Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Je to pozitivní nebo jen duch?
To je ovulační test, jestli je to ovulační test, tak pozitivní není, jestli těhotenský, tak pozitivní je 🙂
Holky prosím a kolik DPO se dá už testovat?
@sarivojvodova ja bych tekla 10.
@sarivojvodova teď jsme to zjistili 9.dpo, ale následující den mě čekal ultrazvuk, kvůli cystám, abych mohla dostat clostík, tak jsem to jenom zkusila a bylo to tam. 🙂
A kolikátý jsi den ?
@sarivojvodova ty preklepy jsou nekdy vtipne 🙂 samozřejmě jsem chtela napsat řekla
Holky, držte mi palečky, ať je tam alespoň dutinka
Nejde to moc vydet ale je tam duch tak mam se radovat nebo ne poradi mi nekdo a je to tehotencky testik
@kachnicka25k nemas lepsi foto?🙂
@kachnicka25k Nic nevidím.
@kachnicka25k Taky nic nevidím
@kachnicka25k ja tedy malinko vidim i kdyz ta fotka je katastrofa tedy...🙂
Je tu ještě někdo z původních? Náš stále nic,před pár dny jsem začala zase měřit teplotu,jsem asi 23 DC. Nevím,kdy byla ovu...
@norn
@karolly
@lucifervlkova
@anetka9 ono to moc vydet ne no duch tam jenom je zitra budu delat rano tak poslu foto rano
@kristyn.g Já te úplně chápu, já když potratila a všichni kolem byli tehotny a oznamovali nám to já myslela ze skocim z okna. Vrchol byl když nám to oznámila žena od manželovo nejlepsiho kamaráda a ze čeká 4. Vyjeli jsme do kina a já zastavila na krajnici a jenom křičela a křičela a kopala do auta. 🙈 Pak jsme se na to vykaslali a povedlo se. Chce to i srovnat psychiku. Budu na tebe myslet a občas se tady ozvy 💕
Ja se přidala na, deváté stránce, to je skoro začátek :D
@katkas75
@kristyn.g. I taky jsem tu pořád 🙂 v sobotu má přijít ms, včera jsem si dělala ovu test a druhá čárka je slabší něž aby to znacilo tehu.. V patek možná zkusím tt jen tak ze cviku 😀 dáváme tomu čas do konce únoru, beru drmek tak třeba příští měsíc zabere a když ne tak huráaa k dr...

@katmir proč porad testujes?tys jeste nebyla u dr?