icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

sarivojvodova
2. led 2018

Ten duch sílí! Drzim palce @katmir

anetka9
2. led 2018

@sarivojvodova Tak teď už nám to musí vyjít!🙂
@katmir A po sobě nebo v nějakém rozmezí?🙂 jinak gratuluju🙂

katmir
2. led 2018

Duben a cervenec biochemicke tehu. Takhle silne testy jsem ani nemela,tak ted to vypada lip.
Jinak ja uz mam doma dve pubertacky a tam jsem otehotnela pri antikoncepci.

sarivojvodova
2. led 2018

@katmir Teď to vyjde 💕

sarivojvodova
2. led 2018

Holky jsem asi blba ale to dpo jsou dny po te ovulce?

katmir
2. led 2018

Ano,jsou

mandarinka90
2. led 2018

@maice já chci vydržet až do ms jestli přijde nebo ne.. Ale už teď vím, že to nevydržím 😀

anetka9
2. led 2018

@katmir Ahaaa🙂 Tak teď už to jsou krásný čárky🙂

sarivojvodova
2. led 2018

@mandarinka90 😂😂 Normalka

apple_tree
2. led 2018

@maice Ja jsem cca 9 dpo, ms (ne)ocekavam v sobotu. Posledni pokus, nez pujdu k doktorovi.

tynka07
2. led 2018

@mandarinka90 to je klasika u většiny :D že chtějí vydržet a nevydržejí :D
@apple_tree držím palečky ať se stane zázrak <3 a nemusíte tam 🙂

maice
2. led 2018

@mandarinka90
@apple_tree To cekani je nekonecny!!! Ja mam rak nepravidelny cyklus,no zkusim nekdy pristi ctvrtek...uvidime

apple_tree
2. led 2018

@maice Drzim palce 🙂 Ja pockam s testovanim az do nedele, pokud neprijde ms na cas. Ale uz s tim, ze by to vyslo, vubec ani nepocitam. Zas se uklidnuju tim, ze kdyz zacnu resit doktory, ze se aspon bude neco dit a budem vedet, na cem jsme.

maice
2. led 2018

@apple_tree No pockej...ja az pristi ctvrtek :D

aklin
2. led 2018

@maice me ma.prijit ms 15.1. Ovulace byla minuly tyden ve stredu? Myslim si to. Kazdopadne uz mam zkazenou naladu, protoze jsem zacala spinit (klasika, ktera potrva az do ms), prakticky jsem v klidu.

mandarinka90
3. led 2018

@aklin mám to uplne stejně, sice malinko, ale i tak to znamená ms :( řešila si to nějak s dr? Mě to teda každý měsíc naštve, brala jsem duphaston, ale vůbec nepomohl.. Naopak se me zdálo, že jsem spinila ještě víc

maice
3. led 2018

Tak holky,dnes ke me nas 3lety synek pribehl s ruzivym overalkem vel 50. a slovy:”Mami,to koupime!!!” Keeeeez by 🙏

aklin
3. led 2018

@mandarinka90 duphaston jsem take brala a nepomohl. Akurat nadelal paseku. Me to spineni zpusobuje nejaka delozni zlaza, ktera se presunula do cipku a ta je drazdena. A reaguje stejne jako ms. Pry to nema vliv na poceti. No nevim, nevim. Zkratka to beru jako predzvest.

kaitinka
3. led 2018

Ahoj holky, tak po dlouhe dobe jsem zavitala opet mezi vas 🙂 Meli jsme s manzelem dost starosti a nebyl cas sem zajit, natoz resit mimco, ale vse se uklidnilo a zacali jsme na mimcu pracovat intenzivneji, tak snad se zadari a dalsi MS neprijde a misto ni se zobrazi dve // na tehu testu. Ale to si jeste pockam, jsem teprv 10 DC a cykl mi trva v prumeru 28 dni. (po uprave diky kontryhelu)

baraskaska
3. led 2018

@kaitinka tak to uz je pomalu na case usilovne zaoracovat. 🙂 tak tfuj tfuj...

kaitinka
3. led 2018

@baraskaska no uvidime, ale mohlo by se zadarit, jsme s manzel ve vetsi psychicke pohode nez do nedavna a dokonce memu manzelovi konecne doslo, ze pokud chceme mimco, tak i on pro to musi neco udelat 🙂 Hodne zmenil pristup vuci me (samozrejme jen k lepsimu), vic se mi venuje po vsech strankach, takze si myslim, ze pokud nebude anovulacni cyklus, mohlo by to konecne vyjit 🙂

baraskaska
3. led 2018

@kaitinka tak to je moc dobre budu drzet pesti. At uz tam ty dve // jsou. 😉

kaitinka
3. led 2018

@baraskaska moc dekuji, snad se zadari 😆

lola88
3. led 2018

Holky, prosím, tento cyklus se mi trochu protáhl, každopádně ms čekám asi v pátek (45dc). Pozitivní ovu test byl 31dc, ovu bolesti 32 dc a teď 4 dny jsem si dělala ovu testy a nějak sílí. Stává se to před očekávanou ms? Viz foto. Možná otázka pro @tynka07 🙂

anetka9
3. led 2018

@lola88 Zkus těhu test🙂 Ovulační testy pozitivní před ms by mohly značit těhotenství🙂

lola88
3. led 2018

@anetka9 ty ovu testy teda jako uplne pozitivni nejsou, ale docela silna druha carka nez obvykle (pred ovulaci). Tak me to trochu zmatlo. Kazdopadne pokud v patek ms nedorazi, tak tehu test zkusim. Prece jen musim byt nohama na zemi po osmi mesicich a nelovit duchy 🙂

anetka9
3. led 2018

@lola88 Noo nejsou no, ale tak jeslti správně počítám, tak jsi 10dpo..tak třeba..🙂 uvidíš no🙂 já měla minule 10dpo takovej napul pozitivní a bohužel biochemický, ale to vubec nemusi bejt pripady ostatnich🙂 Budu drzet palce!🙂 Jinak ja po sedmi měsících klidně lovím:D

lola88
3. led 2018

@anetka9 nerikam, ze me to nelaka udelat tt! 😀 Uvidim jak se rano vyspim 😂

sarivojvodova
3. led 2018

Holky potřebovala bych radu. Když nemám ten levý vejcovod, ale na testu ovulace je každý měsíc tak tu ovulku ukaze i ten nefunkční vejcovod?? Mě je blby se ptát dr

sarivojvodova
3. led 2018

Tak už to vím 😂holky prominte mi ty otázky. Odpověď už znám

Strana