Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj, mám za sebou dva potraty a k miminku mi nakonec pomohl klid (zadny stres ohledne ovulace) a také jsem brala vitaminy Chytre mimino a jedla všechno zelne 🙂 kvůli kyseline listove.
Tak aby toho nebylo malo, ted mi volali zpatky z gynekologie, ze ten tyden, co me objednali, tak tam muj doktor nebude a preobjednali me jeste o tyden pozdeji, takze az na uplny konec ledna :D Se snad nedockam.
@niki1107 Drmek se muze brat cely cyklus, tak mi to aspon rekla pani pres bylinky.
@apple_tree Super, diky za info 😉
Ahoj děvčata taky bych měla dotaz ohledně drmku je jedno v jaké fázi cyklu ho začnu brát no ho musím začít brát od prvního dne cyklu?? Dík za info
Ahoj kočky, prosím kdy mám začít dělat testy na ovulku?
@sarivojvodova Jak dlouhy mas cyklus???
@sarivojvodova a kolikatý den cyklu jsi??
@lucy0511 Teprve 5. a pořad probíhá ms. Dnes nebo zítra by měla skončit. Cyklus mám z pravidla 34 dni
@maice 34 dni
@sarivojvodova tak já bych začala až by mi to skončilo
@lucy0511
Dobře. Moc Dekuju za odpověď 🙂
Snazime se od brezna a porad nějak nic dnes sem 4dpo potvrzena ovulace od dr 29.12 dnes spineni MS ma přijít 15.1 a moc bych chtela aby nepřišla beru GS mamavit a už druhy den je mi nějak špatně porad me boli podbřišek a v noci Pícha na právě strane
Holky jen taková vsuvka.. týká se toho nového nastavení, jak odešlu odpověď když mám zobrazení pro mobil? Mě se tu prostě ten řádek s políčkem odešli nezobrazuje.. Jinak já očekávám za týden ms, na 90% určitě přijde 🙂 a dnes se mě známá ptala a kdy plánujete miminko? :-/

Konečně jsem se dokopala k tomu, pořídit si Drmek. Je potřeba dělat tam nějakou pauzu v užívání? 🙂