Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj devcata. Mam dotaz, na ktery urcite budete vedet odpoved. 🙂 Prvni dite nebylo planovane, ale presto vim, kdy presne se nam zadarilo. Podle doktora jsem totiz mela potvrzenou ovulaci. 29.4. byl posledni den MS, 13.5. potvrzena ovulace a zaroven sex, pote uz tehotenske priznaky. Mohu ted znovu spolehat na to, ze ovulace bude tolik dni od posledniho dne MS? Nebo muze byt uplne jindy? Diky za odpoved. ❤
Jinak se snazime od února, kdy jsem byla na revizi pro zt. Poslední mesic jsem uzivala na radu holek tu.....drmek a vypadá, že pomohl👍🙂Mám strasnou radost a muzu ho jen doporučil!
Tak ja uz myslim, ze zacinam pomalu a nenapadne spinit a naladu mam totalne mizernou, ze bych vrazdila. Takze prichod ms uz je vicemene jasny a v pondeli volam na gyndu, chjo.
Ahojky snazilky prosim vas od 2.1 je mi zle a jsem nejaka unavena tak jsem to zkusila a testla jsem se a vysel negativne dnes jsem 30den cyklu a vcera jsem zvracela sice s pomoci prstu ale strasne se mi ulevilo tak nevim mam si udelat test? Chtela bych miminko ale nechci byt zklamana...cyklus mam nepravidelny v rijnu 29 dni listopad 36 dni a dnes nevim bud mam 3dny zpozdeni nebo to mam za 3dny dostat...tak nevim jestli mam zkouset ovulka byla cca 18-26.12...

MS dnes dorazila, vanocni zazrak se nekona:( Tak jsem se objednala na gyndu, ale vezme me az 22.1., takze jeste dalsi dlouhe cekani prede mnou a to jsem se tesila, ze se aspon neco zacne dit.
@solteeskaa No zle ti muze byt z cehokoliv. A kdyz nemas pravidelny cyklus, tak tezko rict. Tak jeste pockej treba ty tri dny a otestuj znova. Jestli byla ovulace az 26.12., tak na pozitivni test mas jeste par dnu cas 🙂
@solteeskaa ja bych este pockala ;)
@apple_tree achjo to čekání :( to je to nejhorsi
Holky, jsem jedina, koho vylozene sere tady ten novy vzhled fora? Ja z toho uplne silim

@apple_tree Nejsi!!!Hnus
Holky,brala jste nektera utrogestan??? Tocila se Vam po nem hlava???
@maice Ahoj ja ho beru a hlava se mi toci,pokud ho beru ustne.Jinak ne
@apple_tree Taky mne to vadi:/
@maice ja ho beru vaginalne a nic mi neni🙂

@lola88 Tak pak dej kdyžtak info:D🙂