icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

fanunka
10. led 2018

@katmir proč porad testujes?tys jeste nebyla u dr?

fanunka
10. led 2018

@maice to ja jsem se hned sebrala a jela na krev abych nespekulovala jestli jo nebo ne

anetka9
10. led 2018

@maice tyjo tak jeste uvidis🙂 11dpo jeste neni uplne na odpis🙂 ja mela minule stredne silnou carku na ovu testech 12,13,14, nesilici a bylo to bio:( ale treba zitra vyskoci, hcg se zdvojnasobuje obden🙂

maice
10. led 2018

@anetka9 Ja nevim no, pomalu to asi vzdavam...i kdyz intuice rikala neco jineho :(

katmir
10. led 2018

@fanunka nebyla,az dneska. Porad mam zasobu testu,jeste jeden zbyva,tak co s tim? Ctvrte dite uz nedame,tak je prece nevyhodim. 😁

katmir
10. led 2018

@maice ja bych to jeste nevzdavala.

hlasimse
10. led 2018

Tohle já dnes

hlasimse
10. led 2018

Je to pozitivní nebo jen duch?

1306
10. led 2018

To je ovulační test, jestli je to ovulační test, tak pozitivní není, jestli těhotenský, tak pozitivní je 🙂

hlasimse
10. led 2018

@1306 Těhotenský! Ale na 15dpo mi přijde slabý...

sarivojvodova
10. led 2018

Holky prosím a kolik DPO se dá už testovat?

fanunka
10. led 2018

@sarivojvodova ja bych tekla 10.

katmir
10. led 2018

@sarivojvodova teď jsme to zjistili 9.dpo, ale následující den mě čekal ultrazvuk, kvůli cystám, abych mohla dostat clostík, tak jsem to jenom zkusila a bylo to tam. 🙂
A kolikátý jsi den ?

fanunka
10. led 2018

@sarivojvodova ty preklepy jsou nekdy vtipne 🙂 samozřejmě jsem chtela napsat řekla

katmir
10. led 2018

Holky, držte mi palečky, ať je tam alespoň dutinka

sarivojvodova
10. led 2018

@fanunka 😂 Dekuju moc i za rozesmani.
@katmir zatím jsem 11 DC ale radši se ptám dopředu ale tobě dezim palecky

fanunka
10. led 2018

@katmir drzim

kachnicka25k
10. led 2018
kachnicka25k
10. led 2018

Nejde to moc vydet ale je tam duch tak mam se radovat nebo ne poradi mi nekdo a je to tehotencky testik

anetka9
10. led 2018

@kachnicka25k nemas lepsi foto?🙂

karolly
10. led 2018

@kachnicka25k Nic nevidím.

lucifervlkova
10. led 2018

@kachnicka25k Taky nic nevidím

norna
10. led 2018

@kachnicka25k ja tedy malinko vidim i kdyz ta fotka je katastrofa tedy...🙂

katkas75
10. led 2018

Je tu ještě někdo z původních? Náš stále nic,před pár dny jsem začala zase měřit teplotu,jsem asi 23 DC. Nevím,kdy byla ovu...

kristyn.g
10. led 2018

@katkas75 já jsem tu furt... tedy tady už moc ne, páč už jsou skoro všechny těhotný a nějak mí nedělá dobře koukat na těhotenské testy a bavit se o těhotenství ☹ jdu koncem měsíce na odstranění polypu a pak budeme pokračovat s clostilem... na jaře to budou dva roky snažení

kachnicka25k
10. led 2018

@norn
@karolly
@lucifervlkova
@anetka9 ono to moc vydet ne no duch tam jenom je zitra budu delat rano tak poslu foto rano

sarivojvodova
10. led 2018

@kristyn.g Já te úplně chápu, já když potratila a všichni kolem byli tehotny a oznamovali nám to já myslela ze skocim z okna. Vrchol byl když nám to oznámila žena od manželovo nejlepsiho kamaráda a ze čeká 4. Vyjeli jsme do kina a já zastavila na krajnici a jenom křičela a křičela a kopala do auta. 🙈 Pak jsme se na to vykaslali a povedlo se. Chce to i srovnat psychiku. Budu na tebe myslet a občas se tady ozvy 💕

katkas75
10. led 2018

@kristyn.g u nás na jaře taky. Též sem nahlédnu jen občas. Takovou " hysterickou" fázi hlídání a měření mám už asi za sebou. Ale trápí mě to. V okolí další těhotná,porodí v březnu. Snažím se to brát tak, jak to je.

darkwitch
10. led 2018

Ja se přidala na, deváté stránce, to je skoro začátek :D

mandarinka90
10. led 2018

@katkas75
@kristyn.g. I taky jsem tu pořád 🙂 v sobotu má přijít ms, včera jsem si dělala ovu test a druhá čárka je slabší něž aby to znacilo tehu.. V patek možná zkusím tt jen tak ze cviku 😀 dáváme tomu čas do konce únoru, beru drmek tak třeba příští měsíc zabere a když ne tak huráaa k dr...

Strana