icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

bajunka
11. led 2018

Tak já se včera dozvěděla o jednom těhu v mé blízkosti, a jo trochu mě zamrzelo,že nebudem regulovat spolu,ale mám z toho velkou radost a těším se až se budu moct s mimcem podlachnit 🙂

hlasimse
11. led 2018

@maice A co dělá teplota?

maice
11. led 2018

@hlasimse Teplotu nemerim...Vstavam v noci k prckovi,takze by to nebylo asi prukazne :(

darkwitch
11. led 2018

@katkas75 pristupuju k tomu tak ze se to snazim neřešit coz se ne vzdy daří...

darkwitch
11. led 2018

@kockakacka gratuluju

dasa.77
11. led 2018

@kockakacka gratuluji na druhou 😀 Je mi jasné,že to byl šok,když Dr. potvrdil 2 miminka. Já se toho na začátku díky vysokému hCG hodně obávala.
Koukám koukám a vidím ale jednu plnou a jednu prázdnou dutinku na obou fotkách - omlouvám se.......

kockakacka
11. led 2018

@dasa.77 neni za co...v tomhle stadiu se ten ultrazvuk natáčí a nejsou obe videt zaroven 🙂 ja je ale viděla 🙂 tady je ukázka na videu 🙂

kockakacka
11. led 2018

@dasa.77

https://www.youtube.com/watch?v=CVyI3r5tH8E

ono se to tam takhle střídá a fotka je vyfoceny tak, ze tam druhe nejde videt.. 🙂

dasa.77
11. led 2018

@kockakacka To mě taky napadlo...vzpomínám si na svůj začátek bylo/nebylo 😉,když Dr. hýbal sondou. A to video je hezká ukázka

sarivojvodova
11. led 2018

Holky mužů se zeptat Jakto ze dnes mám výtok ze vypadá jak spineni? Jsem 12 DC

maice
11. led 2018

@kockakacka Ježííííš, to je nádhera!!! Veliká gratulace a rychlou adaptaci a šok přeji :D

dasa.77
11. led 2018

@sarivojvodova Nemůže to být ovulace? Někdo to tak má,že špiní

sarivojvodova
11. led 2018

@dasa.77 Ale ovulacni test není pozitivní

baraskaska
11. led 2018

@kockakacka moc gratuluji, jak to leti jeste pred nejakou dobou jsi tu psala jak je to hrozny ze mas hormonalni problem. A sup, je to tady. A pak ze neni medicina daleko 🙂

dasa.77
11. led 2018

@sarivojvodova a testovala jsi i dva dny zpátky?

pavlina30
11. led 2018

Holky chtěla jsem se zeptat dnes mi skončila Ms ale Drmek mi příjde až příští týden myslíte že bude moc vadit když ho začnu brát až ten příští týden?

sarivojvodova
11. led 2018
dasa.77
11. led 2018

@sarivojvodova a zkoušela jsi tyto testy už i předešlý cyklus? Tohle klidně může být pozitivní.... hodně holkám včetně mě ukazovaly slabě

sarivojvodova
11. led 2018

@dasa.77 minuly ne, ale předminulý ano a byli čárky obě výrazně stejné. No mě trefí! Tak já zítra zkusím ještě testnout a radši se budeme tulínovat s manžou týden v kuse 😂😂😂💪🏻💪🏻

bethys
11. led 2018

Zdar ženy 🙂 mně pomohlo také zobat chlorellu a zelený ječmen. a prý to doporučují i porodní asistentky. je fakt, že stačily 2 měs. braní a byla jsem v tom. a před tím jsem se 8 měs. mohla stavět na hlavu, běhat na folikulometrii a nic

dasa.77
11. led 2018

@sarivojvodova stačí ob den.....

sarivojvodova
11. led 2018

@dasa.77 To on bude rad za týdenní cestu kolem světa 😂😂

maice
12. led 2018

Tak hlasim,ze alespon ta mrcha dorazila a muzem na dalsi pokus :(

kristyn.g
12. led 2018

já si dneska udělala ze zvědavosti těhotenský test... nevím proč furt doufám, měla bych se asi smířit s tím že děti mít nikdy nebudu 😢 budu stará zahořklá bezdětná a sama protože mě manžel opustí kvuli tomu... to mám zase náladičku..

martinasip
12. led 2018

@kristyn.g klidek nam se taky nedari.. taky sem depkovala... neboj prijde to ja tomu verim!!!

kristyn.g
12. led 2018

@martinasip už mi z toho hrabe no ☹ díky.. snad se někdy podaří

katkas75
12. led 2018

@kristyn.g mě tyto myšlenky popadají s každou ms. Když mám cyklus cca 25 dní,je to často... Vydrž!

sarivojvodova
12. led 2018

@kristyn.g Neblbni! Ono se to povede. My už 2 děti máme a já se upnula na 3. a manžel mi včera řekl ze mě má dost a už ho to nebaví. Jen Prej řešíme ovulaci a děti. Přitom ty tady cekas alespoň na 1. Jedno jediný štěstí! Ono přijde. Neboj 😘

mandarinka90
12. led 2018

@kristyn.g já dnes taky zkoušela tt a podle očekávání bílý.. Ale já s tím počítala celý měsíc, takže mě to nepřekvapilo.. Manželovi jsem taky pořád opakovala ať s ničím tento měsíc nepočítá, ale ráno byl z toho smutný on.. Takže jsem ho uklidňovala pro změnu já 😀 neboj nový rok teprve začal tak určitě se to letos prolomí

sticker
martinasip
12. led 2018

@kristyn.g ja vim taky sem uz byla v takovem stavu...ale ted uz kaslu na to... neresim.. nikomu to neprospivalo..co ma prijit prijde..

Strana