Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@mandarinka90 tak budu držet palce ! 🙂
Po delší době se opět hlásím,vsem tehulkam gratuluji! ☺ začínáme 5 měsíc bez "sexuálního omezování" 😀 nic neměřím, netestuji ovulaci,tak uvidime 😉 dnes nejspíš nějaký ten den po ovulaci, dalsi MS by měla přijít/neprijit 20.1. (MS mám pravidelnou)
Týden citim pnutí a pobolivani v podbřišku,az neprijemne. Uz si nepamatuji jak to bylo u prvniho syna 😀 (pred 5ti lety) takze uvidíme zda bude prekvapko
@katkas75 A ja jsem tu samozrejme taky :( Kazdou chvili si na tebe vzpomenu, jak se vam dari 🙂 Mne vcera skoncila ms, a na 29.1. uz jsem objednana na gyndu a zacnem resit vsechna vysetreni. Letos nam to proste vyjde 🙂
@katkas75 treba za celych 10 m mi neudelal hormonalni profil, aby zjistil v cem je problem. Misto toho mi daval leky, aby mi zalepil pusu a na par mesicu se me zbavil. Posledni tresnicka na dortu byla, ze mi predepsal norethisteron, behem jehoz uzivani se nesmi otehotnet. Nechapu to. Po tomhle jsem se rozhodla zmenit doktora. Nove doktorce jsem vylicila problem a na rovinu mi rekla, ze to bude problem s hormonami, udela mi profil. Ja jsem za 3 mesice pribrala 3 kila, a to cvicim jim zdrave, hodne mi vypadavaji vlasy. Predchozi doktor tohle vubec neresil, mel svoje tvrzeni. Problem byl v tom, ze me vubec nechtel poradne vyslechnout. Ted uz je to minulost. Prakticky zaciname na novo 🙂
@dasa.77 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Holky, tak nevim jestli to u me neni jen vsugerace nebo vnitrni pocit ze se konecne zadarilo i kdyz jsem jen 2 DPO, ale dneska skoro cely den mam chut studovat a cist si vse co se tyce vyvoje prcka od vajicka az do "finalni podoby", ctu si co vse me v tehu muze cekat a podobne.. Pritom jsem to nikdy nijak extra neresila. A tak si zacinam rikat, jestli jsem se nezblaznila.. 🤔😖
@katmir dekuji moc. Byla bych rada kdyby to vyslo, ale.na druhou stranu si rikam, ze jsem si asi jen neco vsugerovala. Vzdyt jsem teprv 2 DPO a.to je silene brzy na to cokoliv citit, at uz fyzicky nebo psychicky (styl vim ze se neco deje) ne? Jinak omlouvam se za chyby, na telefonu se mi blbe pise 🙂
@kaitinka já sledovala videa na youtube, animace oplodneni vajicka 😂
@kockakacka 2??? Jeeeee!! To je úžasný! Moc gratuluji a tiše závidím 💕
@kockakacka jééééminánku ty tam máš 2 🙂 jéééé a už zase řvu 🙂
@kockakacka a srdíčko tlouklo a kolikátý týden jsi podle ultrazvuku?
Jů dvojčátka tak hlavně ať je vše ok 🙂 Holky já chci taky už být těhu.Chjo oba si to s přítelem moc přejeme,ale zatím se nedaří.Doufám že nám k miminku pomůže Drmek
@apple_tree já dnes začínám špinit,čili ms přichází. Aspoň že se to u vás už pohne😀
@kockakacka ja prave taky a do toho jsem cetla i plno straek a clanku na internernetu 😂
@fanunka ahojky, podle ms jsem byla 6+4 a doktor rikal šestý tyden - srdicka bila oboum ❤️ A měří každy 7mm. Sestřička dodala, ze jsem byla strasne roztomilá, jak jsem byla v šoku a chodila jsem do kolecka po ordinaci a rikala no ty vole :D
@kockakacka týmová tolika štěstí nejednou
Tak holky, duch ba testu byl opravdu jen duch...a uz zmizel. 42dc, tak snad se alespon ms rozjede :(

@sarivojvodova děkuju, je to hrozný, naštěstí kamarádky mimina mají už... ale nic moc je to, trochu se bojím kdy něco takové oznámí brácha, mě asi ranní mrtvice ☹ sem doufala o vánocích kdy ještě na mě měl zesílený učinek ten clostil že nikdo nebude nic oznamovat, naštěstí nic...
to muselo být hrozné, dokážu si to představit ☹
@katkas75 já taky už neměřím, nehlídám moc.. ale asi furt doufám..