icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

hlasimse
8. led 2018

@fanunka A proč se s tebou rozloučili? Ty máš nějaký problémový průběh?

monikabla
8. led 2018

Ahoj, já jsem minulý rok měla ZT v 8tt..teď jsme se začali zase snažit, tak uvidíme..ještě týden do MS...to čekání je hrůza

maice
8. led 2018

@lola88 Krasa...ja ti to rikala...❤️

maice
8. led 2018

Holky,tak ja dnes 9dpo.. vcera s predevcirem bokavy podbrisek...dnes uz vubec nic :( tak to asi nevyslo :(

hanny1994
8. led 2018

Tak dnesni

pavlina30
8. led 2018

@hanny1994 vidím ducha gratuluji

katuska991
8. led 2018

My sa s manželom snažíme cca 10mesiacov,tento mesiac som mala krvacanie po sexe počas ovu. Stretli ste sa s tým niektora? Prešlo za pár minút 🙂

fanunka
8. led 2018

@hlasimse my byli vCARu na IVF

mirii30
8. led 2018

@susanne Já TP v září🙂

dasa.77
8. led 2018

@katuska991 Ahoj, pokud víš jistě,že to krvácení bylo v době ovulace, tak se tím vůbec nemusíš znepokojovat. Může se stát a nic nehrozí.😉
V opačném případě,navíc pokud by se to častěji opakovalo, by to bylo třeba řešit. Ale i tak může jít třeba jen o prasklou povrchovou cévku.😉

dasa.77
8. led 2018

@fanunka Ahoj, zaráží mě přístup doktorky,že Tě ani nechce vidět. Navíc když jsi po IVF. To je takový ten přístup " však vše potřebné odvedl někdo jiný za mě,těhotenství je nejspíš kde má byt, tak proč bych ji měla teď objednávat". No nezávidím. A víš aspoň kdy krom toho screeningu si Tě pozve na KO? Přece to nebude odkládat až na první poradnu.👎

kaitinka
8. led 2018

Holky mam dotaz. Jsem dnes 15 DC a pred cca pul hodinkou me zacal neprijemne pobolivat podbrisek. Mohlo by se jednat o ovulku?

fanunka
8. led 2018

@dasa.77 no snad mi zitra sestra řekne vic a treba me i objedna k dr. Ja od tyhle dr chci odejit ale zatim jsem se nedovolala na kliniku kde chci rodit a mit gynekologa

hlasimse
8. led 2018

@kaitinka Mohlo. Záleží i na ostatních jevech 🙂

kockakacka
8. led 2018

@kaitinka mohlo, zkus ovu test 🙂

bajunka
8. led 2018

@tynka07 ahoj tak jak dopadla dnešní kontrola? Já dnes byla taky na folikulometrii, tak sliznce prý perfektní (asi drmek 🙂 no a na pravém vaječníku 3 folikuly,ale tam mi chybí vejcovod, což vím, že nevadí,ale přece jen šance jsou nižší, tak jsem dostala ovitrelle a máme se teď tři dny snažit, jen já jsem docela nachcípaná, tak nenám ani sílu ani chuť,ale nějak to překonám 🙂

kaitinka
8. led 2018

@kockakacka jsem dnes i zitra prave dlouho v praci a lekarnu nestiham.. :(

kaitinka
8. led 2018

@hlasimse tak cyklus mivam dlouhy cca 28 dni, jen pri velkem stresu se mi protahne. Ted jsem ale prave uplne v klidu a spokojena, nic mi neni. Teda krom toho, ze me lehce poboliva v krku, ale to je vsechno.. A hlavne skoro nikdy nemam bilesti "uprostred" cyklu

hlasimse
8. led 2018

@kaitinka A co hlen? Ten by taky mohl napovědět, zda se neschyluje k ovulce 🙂

katmir
8. led 2018

@dasa.77 dnes 514. Tak jsem strasne moc stastna.

@lola88 super.

@fanunka to snad ne. To je strasne dlouho,to bych se tam nejakym zpusobem vetrela.

dasa.77
8. led 2018

@katmir 👏👍🍀🤰

kaitinka
8. led 2018

@hlasimse hlen bezne nesleduju, ale mam pocit, jako bych dneska "tekla". A na kalhotkach jsem jak kdyby "kluzkou vodu", nevim jak jinak to popsat. Ale celkem dost, az jsem si musela vzit intimku..

katuska991
8. led 2018

@dasa.77 ďakujem 🙂 no ja neviem určite ci ovulacia bola, to len podľa kalendára ale nijako ovu nesledujem. Mohlo by to byt čisto teoreticky aj uhniezdovanie? Ak by bola ovu skôr?

niki1107
8. led 2018

@pavlina30 Ja mam za sebou mesic uzivani a miminko zatim nic, v sobotu jsem dostala ms, ale mam pocit, ze mi dava do poradku cyklus, protoze driv jsem mela ms (nebo spis spineni) 1-2 dny...Porad verim, ze letos se podari !

hlasimse
8. led 2018

@kaitinka Tak to tipuju fakt na tu ovulku!

pavlina30
8. led 2018

@niki1107 no uvidím každopádně pokud ti stovnala cyklus je to cesta k lepšímu ne?Srovnaný cyklus větší šance na otěhotnění podle mě 🙂

kaitinka
8. led 2018

@hlasimse ja u sebe prave bezne nic nesleduju, nechavam to nahode. Jen tenhle mesic to chceme zkusit umyslne a tyhle bolesti me trochu zaskocily. A kdyby to byla ovulka, myslis ze uz folikul prasknul a ovu probiha nebo je to "predzvest" blizici se ovu?

dasa.77
8. led 2018

@katuska991 I to je možné,ale opravdu nevím..... spíš bych se přikláněla k té ovulaci (podle kalendáře)...... při délce cyklu cca 30 dní někde v polovině

hlasimse
8. led 2018

@kaitinka Řekla bych, že teď je ten správný čas to zkoušet! Ovu den (po němž už by bylo pozdě) je prý většinou den nejhojnějšího plodného hlenu. Tak do toho! 🙂

tynka07
8. led 2018

Ahojky holky 🙂
hodně z vás mi psalo a nestačím odepisovat a většina je odsud :D
Tak tedy příroda to zajistila nejlépe a miminko nám zůstalo jen jedno 🙂
Byl to úžasný zážitek a věřím, že se každé určitě v nejbližší době téř zadaří. Spousty sil a pozitivního myšlení. Stojí to za to 🙂
Jinak mi o dva dny posunul termín vpřed, takže dnes 12+4 🙂

Strana