Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahojky holky tak na testu je bílo..zkusím ještě zítra pokud mrcha nedorazí.. ach jo..tak nadějně to zas vypadalo..
Já si teď říkám, jaký je to paradox....Na konci listopadu jsem bohužel v 9.tt potratila, do té doby, když jsem šla vždycky na záchod, tak jsem si říkala, hlavně, ať tam není krev. Teď v šestineděli, když jsem šla na záchod, tak proč už tam není krev, už chci MS, ať se můžeme zase začít snažit....Dneska se začíná už MS rozjíždět, takže hurá 🙂. Příští měsíc už bych ale hurá říkat nechtěla...
@sarivojvodova Uvidíš každopádně držím pěsti ať je vše v pořádku
Tak na ultrazvuku vyska deloz.sliznice 14 mm,coz je pry o.k.a zlute telisko,taky super. Hcg 17,v utery dalsi odber a snad bude vse v poradku. Napsala mi Clostik,ale ten snad uz nasazovat nebudu a utrogestan.
A ted v Regiojetu jsme dostali casopis moje rodina tehotenstvi tyden po tydnu. Tak snad to bude dobre znameni.
Holky, nekdo tak nahore si ze me utahuje...19dc pozitivni ovutest,29dc znovu (tehu byt nemuzu bohuzel) ach jo...co to zas je???
A koukam,že píšu blbostí,nový mobil.😀
Holky tak to vypadá,že šestá IUI opět nezabrala😢Začíná mě bolet břicho jak před menzes,strašné návaly horka.Říkám si,že už je to fakt divné.
@katmir A co koupit test jiný nebo sem četla,že de koupit i test z krve.
@anetka9 letos jsem mela dve,tak musim doufat.
@lucifervlkova vcera jsdm mela hcg 17,dalsi odber v utery,driv se do prace nedostanu.
Porad si rikam,ze jsem 11.dpo,ale posun by mohl byt vetsi.
Dekuju za podporu.
Holky dekuju. Dala jsem si je na papir a posun tam je,tak jsem se zklidnila. Beru Utrogestan 1-1-2,vic uz delat nemohu.
Ted odpo jsem si ho zpolkla a jsem uplne k.o.
Snad sili,zitra bude dalsi hcg.
@tynka07 jo jo. To jsou,akorat jsem to vubec necekala. Ovulka byla moc pozde a proste prekvapko. No jo,chtela bych dalnice a jsem strasne nedockava a jedineho se desim,aby z toho nebylo biochemko. Ale docela me uklidnila Karin,ktere zo zacalo silit az pozdeji,tak musim pockat. No jo jsem podes...se omlouvam.
já teď po své zkušenosti vím, že radost z 2 čárek ještě nic neznamená ☹
@lucifervlkova Tak jsi měla pravdu přišla ms 😂🙈😒
A holky, kdyby jste strach nemeli, tak se poradne netesite (prpto se doporucuje cekat do vynechani MS, aby se zensky zbytecne nenervovali a kvuli tomu treba i nepotracely) :(
Takze dejte tomu den pokoj a tesrujte ob den, kdy se zveda hCG ;)
Jo a myslela jsem DPO ne DC :D
@tynka07 Jenže já měla 7 dni zpoždění, ducha na testu a ms přišla v noci
☹ nám ten nový rok nezačal zrovna dobře.. Opět jsem začala krvácet mimo cyklus, asi tím jak se mě posunula ovu tak se zpozdilo i tohle.. Achjo.. No nic dávám tomu měsíc, dva a pak jdeme na všechny možné vyšetření a to by bylo aby nebylo 🙂

@lucifervlkova Já mám zpoždění už 6. den a peo vyvolavacku mám jít až 12.1 😂 to je fuk 2 děti už mám