@sarivojvodova Pro každýho jinak🙂 já na nic nečekala a po chvíli jsem to už začala řešit na gyndě a mám skvělýho doktora, takže vůbec neměl žádnej problém, ale vím, že někteří doktoři tě vyhodí, pokud to není aspoň rok🙂

maice
2. led 2018

@anetka9
@mandarinka90 Ja dnes asi 3dpo...rak jsemna to zvedava...kdy budete testit???

anetka9
2. led 2018

@maice Já asi 9dpo🙂

sarivojvodova
2. led 2018

@anetka9 A jak dlouho se Anet snažíš?

anetka9
2. led 2018

@sarivojvodova Teď to bylo sedm měsíců, takže šest cyklů :( od 2.6.:/

sarivojvodova
2. led 2018

@anetka9 Já 6 měsíců takže 5 cyklu, ale jsem po porodu a mám jeden vejcovod takže si asi počkám ještě. Věřím ze budeš rychlejší a moc ti přeji ať ti to teď vyjde. 😍

anetka9
2. led 2018

@sarivojvodova Nooo kéž by...minulý cyklus biochemické, tak doufám, že si to tělo natrénovalo a teď už to zvládne🙂 Děkuju a taky držím palce, ať to vyjde co nejdřív🙂

lola88
2. led 2018

@maice ja bych mela ms dostat v patek, myslim, ze to opet nevyjde 😢

sarivojvodova
2. led 2018

@anetka9 Já taky ducha na 3 testech a na nový rok ms. Proste smůla 😀

katmir
2. led 2018

Ahoj holky,tak dnesni testiky. A hcg je 61. 😀

anetka9
2. led 2018

@sarivojvodova To máme skoro podobný:D já měla ducha cca 4 dny po sobě na nespočtě testů, byla sem i na krvi..pak už jsem si tak nějak odvodila, že smůla a čekala sem na ms...šest dní zpoždění a pak konečně přišla a mohlo začít další kolo🙂

katmir
2. led 2018

Holky,my presne rok a dve biochemicke tehu k tomu.

sarivojvodova
2. led 2018

@anetka9 Přesně! Úplně stejný 🙈

Strana