Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj, já jsem minulý rok měla ZT v 8tt..teď jsme se začali zase snažit, tak uvidíme..ještě týden do MS...to čekání je hrůza
Holky,tak ja dnes 9dpo.. vcera s predevcirem bokavy podbrisek...dnes uz vubec nic :( tak to asi nevyslo :(
My sa s manželom snažíme cca 10mesiacov,tento mesiac som mala krvacanie po sexe počas ovu. Stretli ste sa s tým niektora? Prešlo za pár minút 🙂
@katuska991 Ahoj, pokud víš jistě,že to krvácení bylo v době ovulace, tak se tím vůbec nemusíš znepokojovat. Může se stát a nic nehrozí.😉
V opačném případě,navíc pokud by se to častěji opakovalo, by to bylo třeba řešit. Ale i tak může jít třeba jen o prasklou povrchovou cévku.😉
@fanunka Ahoj, zaráží mě přístup doktorky,že Tě ani nechce vidět. Navíc když jsi po IVF. To je takový ten přístup " však vše potřebné odvedl někdo jiný za mě,těhotenství je nejspíš kde má byt, tak proč bych ji měla teď objednávat". No nezávidím. A víš aspoň kdy krom toho screeningu si Tě pozve na KO? Přece to nebude odkládat až na první poradnu.👎
Holky mam dotaz. Jsem dnes 15 DC a pred cca pul hodinkou me zacal neprijemne pobolivat podbrisek. Mohlo by se jednat o ovulku?
@kaitinka mohlo, zkus ovu test 🙂
@tynka07 ahoj tak jak dopadla dnešní kontrola? Já dnes byla taky na folikulometrii, tak sliznce prý perfektní (asi drmek 🙂 no a na pravém vaječníku 3 folikuly,ale tam mi chybí vejcovod, což vím, že nevadí,ale přece jen šance jsou nižší, tak jsem dostala ovitrelle a máme se teď tři dny snažit, jen já jsem docela nachcípaná, tak nenám ani sílu ani chuť,ale nějak to překonám 🙂
@kockakacka jsem dnes i zitra prave dlouho v praci a lekarnu nestiham.. :(
@dasa.77 ďakujem 🙂 no ja neviem určite ci ovulacia bola, to len podľa kalendára ale nijako ovu nesledujem. Mohlo by to byt čisto teoreticky aj uhniezdovanie? Ak by bola ovu skôr?
@katuska991 I to je možné,ale opravdu nevím..... spíš bych se přikláněla k té ovulaci (podle kalendáře)...... při délce cyklu cca 30 dní někde v polovině
Ahojky holky 🙂
hodně z vás mi psalo a nestačím odepisovat a většina je odsud :D
Tak tedy příroda to zajistila nejlépe a miminko nám zůstalo jen jedno 🙂
Byl to úžasný zážitek a věřím, že se každé určitě v nejbližší době téř zadaří. Spousty sil a pozitivního myšlení. Stojí to za to 🙂
Jinak mi o dva dny posunul termín vpřed, takže dnes 12+4 🙂

@fanunka A proč se s tebou rozloučili? Ty máš nějaký problémový průběh?