icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kristyn.g
12. led 2018

@katkas75 jojo vím že je to dočasný a že týden to bude lepší ale nějak jsem z toho nešťastná dřív jsem se těšila, koukala kde co by se mi líbilo, mam snad uplně všechno naštudovaný, bavilo mě to študovat si o těch dětských blbinách a těšit se ale už mě to ani nebaví ☹

@sarivojvodova doufám že se jednou dočkám.. no ráda bych alespoň jedno no ☹

@mandarinka90 no to si právě říkám už potřetí že do konce roku se povede ☹ nějak jsem z toho skeptická už si dávat nějaké termíny ☹

@martinasip já jsem to rok asi neřešila, říkala jsem si že až už to nevydržím začnu to řešit intenzivně, no a furt nic... začínám mít dojem že to nepujde nikdy ☹ bude mi třicet jedna a nic, chtěla jsem mít mimčo do třiceti ☹

ach jo, já vím že to přejde, jdu na zákrok s polypem v děloze kde mi zkontrolují průchodnost vejcovodů tak mam takovou naději že se stále se mnou něco děje.. ale naděje docela mizí ☹

dasa.77
12. led 2018

@sarivojvodova Chlapi to snažení nesou hůř...... to ho musíš mazaně svést a je lepší,když o ovulaci pomlčíš. Nejhorší je,nutit se do sexu ,protože jsou plodné dny. Pak to jde do kytek. Proto jsem psala,stačí ob den,aby neměl pocit,že je jen stroj na dělání dětí 😉

sarivojvodova
12. led 2018

@dasa.77 Já už mám ovulacni testy sněhově bílé už ani duch a spinim víc Jakto? 😒

darkwitch
12. led 2018

@kristyn.g první se zadariloto po 4,5 letech a na druhe uz taky cekae pres tri roky, ono to vyjde neboj...
@bethys s chlorellou jsem ted zacla o vánocích a to ani nevim ze to má mít tento vliv 😀

katkas75
12. led 2018

@kristyn.g ani mě už to nebaví. Dostala jsem se do podivné apatie a rezignace. Momentálně furt rvu a nechci s nikým mluvit.

sarivojvodova
12. led 2018

Holky tak čekám na primarku. Podle dr to je mimodelozni. Takže 3. dítěti mužů rict papá navždy 😢

kaitinka
12. led 2018

Ahoj holky. Tak nevim co si mam myslet. Dnes jsem 4 DPO a od odpoledne me chvilkama chyta krecovita bolest do podbrisku, ktera po chvilce zase prejde. Kolem treti jsme a manzelem byli na nakupu a v kramu me chytla krec, az me donutila zastavit a lehce se predklonit..

natysnovec
12. led 2018

@kaitinka mam uplne to same...akorat me neni dobre...a nalada na bodu mrazu...

natysnovec
12. led 2018

@kaitinka Ale abych to upresnila. Me spis poboliva a je mi spatne...

lucifervlkova
12. led 2018

@sarivojvodova To snad ne?Napiš jak budeš něco vědět.

maice
12. led 2018

@sarivojvodova Nestras!!! A tys mela pozitivni tehutesty??? Me tohle potkalo v listopadu...ale neni to ztraceno ani s jednim vejcovodem...my zensky preci zvladnem vsechno!!!! Drz se a dej vedet!!!!

kaitinka
12. led 2018

@natysnovec ja jsem pekne nachcipana, ale mam jen strasnou rymu a poboliva me v krku. Takze mocak to nebude.. A podbrisek me vcera nebolel, az dnes a obcas me v nem chytnou ty krece, ktere hned prejdou

sarivojvodova
12. led 2018

@maice Jenže já už jedno mimodelozni mám za sebou a jsem jen s jednim vejcovodem. 😢

natysnovec
12. led 2018

@kaitinka....me je spatne ...nejsem to ja.

hanny1994
12. led 2018

@sarivojvodova drzim moc palce :(, take mam uz Jen jeden vejcovod :( a bojim se mimodelozniho, vim co to obnasi :/ :(

kaitinka
12. led 2018

@natysnovec Buh vi cim to muze byt.. Kdyby mi bylo jen spatne, neresim to tolik. Me hlavne znervoznuji ty krece. Sice jsou obcasne a ne noc silne, ale i tak... :(

aklin
12. led 2018

Pomalu se dozvid vsechny neduhy, ktere me trapi. Z krveniho rozboru zjistili anemii a az budu mit dalsi ms bude i hormonalni profil. Jsem rada, ze uz vim co mi je, ale jsem nastvana na sebe, protoze jsem to nechala tak daleko zajit. Premyslim, ze se objednam k psychologovi. Vsechno mi pada na hlavu - zdravotni stav, hledani prace (v cervnu konci rodicak), kdyz najdu praci kam s dcerou. Nechci se dostat do hodne spatne faze.

mandarinka90
12. led 2018

@katkas75 ja to měla tak min měsíc.. Přistihla jsem se při myšlence, že vlastně už ani nevím jestli nějaké mimco chci.. Všichni kolem mě zase oznamovali nové tehu a mě už to pak nechávalo úplně chladnou..

maice
12. led 2018

@sarivojvodova Drz se...moc na Tebe myslim...a i kdyby to byla pravda,je halda dalsich moznosti!!!!! Myslim na Tebe

sarivojvodova
13. led 2018

@maice Ahojky, tak nakonec top řek nic není. Utz a prohlídka Ok, ovulacni test dnes je silnější než ostatní bych řekla ale jsem teprve 13 DC takže počkám ještě protože mám 34 DC normálně, ale je Divny ze znova takle mírně Krvacim.

maice
13. led 2018

@sarivojvodova Muze to byt jen nejaky hematom,praskla cysticka apod ;) Hlavne ze to dobre dopadlo

eillie
13. led 2018

Ahoj holky mám na Vás dotaz. 🙏🙏 Mám za sebou první měsíc po stimulaci Clostikem 1-0-0, ovulace poprvé opravdu probehla, ale namísto 12-15dc až 21dc nebo 22dc (podle ovu testu pozitivni dva dny po sobě). Snažili jsme se opravdu hodně poctivě, takže vím, že jsme ji minout nemohli 😊 cykly mám teď 32-37dni, ale 29dc jsem začala špinit, myslela jsem že se zadařilo protože by to vycházelo zhruba na nidaci, ale druhý den že špinění slabé krvácení a 3.den už normálni MS. Ale od cca 5dpo mám dost nateklá prsa (nikdy předtím se mi to nestalo) a hlavně jsem extrémně unavená, opravdu nezvládám ani kancelářskou práci, normálně jsem hyperaktivní a spím hodně sporadicky. Tak mi to nedalo a udělala jsem těhotenský test (34dc -12dpo) a buď jsem paranoidní nebo tam vidím hodne slabě ducha //??? 😳 Myslite že to je zbytkové HCG? A proběhl potrat? Hlavně se mi jedná o to, že dnešním dnem mám začít brát zase Clostik a to už 1-0-1, myslíte, že je mozne, že by se to zdrželo? Mám dilema, počkat a Clostik nebrat zda test začne sílit, nebo brát normálně jak mi určil Dr? Prosim poraďte, máte stím někdo zkušenost?

hlasimse
13. led 2018

@eillie Něco tam vidím, ale nevím, jestli to je co to má být 🙂

anetka9
13. led 2018

@eillie Zkusila bych jinej test, max rád dělá falešňáky🙂 takže třeba tyčinkovej mamatest, livsane, apod. A nejlepší je zajít na krev a máš výsledky ještě ten den...blbý jen je, že zítra je neděle a tobě spěchá ten Clostiík..:/ Kolik si ted DC kdyz budes brat, ze to byla menstruace?

eillie
13. led 2018

@anetka9 no právě, já bych normálem počkala šla na krev nebo čekala na zda test začne sílit.. ale mám brát Clostik 5-9dc a dnes jsem 5dc a 12dni po ovulaci, takže na test je hranicne brzo. Dostala jsem to o cca 5-7dni dřív

anetka9
13. led 2018

@eillie Tyjo to je o dost...akorát teda nechci sejčkovat, ale přijde mi 7 dní na zahnízdění, aby přežilo ms, málo:( ale všechno je možný...:/ Noo tak bych asi zkusila zítra test (nebo dva tři různý značky) z ranní nejlépe a podle toho bych si vzala nebo ne...a nebo můžeš nechat měsíc "volně" bez hormonů a uvidíš, co budou dělat testy🙂

eillie
13. led 2018

@anetka9 děkuju moc za rady 🙂 zkusím hned ráno zda to nebyl falešní duch, i když ta druhá čárka je opravdu tak strašné nepatrná, že je to hodně napovazenou zda tam je.taky si myslím, že se nemohlo udržet, měla jsem sice 2dby silnější špinění, ale další 2dny normální ms a to vážně silnější než obvykle, jsem nestíhala lítat na záchod... Nemít tak nateklá prsa, unavená a je mi nevolno což také neznám tak bych to vůbec neřešila a brala to jako nevydařené. Tak snad příští měsíc budou // 🙂

anetka9
13. led 2018

@eillie Ty prsa, unava a nevolnost můžou být i z toho clostíku ještě..:/ Tak uvidíš, držím palce🙂

eillie
13. led 2018

@anetka9 děkuju moc!! 😊

bajunka
13. led 2018

@sarivojvodova a co je vedlo k tomu,ze je to mimodelozni?

Strana