Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@sarivojvodova Klidne zacni po ms,ale myslim,ze cca 12dc by stacilo ;)
Holky, tak dnes 33 dc a prisla ms, takze pokracujeme dal 😐.
Ahoj holky, myslíte, že je zvláštní, že mám najednou cyklus 28 dní, když předtím jsem měla až 40 dní? Přitom jsem nezačala brát žádné drmky a jiné bylinky a preparáty. LF je stále cca 12 dní. Možná pohoda a klid o Vánocích, je to možné?
@maice Dobře 👍🏻
@katmir Tohle už je jasné. Gratuluji.
Tak co holky,kdo dnes testil?
Holky tak vam nevim jestli se mi tento mesic zadari konecne, i kdyz to vypada slibne.. Mam ted nekdy mit ovulku (nesleduju BT ani nezkousim OT), ale evidentne na me neco leze, zacina me bolet v krku a asi prijde i teplota vecer. Tak nevim jestli to nesnizi sanci.. :(
@anetka9 Na mě alkohol vliv má, mám to vypozorované 🙂 Jinak testování mě ani nenapadlo, přijde mi to jako normální cyklus (akorát ovulace byla už dc17, normálně mám 21 a později) a celkově nemám žádné příznaky, jen včera trochu bolel podbřišek jako na MS, ale jinak nic. A teplota je jinak normální... Takže mi to přijde jako normální průběh jako vždycky 🙂
Holky prosím prosím odkud obědnáváte Drmek?

@anetka9 snad se to povedlo uvidime